Milan od Gruze
Buduća legenda
- Poruka
- 47.248
Bilo koji.Koji uspeh?![]()
To svi takmicari znaju.Ali su uspesni samo oni koji to postuju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bilo koji.Koji uspeh?![]()
Nista ne razumem.Bilo koji.
To svi takmicari znaju.Ali su uspesni samo oni koji to postuju.
Пусти ти сад то.Pa kako se uzdrzati od seksa u mislima i kako to uspjevaju Monasi?
To nije vodjenje ljubavi.Nista ne razumem.
Nisi odgovorio na pitanje, to je normalno
Ау бато па ти се бодеш,муслиман си а читао си преко секте неке књиге.Што ниси прочитао код себе ?Mir Bozji,
Posto sam musliman zelio bih pitati u vezi masturbacije. Davno prije 20 godina sam dosao u kontakt sa misionarima Jehovinim Svjedocima i od njih sam dobio neka stiva za citanje. U tim stivima sam procitao kako se zabranjuje masturbacija.
Kakva je sustina uzdrzavanja od masturbacije i postoji li krscanska jedinstvenost u vezi stava o zabrani masturbacije i u cemu je sustina, jer neki ljekari to smatraju dozvoljenim cinom i zdravim za seksualnu kondiciju.
Ваша вера дозвољава 4 жене ,тако да немаш потребу за рукоблудом.Mir Bozji,
Posto sam musliman zelio bih pitati u vezi masturbacije. Davno prije 20 godina sam dosao u kontakt sa misionarima Jehovinim Svjedocima i od njih sam dobio neka stiva za citanje. U tim stivima sam procitao kako se zabranjuje masturbacija.
Kakva je sustina uzdrzavanja od masturbacije i postoji li krscanska jedinstvenost u vezi stava o zabrani masturbacije i u cemu je sustina, jer neki ljekari to smatraju dozvoljenim cinom i zdravim za seksualnu kondiciju.
А кад ћеш ти на сва постављена питања да одговориш?Nisi odgovorio na pitanje
kako se gleda kod vas muslimana po pitanju masturbacije...Mir Bozji,
Ma zabranjeno im je a dosao ovde da pita hriscane sta o tome mislekako se gleda kod vas muslimana po pitanju masturbacije...
А пре?dozvoljeno je ali pod uslovom da se posle operu ruke
Zdrav covek ima potrebu, bolestan neNemoj da se navadjavas pa ti nece doci gusto.
Nikada a mozda i kasnijeА кад ћеш ти на сва постављена питања да одговориш?![]()
Рукоблуд је грех.Mir Bozji,
Успевају и мирјани.Pa kako se uzdrzati od seksa u mislima i kako to uspjevaju Monasi?
Тачно.To moze svaki normalan covek tako sto kontrolise svoje misli...
Samosavladavanje.
što?Рукоблуд је грех
A ti ne drrkas nikad ?Рукоблуд је грех.
Ima potrebu ako se navadio.Zdrav covek ima potrebu, bolestan ne
Зато што нема никакве сврхе.
Ne, ima potrebu ako je zdravIma potrebu ako se navadio.