Da li Iran treba da proglasi kapitulaciju?

Da li Iran treba da proglasi kapitulaciju ?

• Da

glasova: 11 29,7%
  • Ne

glasova: 26 70,3%

• Ukupno glasova
    37
Bibi zaveo cenzuru po ugledu na Zelenog.
Pogledajte prilog 1744508
@RužnaKoLopov

Vidiš li ?

Premiejr izraela koji je pošto je napao iran sa 200 aviona i odmah preselio svoju vladu na kipar a narod ostavio na cedilu, zabranio je neki dan NAPUSTANJE ZEMLJE JEVREJIMA , a proed toga vidis i sve ovo oko CENZURE IZVETSVANAJA I KORISCENJA INTERNETA , sto govori ono o cemu sam ti pisao obracajuci ti se kako je jasno da si apsolutno pod nekom lazljivom porpagandom , jer inace ne bi postavljala ovakva pitanja i temu...

Ovo ti je dokaz kako vas svet funkcionise i kakvu ''ISTINU'' vama plasiraju .

Dakle cenzuru na snimanje udara projektilima i na snimanje stete koja je nastala posle toga. Posle njihovog iyraelskog napada na Iran sa 200 aviona , Tel Aviv se pretvara u Gazu...

Ali sada se udara cenzura, jer treba slusati Bibijeve lazi i izmisljotine koje govore kako su oborili 95 % projektila , pa su posle dva dana kako je iran uyvratio pricali da iran ostaje bez projektila... A ono iran sipa sve vise i vise...

Dakle, diktatura i cenzura na videlu.

Kako ne bi sotatak sveta video sta se desava. A desava se to da je u iyraelu velika panika i uznemirenost ljudi, koji zele da napuste izrael glavom bez obzira jer ne pdorzavaju ono sto je bibi uradio proslog petka kada je NAPAO IRAN SA 200 AVIONA ...

To je ta vasa ''zapadna'' demokratija i sloboda ? gde se udaraju cenzure na realna desavanja i gde se komanduje vestima ...

Nikako, nego baš suprotno, treba da ide na to da "razbije" malu državicu zvanu Izrael koja je previše pustila muda na svetskoj sceni. Jer ako oni to ne urade neće niko.

Misliš?

Pa ja mislim da ameri ni evropa to neće dozvoliti, zlo vazda pobijedi i to je jako tužno

meni je zao svih neduznih ljudi koji gube živote, najviše me pati nemoć naroda na svim frontovima koji su izloženi vodjama koji ratuju

Ja mislim da se ti u politiku slabo razumeš ?
To je politika globalista i imeprijalista.

oce da otimaju jel de a ti si eto svesna te politike jel , ti se razumes ...

Pa dobro sila Boga ne moli , ali Bog silu ne voli...

Iran ima na hiljade raketa fatih 1 i fatih 2 , to su za tvoju informaciju hipersonicne rakete
a da ne govorimo kolko ima ostalih projektila balistickih tipa kasem i onih sa cvrstim gorivom...

On ispali masu onih drugih projektila i yatrpa optereti sistem pvo , celicnu kupolu jel... a onda sibne 40 hipersonicnih komada i sve i jedna probije zastitu i padne tacno u centimetar...

Iran je stancao projektile u tri smene yadnjih deceniju a poslednjih pet godina... Sto ti govori da se oni razumeju u politiku i znali su sta im sledi...

a kanjda ste se vi malo zaebunili u proracunu ...

Ja mislim da s obzriom na ovu situaciju , putin treba da aktivira hipersonicne rakete prema kijevu. da zavrsava posao...
da nemcima farancuzima izbije i poslednju iluziju o nestanku te ''proklete'' rusije i snu da ce se tako dokopati ruskih prirodnih resursa...

vreme je da se zelenskova diktatura privede kraju . treba da presaraju kijev kao iran tel aviv...

a posle nek gradjani nemacke razmilse da l ice podrzavati idiota merca koji ima namere da salje taurus u ukrjainu. taurus je obicna glupost naspram avangarde hipersonicne...

cisto da se malo svabovi dozovu pameti.... da vide kako berlin ili minhen mogu za tren postati poput tel aviva...

jer od hipersonicne avangarde nema odbrane...

kada se nemacka i francuska dovedu u red, i sa njima engleska ,ovaj svet ce biti mnogo zdraviji...

ameri nisu ni nilzu zlo koje su u stvari englezi nemaci i francuzi...

To je politika globalista i imeprijalista.

oce da otimaju jel de a ti si eto svesna te politike jel , ti se razumes ...

Pa dobro sila Boga ne moli , ali Bog silu ne voli...

