Milojko bre
Primećen član
- Poruka
- 678
Milojko bre, gdje si ti odlutao, pa to je strasno... i jos kartu NDH lijepi, daj se vrati pa pogledaj o cemu smo Don i ja pricali...
Nisam ja nigde odlutao. Iziritirala me je tvoja tvrdnja da u Bosni niko drugi sem poturica nije ostao posle povlacenja Turaka.
CITIRAM:
Prvo, Bosna nije srpska.
Drugo, kako su bili okupatori kad su neki ljudi tu zivjeli i prije dolaska Turaka, pa su tek dolaskom Turaka od njih pokupili religiju?
Prihvatili su religiju, postali muslimani pa samim tim i okupatori u svojoj zemlji? Kakva budalastina, cak i za srpske standarde.
Ovako nesto moze da napise samo ograniceni maloumnik koji nema ni malo obzira prema drugim narodima zatupljen svojim nacionalizmom.
Kartama sam samo hteo da ti predstavim logiku srpskog nacionalnog pitanja, a kartom NDH (ne)logiku ustaskog nacistickog divljanja sa krajnjim ciljem etnickog ciscenja svega sto nije bilo katolicko u Bosni, jer Bosna nije ni hrvatska.
I samo da znas da ma koliko se vi Hrvati vekovima uvlacili u austrijski analni otvor, nikada necete biti cenjeni niti postovani od njih. Uvek ce vas gledati kao neku primitivnu i glupu skupinu balkanskih divljaka koje treba samo iskoristiti do maksimuma,a i zbijaju viceve o vama kao mi o bosancima Muji i Hasi. Inace vazite za ubedljivo najgluplju nacionalnu manjinu u Austriji, a i uzrecica im je da kada je nesto nekvalitetno uradjeno-kazu uradio ga "Kroatisch"-Hrvatski

Ozbiljno.