leleee, ko Vučićma tab je zakon.. hahaha, mozda, ne znam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
leleee, ko Vučićma tab je zakon.. hahaha, mozda, ne znam

Alooo, ovo je opuštara!ali na Svaštari.![]()

tabe vesiću!
Rifeta, noćas je bila na Svaštari - zbog ankete.Alooo, ovo je opuštara!![]()

nisi u toku.Alooo, ovo je opuštara!![]()
Ako je to bio cilj, onda je drugacije trebalo postaviti pitanje - Da li ste za to da se kafane vrate na svoje predjasnje forume?@pikax ti si postavila anketu?
Mozda da se preformulise da li zelite da se kafane vrate na svoja mesta? Ovo ima veoma dvosmislen odgovor na zadato![]()
Ja sam odgovorila ovde na anketi, na "opusti se".pazi sad ovo
može anketa i na "Opusti se"
mrzi me da listam, čijom zaslugom?![]()
Da, mozda je pogresno formulisano pitanje u anketi, pa dolazi do zabune.Ako je to bio cilj, onda je drugacije trebalo postaviti pitanje - Da li ste za to da se kafane vrate na svoje predjasnje forume?
Ovako, kako je pitano, tako sam / smo i odgovorili.
Još uvek ti nije jasno? Ok, moje NE je na pitanje da li tražite kafanu koju želite i odgovor je NE jer dobijam obaveštenja u gornjem desnom uglu na zvonce, da tako kažem i idem direktno u kafanu. Valjda je sad jasnije.Sa ne? Sta ne zelis?
kako zelite draga gospojaJoš uvek ti nije jasno? Ok, moje NE je na pitanje da li tražite kafanu koju želite i odgovor je NE jer dobijam obaveštenja u gornjem desnom uglu na zvonce, da tako kažem i idem direktno u kafanu. Valjda je sad jasnije.

Ma kakavi neradna, evo i sad radim a ebe me zub. Na antibioticima radim.nisi u toku.
noć ti je bila neradna, pa zato.![]()
ne želim ja ništa sem da se moja kafana vrati na žene gde je i bilakako zelite draga gospoja![]()
To je upravo isto ono sto zeli i postavljacica teme, tako da je sasvim u redu. A i da zelite nesto drugo, ma, nema veze, opustenone želim ja ništa sem da se moja kafana vrati na žene gde je i bila

Tab odrađuje tehnikalije, priznajem da se ič ne razumem u programe ovog sajta niti imam te opcije uređivanja. Jedino gde mogu da pomognem su sadržaji i opšta podešavanja.
Onda nije trebalo da postavlja ovakvo pitanje, vec direktno. Ili si je ti pogresno razumela.To je upravo isto ono sto zeli i postavljacica teme, tako da je sasvim u redu. A i da zelite nesto drugo, ma, nema veze, opusteno![]()
Morace sama da razjasni, ako zeli, naravno. Ne mogu ja da odgovaram u njeno imeOnda nije trebalo da postavlja ovakvo pitanje, vec direktno. Ili si je ti pogresno razumela.

pa to sam i mislila , a isla sam uvijenopa to, da se vrate na stara mesta, to i hocemo![]()
pa da ispunimo svoj cilj..a i ne moras ako mislis suprotno..
Još uvek ti nije jasno? Ok, moje NE je na pitanje da li tražite kafanu koju želite i odgovor je NE jer dobijam obaveštenja u gornjem desnom uglu na zvonce, da tako kažem i idem direktno u kafanu. Valjda je sad jasnije.
nema ovde uvijeno, vidis da je sve to prepredenopa to sam i mislila , a isla sam uvijeno

Šta da ti kažem , oni najglasniji kad se menjalo su glasali za NE.nema ovde uvijeno, vidis da je sve to prepredeno
daj da menjamo to.![]()
Cilj je da se svaka kafana vrati pdf/u kojem je pripadala.Koji cilj?
Zato jer su se navikli da se sada ovako snalaze.Šta da ti kažem , oni najglasniji kad se menjalo su glasali za NE.
Molim lepo.
Ja ne razumem sad nista.Šta da ti kažem , oni najglasniji kad se menjalo su glasali za NE.
Molim lepo.
Pa ne bi mi dozvolili temu !Ja ne razumem sad jsta.
Pitanje je bilo da li jos traziote kafanu na ranijem pdf-u. Ja sam odgovorila sa "ne" jer je zaista tamo ne trzim. To ne znaxi da mi ne nedostaje, naprotiv.
Ali onda je trebalo postaviti drugacije pitanje od pocetka, nemoj ovako uvijeno, pa da ispadnu drugi "prepredeni".

pokusaj!Pa ne bi mi dozvolili temu !![]()