Што историја, сигмићу???
Зар није повијест?!?
![]()
Nemas ti smisao za istorijsku odgovornost. Pogledaj nasta se sveo tvoj recnik.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Што историја, сигмићу???
Зар није повијест?!?
![]()
Не треба сви, али ето ти...A ti si veći Srbin od mene.
Dokle ce Srbe uciti da treba svi da izginu ?
Јесте, твоја је одговорност видљива у наслову теме!Nemas ti smisao za istorijsku odgovornost. Pogledaj nasta se sveo tvoj recnik.

Posledica dela Gavrila Principa je da je izginulo puno Srba u Srbiji i drugde.
Ubistvo Austrougarskog prestolonaslednika je po danasnjoj terminologiji akt terorizma.
Da grupa ljudi, pojedinac, samostalno odluci da nekog ubije i to i uradi nije nesto sto bi trebalo podrzavati.
Smatram da treba promeniti naziv ulice.
Sta vi mislite ?

A ti si veći Srbin od mene.
Dokle ce Srbe uciti da treba svi da izginu ?

А Блајбургшка улица, рецимо?!?Ulicu bi trebalo reimenovati u ulicu prestolonasljednika Ferdinanda.![]()

Ево ти ујкана, сад му се увуци у педу, ФЛ.Ma kakav Srbin. Nepoznavalac nije čovek, već poremećena životinjka.![]()
Теби смо одговорили и милунка и ја и други, али ти сем мантрања истих глупости и аутизма ниси ништа смислено одговорио.Ovo se svodi na bezvezno prepucavanje sa vredjanjima ili da se odustane od vredjanja ili da se zatvori tema.
Тамо на теми о штрајку просветара изгледао си скоро ок.Svako je se predstavio kako je znao i umeo.
Zamolio bih da se tema zatvori.
da rezimiramo:
Gavrilo je za nekog terorista, za nas je heroj.
ne treba mnogo polemisati o coveku, svi znamo ko je. i ne treba nista menjati.
kao sto rekoh, za nas je heroj. covek oslobodilac.
Sta ces. Prost seljak pa nepismen, ali to nije odgovor na ono sto sam te pitao o ignorisanju postojanja Srba i uvazavanju njihovih interesa na teritoriji Bosne i Hercegovine, a bogami i hrvatske?
Мењаш корисничко име у "Западни комшија" ?
Ali neka, dobro je i ovako.Ali, Milojko bre, nitko nije ni pricao o Sr-Hr-Bs interesima nego o autohtonosti zivlja na prostoru danasnje BiH koje sasvim evidentno nije "doslo s Turcima" pa da za njima nekud i ode.
Da znas da sam razmisljao o tome.Ali neka, dobro je i ovako.
Taj heroj samo je instrumentalizovan u političke svrhe od strane bečkijeh mutikaša. Atentat je osmislio imperijalni Beč, radi odpočinjanja rata, a Princip i njegovi su se "upecali". A, možda je ko od njih uzeo i neku "kintu".Гаврило Принцип је српски херој.
Срам да је Србе који се стиде својих правих хероја!