Da li imate razumevanje za one koji botuju za SNS?

Većina koja to radi, radi zarad neke lične koristi. Jako je mali broj onih koji zaista brane neku ideologiju sns stranke. Zato je mnogo ogavnije braniti nešto što je pogrešno ali donosi ličnu korist. Za takve osobe nemam naziv, čak ni bot mi nije odgovarajući naziv, jer političarenje je posao a ovolika količina vređanja je već nešto drugo.

Većina koja to radi, radi zarad neke lične koristi. Jako je mali broj onih koji zaista brane neku ideologiju sns stranke. Zato je mnogo ogavnije braniti nešto što je pogrešno ali donosi ličnu korist. Za takve osobe nemam naziv, čak ni bot mi nije odgovarajući naziv, jer političarenje je posao a ovolika količina vređanja je već nešto drugo.

'Idelogija' SNS-a:

-Drpaj sto vise.
-Lazi uvek, to ce ti omoguciti da drpas sto vise.
-Koristi SVE moguce besramne napada na protivnike, koji ti kazu da mozda bas i ne bi morao toliko da drpas.
-Reketiraj, preti, ucenjuj sve koji nece da ti daju pare.
-SVA sredstva su dozvoljena za opstanak na vlasti. Bukvalno SVA

Back