Da li je 13 dovoljno?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jeste....I 13 je dosta....i za 13 se pati.....
Ako već naletiš na neku kojoj baš treba 18 , 19 + , onda se zamisli da li voliš neku devojku zbog njenih sisa ili zbog nečeg drugog....Ako je zbog sisa, onda si i ti takav profil osobe, pa stvarno treba da odeš na nadogradnju.....jer ti takva maksimalno psihološki odgovara....

Aman, bre, ljudi .. kakve veze imaju sise sa kitom, kita je alatka, sise nisu :)

ludopileglodjekosku:
Može li bar jedna nedelja da prođe bez teme o famoznoj "veličini".... :-?
Sledeći put kad ona razveze priču o veličini....ti se nadoveži kako ti voliš uske...devojke...sa malo iskustva u krevetu...jer, zaboga, ti si ozbiljan momak, hoćeš "finu i poštenu".... Videćeš, ima da umukne za tri sekunde.....
A i stvarno ne razumem šta je moglo da te privuče na takvoj kokoški.....

Nije tema o velicini, vec kako je on ispao pametan, a ostali ... sto se pecaju na izandjalu temu...

nick_the_quick:
E ovako....Ja sam nov na ovom forumu,i citajuci neke postove,primetio sam da ovde ima osoba koje toliko seru(izvinite na izrazu),da nisam mogao da verujem.Zato sam napravio ovaj topic,da bih video da li ce te iste osobe da se jave.I naravno,javile se.Stavio sam 13 cm zato sto je to realno najmanji "prosek",a naiso sam na odgovore od kojih me boli glava.Nesto u fazonu decko mi se jako svidjao,ali imao je malog,tako da mi se zgadio.Prekinite da lazete sebe i druge,nego napisite sta stvarno mislite.I za kraj,stvarno treba biti pametan da bi naseo na ovu pricu...
Ok, Nick, onda stavljamo kljuc u ovu bravu...
I, ne, nije dovoljno 13 cm... :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back