Iran ima na hiljade raketa fatih 1 i fatih 2 , to su za tvoju informaciju hipersonicne rakete
a da ne govorimo kolko ima ostalih projektila balistickih tipa kasem i onih sa cvrstim gorivom...

On ispali masu onih drugih projektila i yatrpa optereti sistem pvo , celicnu kupolu jel... a onda sibne 40 hipersonicnih komada i sve i jedna probije zastitu i padne tacno u centimetar...

Iran je stancao projektile u tri smene yadnjih deceniju a poslednjih pet godina... Sto ti govori da se oni razumeju u politiku i znali su sta im sledi...

a kanjda ste se vi malo zaebunili u proracunu ...

Šta vredi Iranu sto je štancao projektile u tri smjene

Da li smatraš da amerika neće uskociti u ovaj rat ? Da neće izraelu ustupiti jače, bolje ubitacno oružje?

Tu narod gubi živote

Svi mi znamo kako su stranci donosili mir i spasavali irak i Libiju od rezima, stvorili pepeo i bedu

Šta vredi Iranu sto je štancao projektile u tri smjene
pitanje laicko, pa se vrejdala ili ne gospodjo moderatorko

vidimo da vredi, salje masu projektila cime zatrpava najmocniju kako kazete americku pvo i kupolu... optereti je prakticno . ni ko ne kaze da to nije najbolji vid pvo trenutno ili medju najboljim ali kada se masa projektila salje, kada neko poslaje 200 projektila odjednom pa nek prodje i tih 10 % to je 20 balistickih projektila u tel aviv...

tak osu zatrpali kupolu opteretili je i potom sbinuli ono ODCEGA ODBRANE NEMA , hipersonicne projektile , 40 komada. svih 40 je proslo i eskplodiralo na tlu tel aviva.
dakel ???

Da li smatraš da amerika neće uskociti u ovaj rat ?
verovatno hoce ali s obyirom na sve sto su dsada vidjeli, ipak mislim da ce tu biti njihove spekulacije i pokusaja da se ipak sa iranom raygovara...jer u suprotnom sve one njihove baze u blizini irana bice zasute sito ovako kao tel aviv... ok amer ce imati svoje sistem pvo ali ce oni na isti nacin biti zeznuti , optereceni ogromnim brojem a onda ZVIZ SA hipersonicnim projektilima... te baze bice shebane a takodje i arapski emirati i dubai :D

Da neće izraelu ustupiti jače, bolje ubitacno oružje?
ocito se ne razumes. Svakako usa ima najbolju pvo. Imaju najvise i nosaca aviona.
odlicni su u avijaciji . sve to stoji.
ali ti mislis poput naivka koji ne zivi ocito u realnosti da AMER IMA SVE NAJBOLJE NA SVETU ? i za sve resenje ?

pa nema gospodjo.
HIPERSONICNO ORUZJE JE RUSKO DELO. rus smislio stvarcicu po imenu avangarda. leti preko desetinu hiljada kilometara...
i pogadja u centimetar. nemoguca za eliminisati.
jbg sta da ti radim, ipak to ameri nemaju.

Tu narod gubi živote

Svi mi znamo kako su stranci donosili mir i spasavali irak i Libiju od rezima, stvorili pepeo i bedu
Libija se ne moye porediti sA IRANOM!

ovo postaje asolutno neozbiljno jer pricas kojestarije...

Sva ta iskustva od iraka libije sirije avganistana, sve je to jasno bilo iranu . da ce doci na red .

ali su oni ogromna zemlja , i to zemlja okruznea planinama a u sebi i ma i dve opasne pustinje... dakle kopnenu agresiju eliminisi kao opciju...plus sto su to persijanci, ne zaboravi...

duboko u planinama je nuklearni program. price da ce ga unistiti su glupost.

ne mogu doci do nejga. oni ce svakako imati ako vec nemaju tu atomsku bombu jer iran zna da je ejdino ATOMSKO ORUZJE njihova zastita od globalista koji zele po svaku cenu da ih uniste i dokpaju se njhovih prirodnih bogatstava...

yato su oni stancali projektile balisticke u tri smene. i plus hipersonicne proejktile , u koej su usli u posao sa rusijom i kinom.
iste te projektile je ponekad putin poslao zelenskovim snagama...

no zapad je sada preko tel aviva u stvari osetio STA TO RUS I IRAN IMAJU...

ne psotoji nista sto ce ih odbraniti od toga. jedino ako uniste sva ta skladista iranska...

a to se nece deseiti jer je iran i oko tih hipersonicnih raketa, narvano spremio skladista duboko u planinama...

spremali se ljudi. sa raylogom moramo priznati jbg...

ya nas sa strane i jedna i druga strana je freneticna kako ti i rekoh.
iran je opasna prica sa islamom radikalnim poprilicno.

a ovi sa druge strane su kopilad globalisticka i imeprijalsiticka.

i jednima idrugima yelim da se potamane.

