ružislav
Iskusan
- Poruka
- 5.768
da pomenem i skinove za kanter gde pojedini koštaju bezobrazno skupo znači platiš nešto nedodirljivo slično kao kad platiš onli nekoj fulji 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ima i Srpski, Hrvatski...Jesi me urekao
Idem pokrenuti Minecreaft, i ništa se ne dešava. Prije neki dan sam apdejtao windowse na 24h2 i to in place instalacijom jer klasična nije prolazila i iz nekog razloga ne radi xbox aplikacija, bez koje nemreš dignuti više Minecraft. Sad, nisam siguran jesam ja ubio servise od xbox-a ili se sam ubio
![]()
Čekaj...da pomenem i skinove za kanter gde pojedini koštaju bezobrazno skupo znači platiš nešto nedodirljivo slično kao kad platiš onli nekoj fulji![]()
24h2 moraš da instaliraš isključivo kao clean instalaciju, ono microsoft instaler, rufus i sl.Jesi me urekao
Idem pokrenuti Minecreaft, i ništa se ne dešava. Prije neki dan sam apdejtao windowse na 24h2 i to in place instalacijom jer klasična nije prolazila i iz nekog razloga ne radi xbox aplikacija, bez koje nemreš dignuti više Minecraft. Sad, nisam siguran jesam ja ubio servise od xbox-a ili se sam ubio
![]()
Ma nisam kupovao, samo piratske ove verzije, mojang, znalo je da bude zaludjicaE stariji gejmeri mi trebaju
Odoh da se počastim DeLuxe verzijom
Jeste 10€ skuplja od obične ali dodaci koji idu uz su jedinačno još skuplji ako bi ih dokupljivao naknadno preko standardne verzije.![]()
Da, znam. Imam to na umu, samo trenutno nemam vremena, alati koji mi trebaju za posao za sad rade, uzet ću tamo početkom trećeg mjeseca dan dva slobodno i napraviti clean install i optimirati sustav. A i bacio sam oko na nekakav 16TB NAS s NVMe diskovima, planiram to kupiti u međuvremenu da mogu backupirati podatke prije reinstalacije24h2 moraš da instaliraš isključivo kao clean instalaciju, ono microsoft instaler, rufus i sl.
ako si uradio forsirani update preko postojećeg sistema svašta glupo se dešava i što pre reinstaliraš manje ćeš se nervurati
naime još uvek ne znaju kako da ga plasiraju kao update ali kao clean je ekstra i brže rade igrice
Ako je zbog 2.5B pao u depresiju ja mogu da mu pomognem 20% - meni dovoljno 0.5BInace ta igra je imala strasan potenciijal upravo zbog te grafike koja nije smela da uzima ovoliko resursa kao sto je to danas slucaj ali je ostala tako retardirano nedovrsena do danasnjeg dana.
Znam da je lik koji ju je napravio prodao Microsoftu za 2,5 milijarde dolara i preko noci postao milijarder i pao u zescu depresiju. Sta ti je zivot![]()
Onda minecraft 1.8.9 bez launchera (kažeš skemban xbox) sa preinstaliranim open i komercijalnom javom - archive.orgDa, znam. Imam to na umu, samo trenutno nemam vremena, alati koji mi trebaju za posao za sad rade, uzet ću tamo početkom trećeg mjeseca dan dva slobodno i napraviti clean install i optimirati sustav. A i bacio sam oko na nekakav 16TB NAS s NVMe diskovima, planiram to kupiti u međuvremenu da mogu backupirati podatke prije reinstalacije
"Yes, I've been playing Minecraft for many years and it's full of adventure and fun."Pogledajte prilog 1667722
I know, I know, you bought it for a kid, but do you also play minecraft while the little one is not here?
The survey is therefore anonymous.
After Tetris, the best-selling game of all time, and its popularity is not decreasing, nor is its price (except for spinoffs).