bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 40.735
jok, ona na feminizmu cepa   

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Prebaciće je u Predlozi za forum i onda će joj sudbina biti zapečaćena. Kao i sve.pokusaj!
Sta je sad pa toPrebaciće je u Predlozi za forum i onda će joj sudbina biti zapečaćena. Kao i sve.

Pa pokusaj, stavrno. Zasto ti ne bi dozvolili temu? Ne moras tim recima, ali moze "da li biste voleli kad bi se nekim slucajem vratila kafana na vas pdf?"Pa ne bi mi dozvolili temu !

Normalno!Pa pokusaj, stavrno. Zasto ti ne bi dozvolili temu? Ne moras tim recima, ali moze "da li biste voleli kad bi se nekim slucajem vratila kafana na vas pdf?"
Mislim, da znam, tacno, tesko je formulisati, ali bolje pitati direktno, nego ovako se dobije odgovor kao da ne zelimo da se vrate a zelimo.
Ko će da je postavi?Normalno!
Moderatori, ne znam ko radii to, treba pitati. Ako jos zelis.Ko će da je postavi?
Znas sta, ja se jesam navikla da kafane nema na "politici" posto je moja bila tamo, ali bih volela da je opet vidim.Ko će da je postavi?
I, kakav je ishod kad predje na te "predloge" obicno?Znas sta, ja se jesam navikla da kafane nema na "politici" posto je moja bila tamo, ali bih volela da je opet vidim.
I ako temu sa diretktnim pitanjem prebace na "predloge za forum" opet ce ostati zabelezeno da je neko pokusao, i bice podrske kao i da je ovde.
A šta mi teško, postaviču jaModeratori, ne znam ko radii to, treba pitati. Ako jos zelis.
e tako..A šta mi teško, postaviču ja
Pa nista, ne mora da znaci da ce biti "zapecacena", ili ne odmah. Moze se o tome razgovarati ako se zeli i duze vremena.I, kakav je ishod kad predje na te "predloge" obicno?

da ptamo? mozda moze? @tab503Ne može ni tamo anketa
Sad sam se setila, ne mora u formi ankete, nego tamo ima druga vrsta glasanja, svako ko je za taj predlog, neka uz njen uvodni post stavi svoj glas sa desne strane. Videcete, ako zelite. Ako ne, nista, jasno je i iz ove teme, bez obzira na anketu i zaobilazno postavljeo pitanje, da vecini nedostaju kafane na svom pdf-u.da ptamo? mozda moze? @tab503
Ne znam koliko su ljudi raspolozeni za to, vidis da sve prepusteno stihiji nekoj..Sad sam se setila, ne mora u formi ankete, nego tamo ima druga vrsta glasanja, svako ko je za taj predlog, neka uz njen uvodni post stavi svoj glas sa desne strane. Videcete, ako zelite. Ako ne, nista, jasno je i iz ove teme, bez obzira na anketu i zaobilazno postavljeo pitanje, da vecini nedostaju kafane na svom pdf-u.
I ja sam "za", to je jasno i na svoj nacin ne samo na ovoj temi, pisem od pocetka.Ne znam koliko su ljudi raspolozeni za to, vidis da sve prepusteno stihiji nekoj..
Ja sam za.
sporCki podnosimo poraz.A i dobro , eto pomirila sam se sa činjenicom da većini to više nije neobično , kao meni.

Ko je ispao glupav?sporCki podnosimo poraz.
p.s. jeste da ispadosmo glupave, i da imam problem u snalaženju, al neka.
uh, to je gadno, i ako nisi baksuz proći će za par dana, uz antibiotike.Ma kakavi neradna, evo i sad radim a ebe me zub. Na antibioticima radim.
pa vidiš da se većina snalazi, a postavqačica teme i ja slabije.Ko je ispao glupav?

Zašto poraz i zašto glupave? Pismeno sam rekla ne, glasala sam da jer imaju različit smisao.sporCki podnosimo poraz.
p.s. jeste da ispadosmo glupave, i da imam problem u snalaženju, al neka.