Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 86.918
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Glasovao sam (za vas koji slušate neke mlakare, kesovije i ostale dragovićke).na prvoj strani Anketa!

Zasto?Razmisli jos jednom i glasaj ZA![]()
falaGlasovao sam (za vas koji slušate neke mlakare, kesovije i ostale dragovićke).
![]()
pa da ispunimo svoj cilj..a i ne moras ako mislis suprotno..Zasto?
aaaa nije ovo tender pa da se namešta,,,ua uprava,,,)))Razmisli jos jednom i glasaj ZA![]()
Pa ne mogu da lazem.pa da ispunimo svoj cilj..a i ne moras ako mislis suprotno..
glasnijeaaaa nije ovo tender pa da se namešta,,,ua uprava,,,)))

pa to, da se vrate na stara mesta, to i hocemoPa ne mogu da lazem.
Ne mislim suprotno, mislim da je bolje da se vrate na staro mesto, bar "moja", ali ovako je pitanje postavljeno i odgovaram kako mislim i kako jeste.

Ja sam napisala ne i objasnila zašto i nisam glasala još uvek, čisto da se zna i da ne bude zabune. I dalje mi se ne sviđa ovo igralište od kafana koje su napravili, a i to jasno kažem kad god je neka prilika.гласале ти и ја за да.
неко је написао да нема проблем са тражењем па претпостављам да је он.![]()
Sa ne? Sta ne zelis?Ja sam napisala ne i objasnila zašto i nisam glasala još uvek, čisto da se zna i da ne bude zabune. I dalje mi se ne sviđa ovo igralište od kafana koje su napravili, a i to jasno kažem kad god je neka prilika.
P.S. Glasala.

pazi sad ovo@pikax ti si postavila anketu?
Mozda da se preformulise da li zelite da se kafane vrate na svoja mesta? Ovo ima veoma dvosmislen odgovor na zadato![]()

Mozepazi sad ovo
može anketa i na "Opusti se"
mrzi me da listam, čijom zaslugom?![]()
, odskora.
pa kako je to moguće?Moze, odskora.
![]()

glasanje je bilo moguce i nocas..pa kako je to moguće?
držali nas vascelu noć u zabludi.![]()
ali na Svaštari.glasanje je bilo moguce i nocas..

ovde, na ovoj temi.. ne znam da li si bila u to vreme, mislim da jesi..ali na Svaštari.![]()
pa da.ovde, na ovoj temi.. ne znam da li si bila u to vreme, mislim da jesi..
Ne znam ko je to uradio, ni odobrio, ali ne vidim zasto i pre nije tako bilo..pa da.
da bi se postavila anketa bilo je nužno prebaciti na Svaštaru.
@Lagerta je tako napisala i odradila.
sad čitam da je zasluga @tab503Ne znam ko je to uradio, ni odobrio, ali ne vidim zasto i pre nije tako bilo..