Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 101.376
e pa sad sam zaboravio, trebalo je da me pitaš kad sam postavljao
znam znam kod vas ustalo 3 Srbije i 500.000
Znači, nije ozbiljna tema.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e pa sad sam zaboravio, trebalo je da me pitaš kad sam postavljao
znam znam kod vas ustalo 3 Srbije i 500.000
Dočim SNS kamarila religiozno poštuje građevinske standarde. Free hint: rahmetli Lekino brdo.Kao što sam ti objasnio problem sa kanalizacijom je počeo kad su Žuti obavili urbanocid Zvezdare i kompletnu novogradnju nakačili na Titov cevovod.
I sad Žuti ne mogu da odu, zagušenje![]()
vama isto dal se bunite za kovid maske, rudnik litijuma ili gradjevinske greške - samo da se zajebavate sa nečimDočim SNS kamarila religiozno poštuje građevinske standarde. Free hint: rahmetli Lekino brdo.
tema može da bude ozbiljna al zavisi ko je onlineZnači, nije ozbiljna tema.![]()
Pa dobro, ovo i jeste "država" za zajebanciju.vama isto dal se bunite za kovid maske, rudnik litijuma ili gradjevinske greške - samo da se zajebavate sa nečim
nemojte sad vaš partijski statut po forumuPa dobro, ovo i jeste "država" za zajebanciju.
Nije to statut nego stanje stvari. Jel možeš na Kosovo ravno bez pasoša?nemojte sad vaš partijski statut po forumu
kada udjemo u EU neće trebati ,Nije to statut nego stanje stvari. Jel možeš na Kosovo ravno bez pasoša?
Prucas sa Merlinkom.Nije to statut nego stanje stvari. Jel možeš na Kosovo ravno bez pasoša?
100% se slezem.Pa zavisi od situacije do situacije i na šta se tih 5% odnosi , mislim nekad jeste statistička greška a nekad 5% može da bude vrlo ozbiljan procenat , ne znam ako recimo 5% stanovništa kod nas misle da trebamo da priznamo Kosovo ili ako 5% ljudi podržaja gej paradu onda oni jesu statistička greška ali ako 5% ljudi ne znam nema pristup čistoj pijaćoj vodi ili još nema kupatilo u kući ili recimo 5% ljudi živi ispod granice siromaštva i doslovno nemaju šta da jedu ili preturaju po kontejnerima e onda je 5% jako veliki procenat i jako velika cifra i situacija je alarmantna.
Tako da sve zavisi od situacije do situacije i od slučaja do slučaja, ili ne znam igraditi se 5% za nešto što košta 100 evra je smešno ali ugraditi se 5% u neki posao od milion ili 10 miliona evra je itekako ozbiljna cifra koja može život da ti promeni , tako da sve je relativno i zavisi od situacije do situacije i na šta se tih 5% odnosi.
Za koga sledece glasas? Sad za neku manjinua svi ovde na Krsti koji se najviše krljaju za "ljubljenu stranku" su u stvari teške pitchke ovde sam od 2004-te pa znam
ili su promenili nickove sa preletanjem ili su napustili forum
ovi što su preleteli najviše pikanterija znaju pa iznose prljav veš da bi se dodvorili
pitaj mene baki ja gasio radikalima teme onomad, doduše lupali gluposti druga tada pravila bila nisi morao čak ni da se registruješ da bi otvorio temu
najviše se psovalo i tek tu i tamo neki argument izmedju
to cela prva strana politike bila pod katancem, pitaj dugogodišnje ili admine
teme bile kao da su retardi postavljali
a onda mi se DS usere u život - - sam nadjem posao u struci a njihov tamo neki me stopira nemam partijsku knjižicu, alo bez ičije pomoći...
urgirali šefovi dopisima o mom kvalitetu i razgovarali sa direktorom al jok nisam partijaš pa ne može...
ode Stole na ulicu i vucao se po tezgama dok nije upao gde je upao u smrdljive magacine sa ovom ili onom robom
nabiem ih na nick
A kako su bili dosadni sa patka aferama i smeštanju DSS-u koji je izgubio propagandni rat prevelikom tolerancijom ja onda glasao DSS
Koštunica video da se Amerika naoštrila oko Kosova kakva crna rezolucija 1244 i lepo napusti sve. A sad adio, a sad adio, i ko zna kad i ko zna gde...
