Da li i vi igrate Minecraft?

Da li igrate Minecraft?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Stojkov Menidjer

Stara legenda
Poruka
75.490
1736173616241.jpeg

Znam znam kupili ste za klinca, nego da li i vi igrate minecraft dok mali nije tu?
Anketa je zbog toga anonimna.
Posle Tetrisa najprodavanija igrica svih vremena a popularnost joj ne opada kao ni cena (sem za spinoff-ove)

Nisam odavno ali igram 😛
jesam ranije više puta igrao majnkraft :klap: :mrgreen:

samo da napišem da je igra zarazna ma kako to izgledalo i zvučalo ko ne veruje neka proba - tako i ja nisam verovao e kada sam probao 😁
E stariji gejmeri mi trebaju :ok:
Odoh da se počastim DeLuxe verzijom :srecan:

Jeste 10€ skuplja od obične ali dodaci koji idu uz su jedinačno još skuplji ako bi ih dokupljivao naknadno preko standardne verzije. :kafa:

Rado ću platiti za ovu igricu jer mi je, dok sam kuburio sa poslom, donosila brz džeparac.
Naime, u vreme dok je vlasnik igre bio MOJANG klinci su masovno skidali modove sa raznih sajtova ne poznavajući engleski jezik, viśe su pamtili koji "download now" se pritiska a koji ne.

Komšije nisu znale śta će od trojanaca zbog hakovanih verzija i eto meni veselja :D

Microsoft je brutalno skockao svoj minecraft launcher
Podeljen je na glavni deo (Java/Bedrock) i spinoff-ove Dungeons i Legends

Nažalost, na ovakvu vrstu psihološki vizuelnog marketinga nisam imun.
MORAM DA IMAM SVE

Mada ću za spinoff-ove da sačekam sledeću akciju (bar toliko mogu da se oduprem).
Sad pred Novu godinu ko je hteo kompletan Dungeons i dodatke mogao je lepo da uśtedi.
Legends nije toliko popularan ali tu su davali samo osnovnu verziju sa popustom

Ali "glavni" minecraft teško.
Za sada nema nagoveśtaja (Ai Copilot mi javio za spinoff-ove još u novembru kad će biti na akciji primera radi)

Sa druge strane, postoje distributeri ključeva za igricu za gotovo 50% ali...
... oni zapravo prodaju "gift code" śto znači da su vezani za zemlju u kojoj su plasirani promocije radi tako da posle morate da koristite VPN sa IP adresom te zemlje...

A opet, tu su i prevaranti pa em ostanete bez para em zbog ćorave uśtede budete blokirani kod Microsoft-a pa posle ne možete da igrate ni regularno kupljeni akcijski Age of Empires II sa svim dodacima po promo ceni od 1300rsd sa pdv-om preko Microsoft Store-a.

Nek ide život!
:srecan:

Ne igram, cekam da Ken Levine izbaci Judas, pa da to igram.

Video igre koje ja igram su neke FPS single player, ili kako smo ih u moje vreme zvali dumachine. Varijacije na tu temu, kao sto su Deus ex, koje zovu immersive sim igre. Prosle godine sam igrao Pray i Cyberpunk 2077.

Onda P&C avanture.

Ranije sam igrao i RTS strategije, ali to vise ne prave, mada sam cuo da bivsi Blizardovci spremaju neki zakon sa nekom novom igrom koja je jos u beti.

Minecraft ne bih ni umeo da igram, verovatno.

@ružislav @BLANKED i @Badabum

- odlično što banka nije proknjižila sredstva (pa me microsoft odbio)

Skinuo sam kao abandonware poslednju MOJANG verziju (valjda) pre nego su prodali Microsoftu

Minecraft v1.8.9
Okoreli crafteri kažu da je ekstra verzija ovo ono
Mogu da biram pokretanje kao openjdk 18.1 ili java 8.5 śta mu god to značilo

Tako da ću da odložim komercijalu :srecan:

Poslednja izmena:

Back