Da li je bitno kakav je krevet?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znas kakava je. Ne zezam se.
Kad je stigla i prvo ukljucenje ja sam utlzela jastuce i sedela pored nje i uzivala koliko je tiha i kako ona to lepo vrti hahhaa i tako, snimala, slala mojima, pa su rekli da nisam normalna 🤣
tako i ja kad sam nabavio ovu poluprofesionalnu miele iz diplomatskih skladista...4 njih je unosili 280 kila teska..kada radi samo zuji ko komarac sa jednom polomljenom nogom :rotf:

Recimo kad bukiram sobu bitno mi to
Ako idem sa nekim sa kim ćemo biti nestašni 🙂, važno mi da krevet bude bolji nego što ga već imamo kod kuće.

Eee.. Lepo je biti na nekom putovanju pa sa dobrog kreveta gledamo prirodu, recimo more ili zimzeleno drveće, nebo i sl, dakle i pozicija kreveta je važna.

Recimo kad bukiram sobu bitno mi to
Ako idem sa nekim sa kim ćemo biti nestašni 🙂, važno mi da krevet bude bolji nego što ga već imamo kod kuće.

Eee.. Lepo je biti na nekom putovanju pa sa dobrog kreveta gledamo prirodu, recimo more ili zimzeleno drveće, nebo i sl, dakle i pozicija kreveta je važna.
najlepsi osecaj mi je uvek kada mi prvi put neka bane u gajbu.

onaj filing kako posmatra sve oko sebe i ocenjuje bez izgovorene reci je neprevazidjen... jednom recju ejakulatorno nedodirljiv.

Back