Da li i dalje tražite odgovarajuće Kafane na/u ptf-u kojem su pripadale?

• Začetnik teme Začetnik teme pikax
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li i dalje tražite odgovorajuće Kafane na/u ptf-u kojem su pripadale?

• Da

glasova: 87 87,0%
  • Ne

glasova: 11 11,0%
  • Ponekad

glasova: 2 2,0%

• Ukupno glasova
    100
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@pikax ti si postavila anketu?
Mozda da se preformulise da li zelite da se kafane vrate na svoja mesta? Ovo ima veoma dvosmislen odgovor na zadato :(
Ako je to bio cilj, onda je drugacije trebalo postaviti pitanje - Da li ste za to da se kafane vrate na svoje predjasnje forume?

Ovako, kako je pitano, tako sam / smo i odgovorili.
pazi sad ovo :eek:
može anketa i na "Opusti se" :lol:

mrzi me da listam, čijom zaslugom?;)
Ja sam odgovorila ovde na anketi, na "opusti se".

pa da ispunimo svoj cilj..a i ne moras ako mislis suprotno..

Koji cilj?

Još uvek ti nije jasno? Ok, moje NE je na pitanje da li tražite kafanu koju želite i odgovor je NE jer dobijam obaveštenja u gornjem desnom uglu na zvonce, da tako kažem i idem direktno u kafanu. Valjda je sad jasnije.

I ja sam glasala za opciju NE. Zašto?

Kada uđem na ovaj ptf tačno znam gde su Moljci, mogu odmah da ih nađem. 🙂

Šta da ti kažem , oni najglasniji kad se menjalo su glasali za NE.
Molim lepo.
Ja ne razumem sad nista.

Pitanje je bilo da li jos trazite kafanu na ranijem pdf-u. Ja sam odgovorila sa "ne" jer je zaista tamo ne trzim. To ne znaci da mi ne nedostaje, naprotiv.

Ali onda je trebalo postaviti drugacije pitanje od pocetka "da li zelite da se vrati kafana na vas pdf?", nemoj ovako uvijeno, pa da ispadnu drugi "prepredeni".

Ja ne razumem sad jsta.

Pitanje je bilo da li jos traziote kafanu na ranijem pdf-u. Ja sam odgovorila sa "ne" jer je zaista tamo ne trzim. To ne znaxi da mi ne nedostaje, naprotiv.

Ali onda je trebalo postaviti drugacije pitanje od pocetka, nemoj ovako uvijeno, pa da ispadnu drugi "prepredeni".
Pa ne bi mi dozvolili temu ! :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back