spavach
Poznat
- Poruka
- 9.274
znam...imao samsung,pjevala cecu samo tako...Zato sto sam je birala pazljivije nego ijednog muskarca.
I zamisli kad zavrsi pranje, pusti pesmicu jednu, zivota mi
eto dje je greska, ne biras muskarce pazljivo..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znam...imao samsung,pjevala cecu samo tako...Zato sto sam je birala pazljivije nego ijednog muskarca.
I zamisli kad zavrsi pranje, pusti pesmicu jednu, zivota mi
LG zaista pusti neku melodiju na kraju ❤zna.imao samsung pjevala cecu samo tako...
eto dje je greska, ne biras muskarce pazljivo..![]()
tako i ja kad sam nabavio ovu poluprofesionalnu miele iz diplomatskih skladista...4 njih je unosili 280 kila teska..kada radi samo zuji ko komarac sa jednom polomljenom nogomZnas kakava je. Ne zezam se.
Kad je stigla i prvo ukljucenje ja sam utlzela jastuce i sedela pored nje i uzivala koliko je tiha i kako ona to lepo vrti hahhaa i tako, snimala, slala mojima, pa su rekli da nisam normalna![]()
Ma bitno jepozeljno, jest vazno, nije bitno
ne vjerujem ti!Cuj da se nalaktim specijalno na ves masinu.
Sto bih?
Mogu da se nalaktim na sta hoces
paula ako si ti dolje...onda može i na kamenuJe li bitno kakav je krevet za sex?
Iskustva?
Memori pena ili je bolje sa žicom ?
Da li treba da ima ogradu za koju se može držati ili bez ičega okolo?
A ogledala pored?
drška za vezivanje ?
Pogledajte prilog 1226283
Ma nije bitno.Samo da je memori aloe vera majku im jeb.em prostirka.Je li bitno kakav je krevet za sex?
Iskustva?
Memori pena ili je bolje sa žicom ?
Da li treba da ima ogradu za koju se može držati ili bez ičega okolo?
A ogledala pored?
drška za vezivanje ?
Pogledajte prilog 1226283
Lepo od tebepaula ako si ti dolje...onda može i na kamenu![]()
Zaista. Dobar krevet znači veće uživanje u svemu.Nike bitno ali je lepo kada je lep krevet. Meni su gotivni oni metalni sa lakom mogućnošću vezivanja.
Pa to, menjate poze a ne pazis da ne tresnes o pod ili te zvekne neka daska. Baca te s jedne strane na druguDa, veliki krevet ali se ne odvajamo, svuda zajedno
najlepsi osecaj mi je uvek kada mi prvi put neka bane u gajbu.Recimo kad bukiram sobu bitno mi to
Ako idem sa nekim sa kim ćemo biti nestašni, važno mi da krevet bude bolji nego što ga već imamo kod kuće.
Eee.. Lepo je biti na nekom putovanju pa sa dobrog kreveta gledamo prirodu, recimo more ili zimzeleno drveće, nebo i sl, dakle i pozicija kreveta je važna.