Ivicu sam glasao zbog toga što je smirio strasti u Raškoj oblasti iliti Sandžaku dodvoravanjem Erdoganu koji vrlo brzo uradio šta je uradio.
Ja živim, ja živim od sjećanja, Osmana, Osmana, Osman Agaaaa.... proklet bio izdajica svoje domovine....
Dr. Vojislava Šešelja sam glasao zbog Hag-a, vodao ih ko majmune, zna čovek pravo, istoriju, politiku
Zapravo ih navlačio na ratno pravo pa su odlagali optužnicu da ne bi poremetio smisao tribunala i upleo UN u bombardovanje SRJ
istrule mi dunja u fioci, dunja u fioci...
SNS sam glasao zbog brige u narodu dok je ceo svet bio u stanju panike - srpske ambasade su bile opkoljene da bi Evropejci dolazili kod nas da se vakcinišu
Naravno III i IV stepen sa lošim zvaničnim školovanjem ali naknadno podučen vajber mikrokibenetikom i virusologijom sere pakete znanja o kovidu
jel sam dobio peticu?
kupiće mi nintendo switch 2 ako jesam, sad će izadje u aprilu pa za sledećih 8 godina![]()
Merlinka glasa za onoga ko plati.Za koga sledece glasas? Sad za neku manjinu![]()
ju ju ju100% se slezem.
Samo jedno podsecanje u vezi gej parade.
100% uspesno odrzanih gej parada se dogodilo za vreme vlasti Aleksandra Vucica.
Lezbejka premijer, Gordana Comic ministarka, Azdejkovic u RTS..... Slucajnost?
O Merlinka.... danas radis dve smene?ju ju ju
svaka roba ima svog kupca, vi što samo slikate cene worldwide možete jedino da kukate i zavidite po KrstariciIh
Pa znamo da to nudis.
lepo rečeno još ako bi mogao da mi objasniš onaj vaš psiho fenomen iz perioda demokratskog vršljanja vlasti da kad god vaš nešto ukrade ili smulja a vi u sebi osetite neku ličnu toplinu & životno zadovoljstvo, po meni jako iracionalan momenat?5% opozicije u SNS diktaturi je masa.
5% SNS-a u SNS diktaturi je i manje od statisticke greske, to su samo direktni placenici.
Tako da, zavisi od kontesksta.
DS je krao individualno i gospodski.lepo rečeno još ako bi mogao da mi objasniš onaj vaš psiho fenomen iz perioda demokratskog vršljanja vlasti da kad god vaš nešto ukrade ili smulja a vi u sebi osetite neku ličnu toplinu & životno zadovoljstvo, po meni jako iracionalan momenat?
Pola tih privatizacija nisu ni trebale da budu privatizacije, nego likvidacije firmi.@38imak
kako objašnjavaš recimo sledeće momente:
"jeste da nije po zakonu ali SPS bi ukrao više"
"a znaš koliko su krali ovi ranije?"
"Kole Šećerko hehehe... mangupčić hehehe"
i tako te neke vaše tekovine i ideale?
pazi studenti to ne mogu da znaju jer ili su bili mali ili nisu bili ni planirani pa su umesto Mikija Mausa, Bože Derikože, Struje Udovički, Privatizera Vlahovića i još nekih rasli uz jedan jedini crtani film po imenu Aleksandar Vučić? Ne znaju deca kakvi sve još antiheroji postoje...
Beobanku ne umete da ugasite a ljutite se kad vam preneseno kažu "ne umete ni pola da okrečite ono što su drugi sagradili"Pola tih privatizacija nisu ni trebale da budu privatizacije, nego likvidacije firmi.