Frederick_
Elita
- Poruka
- 17.924
Moze nick da se promeni, ali stil pisanja tesko

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Никад ни једно истраживање није потврдило то што ти пишеш.стављајте га у уста па посље кад добијете рак уста и грла...
па надам се да је било вриједно![]()
наравно кад њих десетак растрља своје смрдљиве сексуалне сокове по нечијим гениталијама а ти то посрчеш као 11сти, да је то све предивно.Никад ни једно истраживање није потврдило то што ти пишеш.
Nešto mi govori da nisi čuo za pojmove "higijena" i "kupanje".наравно кад њих десетак растрља своје смрдљиве сексуалне сокове по нечијим гениталијама а ти то посрчеш као 11сти, да је то све предивно.
то наравно нема ама баш никакавог негативног ефекта него душу даје за здравље уста и грла. стварно мислиш да ништа нема посљедица?![]()
и мени нешто говори да нијесу чуо за људе и њихово понашањеNešto mi govori da nisi čuo za pojmove "higijena" i "kupanj
Obično se ljudi pre seksa okupaju. Ne rade to svi, naravno, a ti ovde pričaš kao da ne radi to niko i obraćaš se ljudima s takvom pretpostavkom, što me i navodi na zaključak da ni ti to ne radiš. Uživaj u valjanju i kreveljenju.и мени нешто говори да нијесу чуо за људе и њихово понашање
ти стварно мислиш да су сви фини и окупани?
пази се кад пољубиш своју верну љубу да нема "чудан укус" на устима
ниђе ја не реко да ћу декретима забранити да ви то радите. али немојте се правити превише паметни
знам какви су људи и шта очекиватиObično se ljudi pre seksa okupaju. Ne rade to svi, naravno, a ti ovde pričaš kao da ne radi to niko i obraćaš se ljudima s takvom pretpostavkom, što me i navodi na zaključak da ni ti to ne radiš. Uživaj u valjanju i kreveljenju.
Kažeš da si redovna pušačica oženjenima?Da li sam ja lepak za ozenjene koji kukaju na zene da nece da ih oralno zadovolje ili jos ima neka![]()
Biti lepak je nekako lepljivo i nikako ne može da se opere kasnije.Da li sam ja lepak za ozenjene koji kukaju na zene da nece da ih oralno zadovolje
formirao se red?Da li sam ja lepak za ozenjene koji kukaju na zene da nece da ih oralno zadovolje ili jos ima neka![]()
Да износе. По неки, а неки наравно не.Veruj mi da iznose...
To i nije neka promena u životu, ako stvarno hoće promenu onda treba da pređe na rupu od kolege.Moj kolega tvrdi da je sa ženom samo zbog dece i da mu je dosadilo da u istu rupu ubacuje godinama.
Inače puni koleginicu i nije im loše.