Не, али оно што муле треба да ураде јесте да одступе с власти. Иначе ће се, веома вероватно, наћи под јаким ударом америчких снага. А тада им је пад загарантован.
videćemo.

ja priej mislim da ameri nece udariti svim intenzitetom jer ce to voditi u nuklearni rat.

a ako udare sa polu intenzitetom nece to biti dovoljno...

Не, али оно што муле треба да ураде јесте да одступе с власти. Иначе ће се, веома вероватно, наћи под јаким ударом америчких снага. А тада им је пад загарантован.

To je tačno iako treba reći da su sve sto im je iz unutrašnjosti moglo zapretiti svakako su hapsili i likvidirali

videćemo.

ja priej mislim da ameri nece udariti svim intenzitetom jer ce to voditi u nuklearni rat.

a ako udare sa polu intenzitetom nece to biti dovoljno...

Иран јесте близу тога да произведе нуклеарно оружје, али га нема у свом арсеналу. Очекивано би било да амерички удари буду усмерени ка потпуној неутрализацији иранског нуклеарног програма и то ће се сигурно урадити са пуном снагом.

To je tačno iako treba reći da su sve sto im je iz unutrašnjosti moglo zapretiti svakako su hapsili i likvidirali

Ако доживе пораз након што се Израелу придруже и САД, што је скоро па сасвим вероватно да се деси... Онда ће их маса Иранаца просто растргнути.

Ако доживе пораз након што се Израелу придруже и САД, што је скоро па сасвим вероватно да се деси... Онда ће их маса Иранаца просто растргнути.

procitala sam da su dva iranska vladina aviona letela ka Omanu

Da se ne proširi rat

Pa dobro, svi su izgledi da ukrajina proglasi pobedu kad se ocerupa jos regiona.
Malim da je Ukrajina sad u belaju

Čitam da je trebala pošiljka iz amerike da im stigne koju je tramp ipak uputio u izrael

>>Nijedna raketa još nije letela između Irana i Izraela, jer je Ukrajina već bila direktno pogođena sukobom. Pre više od nedelju dana, ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je u intervjuu za američku televizijsku stanicu izjavio: „Imamo velike probleme sa ovim kamikaza dronovima iz Rusije.“ Američka vlada je naručila 20.000 raketa opremljenih posebnom tehnologijom sposobnom da presretne ove dronove. „Računali smo na to. A moj ministar odbrane mi je upravo rekao da su SAD isporučile ovih 20.000 raketa Bliskom istoku.“ Većina ukrajinskih posmatrača sada pretpostavlja da su SAD isporučile ove rakete Izraelu – zbog predstojećeg izraelskog napada. Ukrajina je ostavljena praznih ruku.<<

Иран јесте близу тога да произведе нуклеарно оружје, али га нема у свом арсеналу.
rekla kazala
kao i 1991 '' JAO , IRAK NA PRAGU DA NAPRAVI NOVO HEMIJSKO ORUZJE''. narvano uz onu pateticnu pricu cerke ambasadora kuvajta u usa, kako toboz iracki vojnici u kuvajtu vade bebe iz inkubatora i stavljaju na hladan pod :mazi:

i sad spremaju slicnu pricu jer je dokazano snimcima da NETJANAHU PRAVI VOJNA UPORISTA I BAZE ISPOD BOLNICA U TEL AVIVU I IZRAELU kako bi podstakao iran da udari po bolnicama a posle da kmecite po svetu jao genocid!
mada je izrael mogao da unistava PALESTINSKE BOLNICE pod izgovorom da je ispod bolnica hamasovo uporiste...

ko ih ne zna...

drugo i da je istina a nije, ko je taj koji POVLACI CRTU I ODREDJUJE KO MOZE DA IMA NUKLEARNO ORUZJE A KO NE ?
izrael je apsolutno ista ako ne i gora strana od irana po pitanju freneticnosti i nenormalnosti...
ali oni mogu da imaju jel de..

Очекивано би било да амерички удари буду усмерени ка потпуној неутрализацији иранског нуклеарног програма и то ће се сигурно урадити са пуном снагом.
e sad postavlja se pitanje, to ''ocekivano da ce amer udariti'' je davanja na ovlju ameru da odredjuje tu crtu...

ipak nije citav svet tog misljenja...

Iran je napala ozbiljna sila, dok Ukrajinu Rusija. Tako da to nije isto ;)
1750325850287.png

Back