Da li imate razumevanje za one koji botuju za SNS?

Pravdanje ovdašnje korupcije, korupcijom drugih država mi je sasvim nejasno. Zašto bi nas zanimala korupcija u drugim državama i zašto je neprihvatljivo ukazivati na korupciju u našoj državi? Dok ljudi nisu izgubili živote zbog korupcije, mogli smo da se tešimo time da i druge države imaju korupciju. Mislim da više nemamo tu mogućnost. A da pomenem i korupciju insitutucija koje su zadužene za prijavu korupcije i kažnjavanje iste.

@Plavooki Treptač гоовори осветској мафији која прави оружје ...убија за профит

'домаћа' мафија плаћа 'светској' мафији у једној огромној пирамиди послушности

АВ шени пред Трампом .... АВ добије коску

АВ дође у Србију урла на све нас ...Ми се питамо који му је к'...Уствари АВ понавља сценарио код Трумпа

vucic-i-tramp.jpg
1730879160-vucic-tramp-predsednik.format-webp.width-500.webp

Узми пример @38imak

@38imak је против АВа ...а ТРУМП је поставио и одржава АВа

Трунп је Србију дрндао са АВом..па ће сада да постави мању/ега дрндаицу/ча

Јупи.....Живео Трумп.... а паре ? Па све и даље мор ада се плаћа Трумпу... Све исто ....

@Plavooki Treptač указује на то ...

Razumevanje?! Ja se nadam da se studenti ne zezaju sa onom listom "za dan posle". Botovi kradu državnu kasu da bi botovali za kriminalnu organizaciju. Za to se robija. I zato je bitno da svi budu nahvatani.

Мислим да не разумете како ЕУ и УСА гледају на Србију

За њих је Србија исто што и Нацистичка Немачка у Свестком рату

Србију су ,по мишљењу САД и ЕУ, поразиле САД и ЕУ ..и по ратном праву ПОРАЖЕНА страна све трошкове плаћа имовином

САД и ЕУ су исто као Османлијско Царство .... са вазалном Србијом

Не занима их шта се у Србији дешава ..све док зацртана количина добара и вишка долази из Србије

То што СНС лојални конформни неутрални служе као трансфер тих добара и притом узимају велики део за себе не занима ЕУ и САД

ЕУ и САД не занима правда ...Њих занима профит односно да су у плусу

Када су у минусу покренуће рат ... или ће гурнути у рат те са кима су у минусу .

'мале' 'слабе' 'подељене' увек јелако гурнути у рат ...

Па целе државе су 'падале' јер је УСА и ЕУ само 1/1000том делу послала оружје ...

У србији преко 1/3ћине је лојално конформно и неутрално

Узми пример целога ..али баш целога судскога система ...адвокатскога система..који плаћа паушалац....

Део новца који узима тај легислаторни систем иде у ЕУ и УСА.....а ЕУ и УСА не занима да ли и зашто и како

Da li imate razumevanje za one koji botuju za organizovanu grupu, koja ima svu neustavnu vlast u Srbiji?

Kao 'E, oni to samo zbog egzistencije/babe/tate/sina'?

И ти си припадник организоване групе која ботује за ЕУ и УСА

Само ти је тренутни нтерес да уклоните АВа јер је претерао у ревности рада за УСА и ЕУ интересе

Back