Majstor Života
Iskusan
- Poruka
- 6.427
Neko izvinjenje za promenu?
A šta raditi s izvinjenjem te mentalne nakaze, kome to treba?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neko izvinjenje za promenu?

A ne noze, kao svako normalno bice, da kaze da je pogresila i da se izvini?Verovatno je ukapirala kada su ovi digli larmu, ali u tom trenutku je morala da se vadi, što se i vidi.
kako se folirate možete i Oskara da dobijete kad vam Nobel promakao...
ajmo od Kulina bana koriste stariji od 50
ajmo od dinosaurusa koriste mladji

добро, знамо да је она идиот, да је лажов,U principu ne volim situaciju kada je izvor teme neka objava sa društvenih mreža, ali pošto je to uprkos mom protivljenju dozvoljeno, a sve se ovo zaista desilo kao što se može videti na snimku mislim da je potrebno da prodiskutujemo i o tome.
Elem mene sad zanima da li je Brnabićka svesna šta je zapravo rekla i kako je zvučala njena upadica?

Mogla je da se vadi i na drugi način. Ali politika je toA ne noze, kao svako normalno bice, da kaze da je pogresila i da se izvini?
Djubre,jos sme da se opravdava.Eto kakv je sns-ovski obraz.U principu ne volim situaciju kada je izvor teme neka objava sa društvenih mreža, ali pošto je to uprkos mom protivljenju dozvoljeno, a sve se ovo zaista desilo kao što se može videti na snimku mislim da je potrebno da prodiskutujemo i o tome.
Elem mene sad zanima da li je Brnabićka svesna šta je zapravo rekla i kako je zvučala njena upadica?
добро, знамо да је она идиот, да је лажов,
али немој претеривати. знамо и поенту штаје мислила.
ако је тема око просвете а он се хвата стрељаних ђака у крагујевцу ...
није она можда баш тако морала али јасно је шта му је хтела рећи , њему а не жртвама
DS skandali juče danas sutraNobele, po redu vožnje, čale je u kategoriji Kulina. Buće da tu nešto s mozgom nije u redu, nešto se tu rašrafilo.![]()
DS skandali juče danas sutra
dok su pljačkali banke i firme dorle su orkestrirano svirali "ovaj reko ovo, onaj reko ono"
za ovakve svinjarije ste mega ekspertiKulin ban... stariji od 50 godina... dinosaurusi... ajmo.
Svinjarija je ponižavanje pobijene dece u Kragujevcu druže moj beogradski..za ovakve svinjarije ste mega eksperti
pitao Gebels jel može na kurs kod vas
to vi povezujete takoSvinjarija je ponižavanje pobijene dece u Kragujevcu druže moj beogradski..
za ovakve svinjarije ste mega eksperti
pitao Gebels jel može na kurs kod vas
ajmo o dinosaurusima
Pa zbog radikala i naprednjaka koji streljaju i mrtve.A dal si se zapitao zašto je Gebels to pitao?
Pa zbog radikala i naprednjaka koji streljaju i mrtve.

majstorživotosaurus djilasosaurus marinikodaktil... eeee...Ajmo, nabroj ih deset.