PlaninskiKauboj
Zainteresovan član
- Poruka
- 396
Nikako, nego baš suprotno, treba da ide na to da "razbije" malu državicu zvanu Izrael koja je previše pustila muda na svetskoj sceni. Jer ako oni to ne urade neće niko.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je bas razlog jel se tako misli da ce izgubiti rat.Pa šta znam izgleda da vladaju oni svijetom
![]()
@RužnaKoLopovBibi zaveo cenzuru po ugledu na Zelenog.
Pogledajte prilog 1744508
Nikako, nego baš suprotno, treba da ide na to da "razbije" malu državicu zvanu Izrael koja je previše pustila muda na svetskoj sceni. Jer ako oni to ne urade neće niko.
To je politika globalista i imeprijalista.Ja mislim da se ti u politiku slabo razumeš ?
To je politika globalista i imeprijalista.
oce da otimaju jel de a ti si eto svesna te politike jel , ti se razumes ...
Pa dobro sila Boga ne moli , ali Bog silu ne voli...
Iran ima na hiljade raketa fatih 1 i fatih 2 , to su za tvoju informaciju hipersonicne rakete
a da ne govorimo kolko ima ostalih projektila balistickih tipa kasem i onih sa cvrstim gorivom...
On ispali masu onih drugih projektila i yatrpa optereti sistem pvo , celicnu kupolu jel... a onda sibne 40 hipersonicnih komada i sve i jedna probije zastitu i padne tacno u centimetar...
Iran je stancao projektile u tri smene yadnjih deceniju a poslednjih pet godina... Sto ti govori da se oni razumeju u politiku i znali su sta im sledi...
a kanjda ste se vi malo zaebunili u proracunu ...
Ak9lo kleine kleknuce i rusija i Kina i onda ce Amerika vladati jos hiljadu godinaPersijancima nije bas u genima da kleknu i tek tako se predaju.
pitanje laicko, pa se vrejdala ili ne gospodjo moderatorkoŠta vredi Iranu sto je štancao projektile u tri smjene
verovatno hoce ali s obyirom na sve sto su dsada vidjeli, ipak mislim da ce tu biti njihove spekulacije i pokusaja da se ipak sa iranom raygovara...jer u suprotnom sve one njihove baze u blizini irana bice zasute sito ovako kao tel aviv... ok amer ce imati svoje sistem pvo ali ce oni na isti nacin biti zeznuti , optereceni ogromnim brojem a onda ZVIZ SA hipersonicnim projektilima... te baze bice shebane a takodje i arapski emirati i dubaiDa li smatraš da amerika neće uskociti u ovaj rat ?
ocito se ne razumes. Svakako usa ima najbolju pvo. Imaju najvise i nosaca aviona.Da neće izraelu ustupiti jače, bolje ubitacno oružje?
Libija se ne moye porediti sA IRANOM!Tu narod gubi živote
Svi mi znamo kako su stranci donosili mir i spasavali irak i Libiju od rezima, stvorili pepeo i bedu
Da li Iran treba da proglasi kapitulaciju ?
ko da autorka teme zna ko su persijanci...Persijancima nije bas u genima da kleknu i tek tako se predaju.
videćemo.Не, али оно што муле треба да ураде јесте да одступе с власти. Иначе ће се, веома вероватно, наћи под јаким ударом америчких снага. А тада им је пад загарантован.
Не, али оно што муле треба да ураде јесте да одступе с власти. Иначе ће се, веома вероватно, наћи под јаким ударом америчких снага. А тада им је пад загарантован.
videćemo.
ja priej mislim da ameri nece udariti svim intenzitetom jer ce to voditi u nuklearni rat.
a ako udare sa polu intenzitetom nece to biti dovoljno...
To je tačno iako treba reći da su sve sto im je iz unutrašnjosti moglo zapretiti svakako su hapsili i likvidirali
Ако доживе пораз након што се Израелу придруже и САД, што је скоро па сасвим вероватно да се деси... Онда ће их маса Иранаца просто растргнути.
Pre je ukrajina kandidat za kapitulaciju, ovde jos nista nije ni pocelo
Pa dobro, svi su izgledi da ukrajina proglasi pobedu kad se ocerupa jos regiona.Iran je napala ozbiljna sila, dok Ukrajinu Rusija. Tako da to nije isto![]()
Malim da je Ukrajina sad u belajuPa dobro, svi su izgledi da ukrajina proglasi pobedu kad se ocerupa jos regiona.
rekla kazalaИран јесте близу тога да произведе нуклеарно оружје, али га нема у свом арсеналу.
e sad postavlja se pitanje, to ''ocekivano da ce amer udariti'' je davanja na ovlju ameru da odredjuje tu crtu...Очекивано би било да амерички удари буду усмерени ка потпуној неутрализацији иранског нуклеарног програма и то ће се сигурно урадити са пуном снагом.
Iran je napala ozbiljna sila, dok Ukrajinu Rusija. Tako da to nije isto![]()