Bot mora da ima ličnu korist od javnog podržavanja neke strane i najčešće radi to bez emocija, drugim rečima ljigavac, ne volim botove. Primer je Milomir Marić a ima ih još mnogo .

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam, pohapsio bi ih pa na robiju a plate koje su ukrali da vrate kroz konfiskaciju imovine.Da li imate razumevanje za one koji botuju za organizovanu grupu, koja ima svu neustavnu vlast u Srbiji?
Kao 'E, oni to samo zbog egzistencije/babe/tate/sina'?
Pravdanje ovdašnje korupcije, korupcijom drugih država mi je sasvim nejasno. Zašto bi nas zanimala korupcija u drugim državama i zašto je neprihvatljivo ukazivati na korupciju u našoj državi? Dok ljudi nisu izgubili živote zbog korupcije, mogli smo da se tešimo time da i druge države imaju korupciju. Mislim da više nemamo tu mogućnost. A da pomenem i korupciju insitutucija koje su zadužene za prijavu korupcije i kažnjavanje iste.

Razumevanje?! Ja se nadam da se studenti ne zezaju sa onom listom "za dan posle". Botovi kradu državnu kasu da bi botovali za kriminalnu organizaciju. Za to se robija. I zato je bitno da svi budu nahvatani.
Da li imate razumevanje za one koji botuju za organizovanu grupu, koja ima svu neustavnu vlast u Srbiji?
Da li imate razumevanje za one koji botuju za organizovanu grupu, koja ima svu neustavnu vlast u Srbiji?
	Imam raumevanja, jer to je pocelo jos od "zutih" a pitanje je koliko ovde ljudi ne "botuje" za neku stranu organizaciju, opoziciju, blokadere ili je placeno od stranaca na drugi nacin.Da li imate razumevanje za one koji botuju za organizovanu grupu, koja ima svu neustavnu vlast u Srbiji?
Možda je trebala država reagovati odmah i na prvu,kao RECIMO u EU što se radi.Možeš da ostaviš cvet,da zapališ sveću na mestu tragedije i paljba kući.Ovako se neki mnogo osilili pa prave neke liste i spiskove za ovo i ono.Ja nemam razumevanja ni za te prve. Da su odmah u startu odbili da slušaju ucene, hulja bi bio gotov za dve nedelje. Kao da je i polićacad odbila da sluša naređenja. Ali postoji razlog zašto nisu. Zato što svi imaju putera na glavi. Sns sekta i funkcioniše tako što svi međusobno jedne druge drže za jaja. Ne možeš biti član, a da nisi nešto zasrao.
Evo ti primer da si deo tog blokaderskog društva.I oni tako pišu,i koriste takve reči,baš kao i ti.Decu?Koju decu?To su uglavnom punoletni građani Srbije,samim tim i krivično odgovorni.Ti isti blokaderi nemaju baš ništa protiv da im Hrvati u skupštini EU sole pamet ali imaju nešto protiv svoje države,nemaju ništa protiv onih iz Novog Pazara ali imaju protiv Srba preko Drine.Razumem da vole ******og...neka im
Ali da blate decu, nazivaju ih ustasama i siptarima...to ne prastam... i to znajucu da lazu i to za novac...
Za mene su to deca jer su u uzrastu moje dece...studeti i srednjoskolci i za svakog sredivecnog civeka su deca...Evo ti primer da si deo tog blokaderskog društva.I oni tako pišu,i koriste takve reči,baš kao i ti.Decu?Koju decu?To su uglavnom punoletni građani Srbije,samim tim i krivično odgovorni.Ti isti blokaderi nemaju baš ništa protiv da im Hrvati u skupštini EU sole pamet ali imaju nešto protiv svoje države,nemaju ništa protiv onih iz Novog Pazara ali imaju protiv Srba preko Drine.
U Srbiji se povecao standard 15-20 puta od kada se Srbija okrenula EU i USA.И ти си припадник организоване групе која ботује за ЕУ и УСА
Само ти је тренутни нтерес да уклоните АВа јер је претерао у ревности рада за УСА и ЕУ интересе
Imam raumevanja, jer to je pocelo jos od "zutih" a pitanje je koliko ovde ljudi ne "botuje" za neku stranu organizaciju, opoziciju, blokadere ili je placeno od stranaca na drugi nacin.
Tj. kad nema dokaza za jedne, nema ni za druge, jedino sto zagadjuju forum jer ne pisu od srca, a obicno ne znaju da napisu nista duze od 2 prosto prosirene recenice koje se ponavljaju.
Misliš otkad su ukinute desetogodišnje sankcije EU I nato usa bombardovanje srbije?U Srbiji se povecao standard 15-20 puta od kada se Srbija okrenula EU i USA.
Vi koji zelita da domaci banditi nemaju nikakvo ogranicenje svoje vlasti, sto je jedino moguce spolja, ste direktno odgovorni sto Vucic vlada, cak i kada ste sami protiv Vucica.
Samo i iskljucivo zbog zapada nas diktatorska vlast ne juri po ulicama i trpa u logore.
Samo zbog zapada.
Sankcije su razvojna sansa za sve koji tvrde da su drzave samodovoljne i zli zapad ih napada spolja.Misliš otkad su ukinute desetogodišnje sankcije EU I nato usa bombardovanje srbije?
Amerika je bombardovala teroristicko-nelegelani i protivustavni rezim, koji je drzavo narod kao taoce.Očigledno da nisu dale očekivane rezultate pa je amerika morala da bombarduje srbiju?
Ti si bolestan čovek i treba da se lečiš.Amerika je bombardovala teroristicko-nelegelani i protivustavni rezim, koji je drzavo narod kao taoce.
Prekini da botujes i branis domace diktatore.Ti si bolestan čovek i treba da se lečiš.