Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 75.497
Hm...
OpenJDK ima "svoju muziku" a java pa "svoju"?
OpenJDK ima "svoju muziku" a java pa "svoju"?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@ružislav @BLANKED i @Badabum
- odlično što banka nije proknjižila sredstva (pa me microsoft odbio)
Skinuo sam kao abandonware poslednju MOJANG verziju (valjda) pre nego su prodali Microsoftu
Minecraft v1.8.9
Okoreli crafteri kažu da je ekstra verzija ovo ono
Mogu da biram pokretanje kao openjdk 18.1 ili java 8.5 śta mu god to značilo
Tako da ću da odložim komercijalu![]()
Jedva nadjoh, samo traže pare, Minecraft User Guide udžbenik - 320 strana pdf, razni profesori pisalisve u full-u pa piči na max dok napolju bude ispod nulu![]()
Jedva nadjoh, samo traže pare, Minecraft User Guide udžbenik - 320 strana pdf, razni profesori pisali![]()
Inaĉe, ok ne kažem, postoje neke "kockaste" knjige za ljubitelje i/ili kolekcionare, kvalitetno su uradjene, lepo prevedene, fin izbor slika, prijatne na oko, pitke za čitanje, ono sve u fullu...sve smisle samo da naplate i za igre i aplikacije razne![]()
Inaĉe, ok ne kažem, postoje neke "kockaste" knjige za ljubitelje i/ili kolekcionare, kvalitetno su uradjene, lepo prevedene, fin izbor slika, prijatne na oko, pitke za čitanje, ono sve u fullu...
Medjutim kad sam video cenu... Leleeee...
A da je jedna nego valjda ima set...
Ok, nije problem kupiti onlajn igricu.idu na to za ljubitelje u ovom slučaju majnkrafta da udare cenu pa koliko prodaju![]()
Malo me buni ovo OpenJDK i Oracle Java ( današnja komercijala je pod 2) ali bolja je muzika sa Oracle Java edicijom.
Jedne melodije sa Open skroz druge sa Oracle
Ok, nije problem kupiti onlajn igricu.
Sajt proizvodjača ili gejmerska platforma.
Sigurno dobijaš ne samo ĉist original već update-ovanu verziju.
Medjutim, kad neśto voluš onda voluš da imaš i nešto śto.možeš fa gledaš i opipaš dok nisi za kompom.
Nema nigde "u kutiji"![]()
Bar nisu one hakovane mutave verzije.znači radjene varijacije...
Zato kupuješ igrice od proizvodjača kojima zakup servera nije problem.mene to užasno nervira pazi foru ti platiš masno nekom tamo da bi dobio ključ i onda skidaš igru sa neta e ako se desi da ugase servere onda ništa ne možeš više da je igraš a i ovako ne možeš da je igraš bez netajoš bezobrazno kažu da kupljena i plaćena igra nije tvoja
da ne komentarišem kada neke kupljene igre imaju bagove...
Zato kupuješ igrice od proizvodjača kojima zakup servera nije problem.
Mada u kapitalizmu nikad ne reci nikad - ako pukne recimo battle.net jeste da ću ostati bez digitalnih 64-bit retuširanih verzija ali ja Starcraft imam u kutiji, u rezervi na hdd-u.
Bio je ogroman pritisak na proizvodjaĉe od zapadnih gejmera ali ništa nije urodilo plodom.kako god zašto ne postoji da svaka igra koja izadje u radnji ili da se kupi preko neta naravno na disku u kutiji i sve ostalo što ide a ko hoće neka je kupi preko neta pa neka je skida...
Bio je ogroman pritisak na proizvodjaĉe od zapadnih gejmera ali ništa nije urodilo plodom.
Sve se svelo na - ko ugrabi pakovanje po izlasku igre ugrabio je.
A i to igranje sa cenom... Priča za sebe...
Još kad skineš texture pack i upališ ray tracingBar nisu one hakovane mutave verzije.
Gameplay je isti to je bitno.
A kad se poukljuĉuju svi vizuelni efekti na fancy ili high level onda gotovo nestane "kockasti minecraft", magla, mehurići, oblaci... Hehe... Pa kad ti se "prilepi" neka životinjica, zeke su baš blesave![]()
Danas je i veći izbor i veća raznolikost, samo moraš tražiti indie izdavače, a ne veliki studio koji štanca igre samo zbog profita.A danas?
Au breJoš kad skineš texture pack i upališ ray tracing
![]()
A onda ti treba da:Danas je i veći izbor i veća raznolikost, samo moraš tražiti indie izdavače, a ne veliki studio koji štanca igre samo zbog profita.
Jesi me urekaoAu bre
Ti sad ko neki Osmak plaśiš Djaka Prvaka![]()