mislio si apostolПатријарх Павле
ja, gleda se samo polozaj u crkvi, a ni to ti ne bh rekao da ne napravi lapsusШто довољно говори да се гледа о томе ко шта ради а не ко је каквог положаја у друштву
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislio si apostolПатријарх Павле
ja, gleda se samo polozaj u crkvi, a ni to ti ne bh rekao da ne napravi lapsusШто довољно говори да се гледа о томе ко шта ради а не ко је каквог положаја у друштву
jevanđelje po luki je pisano teofiluJeванђеље је било упућено свим људима, на пример, посебни детаљи Јеванђеља по Луки су били такви да многобошци могу да их
Примарни реципијенти Јеванђеља по Луки су били многобошци, мада је било упућено и Јеврејима, којима је све такође савршено јасно из тог Јеванђеља.jevanđelje po luki je pisano teofilu
1. Будући да многи почеше описивати догађаје који се испунише међу нама,
Јован 20:31, Дела 1:1, 1 Тим. 3:16
2. Као што нам предаше који испрва сами видеше и слуге речи бише:
Јован 15:27, Јевр. 2:3, 1 Пет. 5:1, 2 Пет. 1:16, 1 Јов. 1:1
3. Намислих и ја, испитавши све од почетка, по реду писати теби, честити Теофиле,
Дела 1:1, Дела 11:4, 1 Кор. 7:40
4. Да познаш темељ оних речи којима си се научио.
Патријарх српски Павле тумачи апостола Павла. Мислио сам на Патријарха Павла.mislio si apostol
ja, gleda se samo polozaj u crkvi, a ni to ti ne bh rekao da ne napravi lapsus
da, pise citat iznad, ne gledam, trebao si da mi kazes [slepci] da bolje gledam, da me ispravis da ja ne mislim pogresno, a ti - tebe ce neko drugi ako treba da ispravlja, a ne ja.Патријарх српски Павле тумачи апостола Павла. Мислио сам на Патријарха Павла.
To su Jevreji koji ce prihvatiti hriscansku veru.pročitaj ponovo lažno Otkrivenje. 144 000 su svi Jevreji. A pored njih ima mnogo drugih kojima se ni broj ne može utvrditi.
Kada smo mi odbacili naše bogove i boginje i prihvatili ovog jevrejskog postali smo jevrejske sluge i jevrejski robovi.
Da NEzgodni nije moderator odgovorio bih ti.Srbe, u biti religija i ne zanima, što je izuzetno dobro za duševno zdravlje, mene nekada jeste, a sada me baš briga, i odmorio sam se....od pretnji, ucena, ugovora, predugovora, zaveta i svega ostalog čime Biblija obiluje....
šta će Bogu ljubavi bilo kakvi ugovori i zaveti sa potomstvom?
zar njegova ljubav nije dovoljni zavet?
zna se ko voli da pravi UGOVORE!
Pogledajte prilog 1200486
Nije sigurno mogao da ih odbaci, oni su odbacili Isusa...Jevrejski bog odbacio Jevreje.
Koji oksimoron
Nisam shvatio premisu.Nije sigurno mogao da ih odbaci, oni su odbacili Isusa...
Nisam znao da su apostoli bili Rimljani.Nisam shvatio premisu.
Sto se tice Isusa nisu oni Isusa odbacili vec Rimsku verziju Isusa.
Taj Rimski Isus je izdajnik nacionalnih interesa Izraela.
No to se nas ne bi trebalo ticati ali posto imamo veleizdajnike koji takve ideologije prihvacaju dekadama onda se pocelo ticati i nas.
Zamisli da se smaramo Japanskom mitoligijom.
Ima jos gluplje da je bog hodao zemljom.Nešto najgluplje što sam mogao da čujem u svom životu jeste argument koje kaže da su jevreji izdali i ubili Boga. Imali bilo šta gluplje od toga?
ja mislim da Bog hoda zemljom svakog trenutka...kroz milijarde ljudi...Ima jos gluplje da je bog hodao zemljom.
A dvojica ostala na nebu.
Ono je bilo komentar na bukvalnoja mislim da Bog hoda zemljom svakog trenutka...kroz milijarde ljudi...
U ljudskoj mašti da.ja mislim da Bog hoda zemljom svakog trenutka...kroz milijarde ljudi...
JUDA je pojam izdaje...........zna se cega i kome.Nešto najgluplje što sam mogao da čujem u svom životu jeste argument koje kaže da su jevreji izdali i ubili Boga. Imali bilo šta gluplje od toga?
Jeste, ali reći da je čitav narod izdao i ubio Boga to je teška glupost.JUDA je pojam izdaje...........zna se cega i kome.
Generalizacija je i danas moderni trend nebitno o kojem narodu rjec.Jeste, ali reći da je čitav narod izdao i ubio Boga to je teška glupost.
Juda je u starom zavjetu bio inicijator prodaje brata Josipa.JUDA je pojam izdaje...........zna se cega i kome.
Ovda se baš radi o generalizacije. Sem toga i sam Isus je bio jevrejin. Time je glupost još veća.Generalizacija je i danas moderni trend nebitno o kojem narodu rjec.
Juda je samo najpoznatiji. Farizeji (jevrejski trgovci) su takodje bili vrlo neprijateljski rapsolozeni prema Isusu. Na njihov predlog razapet je Isus a ne barabas koji je kao kriminalac cekao izvrsenje smrtne kazne u rimskom zatvoru. Irod, rimski namesnik judeje, rekao je da on licno nema nista protiv Isusa ali da jevreji traze da se neko kazni pa je jevrejima ponudio izbor Barabas ili Isus. Farizeji su odabrali Isusa da ga rimljani razapnu.Jeste, ali reći da je čitav narod izdao i ubio Boga to je teška glupost.