Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 86.877
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Glasovao sam (za vas koji slušate neke mlakare, kesovije i ostale dragovićke).na prvoj strani Anketa!

Zasto?Razmisli jos jednom i glasaj ZA
falaGlasovao sam (za vas koji slušate neke mlakare, kesovije i ostale dragovićke).

pa da ispunimo svoj cilj..a i ne moras ako mislis suprotno..Zasto?
aaaa nije ovo tender pa da se namešta,,,ua uprava,,,)))Razmisli jos jednom i glasaj ZA
Pa ne mogu da lazem.pa da ispunimo svoj cilj..a i ne moras ako mislis suprotno..
glasnijeaaaa nije ovo tender pa da se namešta,,,ua uprava,,,)))

pa to, da se vrate na stara mesta, to i hocemoPa ne mogu da lazem.
Ne mislim suprotno, mislim da je bolje da se vrate na staro mesto, bar "moja", ali ovako je pitanje postavljeno i odgovaram kako mislim i kako jeste.

Ja sam napisala ne i objasnila zašto i nisam glasala još uvek, čisto da se zna i da ne bude zabune. I dalje mi se ne sviđa ovo igralište od kafana koje su napravili, a i to jasno kažem kad god je neka prilika.гласале ти и ја за да.
неко је написао да нема проблем са тражењем па претпостављам да је он.
Sa ne? Sta ne zelis?Ja sam napisala ne i objasnila zašto i nisam glasala još uvek, čisto da se zna i da ne bude zabune. I dalje mi se ne sviđa ovo igralište od kafana koje su napravili, a i to jasno kažem kad god je neka prilika.
P.S. Glasala.

pazi sad ovo@pikax ti si postavila anketu?
Mozda da se preformulise da li zelite da se kafane vrate na svoja mesta? Ovo ima veoma dvosmislen odgovor na zadato

Mozepazi sad ovo
može anketa i na "Opusti se"
mrzi me da listam, čijom zaslugom?
 , odskora.
, odskora.
pa kako je to moguće?Moze, odskora.

glasanje je bilo moguce i nocas..pa kako je to moguće?
držali nas vascelu noć u zabludi.
ali na Svaštari.glasanje je bilo moguce i nocas..

ovde, na ovoj temi.. ne znam da li si bila u to vreme, mislim da jesi..ali na Svaštari.
pa da.ovde, na ovoj temi.. ne znam da li si bila u to vreme, mislim da jesi..
Ne znam ko je to uradio, ni odobrio, ali ne vidim zasto i pre nije tako bilo..pa da.
da bi se postavila anketa bilo je nužno prebaciti na Svaštaru.
@Lagerta je tako napisala i odradila.
sad čitam da je zasluga @tab503Ne znam ko je to uradio, ni odobrio, ali ne vidim zasto i pre nije tako bilo..