Da li je Ana Brnabić u stanju da shvati šta je zapravo rekla?

_ Dugo sam razmisljala - i nista.jpg

U principu ne volim situaciju kada je izvor teme neka objava sa društvenih mreža, ali pošto je to uprkos mom protivljenju dozvoljeno, a sve se ovo zaista desilo kao što se može videti na snimku mislim da je potrebno da prodiskutujemo i o tome.

Elem mene sad zanima da li je Brnabićka svesna šta je zapravo rekla i kako je zvučala njena upadica?
добро, знамо да је она идиот, да је лажов,
али немој претеривати. знамо и поенту штаје мислила.
ако је тема око просвете а он се хвата стрељаних ђака у крагујевцу ... :roll:
није она можда баш тако морала али јасно је шта му је хтела рећи , њему а не жртвама

друго, иста та брнабићка је јавно саопштила да је пад надстрешнице - ДИВЕРЗИЈА

па ником ништа.

ниси се бунио...

знаш и сам да је је у питању чланкривичног закона србије 313 - диверзија

знаш и за члан 281 , да је јавно тужилаштво дужно да у оваквим случајевима испита наводе и позове дотичну на разговор...

па НИШТА ОД ТОГА

а ти се сад хваташ на ове протитоистичке пароле ''крагујевац, сгтрељање...''...

:np:

U principu ne volim situaciju kada je izvor teme neka objava sa društvenih mreža, ali pošto je to uprkos mom protivljenju dozvoljeno, a sve se ovo zaista desilo kao što se može videti na snimku mislim da je potrebno da prodiskutujemo i o tome.

Elem mene sad zanima da li je Brnabićka svesna šta je zapravo rekla i kako je zvučala njena upadica?
Djubre,jos sme da se opravdava.Eto kakv je sns-ovski obraz.

добро, знамо да је она идиот, да је лажов,
али немој претеривати. знамо и поенту штаје мислила.
ако је тема око просвете а он се хвата стрељаних ђака у крагујевцу ... :roll:
није она можда баш тако морала али јасно је шта му је хтела рећи , њему а не жртвама

Reče to čale svima, pa i žrtvama. A poruka je bila da nije baš najzgodniji datum za streljanje prosvete zbog jedan ćaci.
Mogli su za noć veštica, nije daleko, al izgleda (žv)alavom baš hitno i tako...

Mislite da onaj konjoglavi slučajno rekao ''šatro žrtve'' za stradale ispod nadstrešnice? Jel shvatate njihov modus operandi? Mentalitet takvih ljudi gazi preko svega, ne postoje granice njihove samoživosti, bahatosti, odsustva bilo koje naznake empatije. Zorana Mihajlović nazva Dijanu političkom aktivistkinjom, majku stradalog deteta?? I vi i dalje imate obraza da takve spodobe branite i nazivate ih ljudima? Da upoređujete neke od pre i njih, to je najbitnije u priči?

Back