Da li Gavrilo Princip treba da ima ulicu u Beogradu

Milojko bre, gdje si ti odlutao, pa to je strasno... i jos kartu NDH lijepi, daj se vrati pa pogledaj o cemu smo Don i ja pricali...

Nisam ja nigde odlutao. Iziritirala me je tvoja tvrdnja da u Bosni niko drugi sem poturica nije ostao posle povlacenja Turaka.
CITIRAM:
Prvo, Bosna nije srpska.

Drugo, kako su bili okupatori kad su neki ljudi tu zivjeli i prije dolaska Turaka, pa su tek dolaskom Turaka od njih pokupili religiju?

Prihvatili su religiju, postali muslimani pa samim tim i okupatori u svojoj zemlji? Kakva budalastina, cak i za srpske standarde.

Ovako nesto moze da napise samo ograniceni maloumnik koji nema ni malo obzira prema drugim narodima zatupljen svojim nacionalizmom.
Kartama sam samo hteo da ti predstavim logiku srpskog nacionalnog pitanja, a kartom NDH (ne)logiku ustaskog nacistickog divljanja sa krajnjim ciljem etnickog ciscenja svega sto nije bilo katolicko u Bosni, jer Bosna nije ni hrvatska.
I samo da znas da ma koliko se vi Hrvati vekovima uvlacili u austrijski analni otvor, nikada necete biti cenjeni niti postovani od njih. Uvek ce vas gledati kao neku primitivnu i glupu skupinu balkanskih divljaka koje treba samo iskoristiti do maksimuma,a i zbijaju viceve o vama kao mi o bosancima Muji i Hasi. Inace vazite za ubedljivo najgluplju nacionalnu manjinu u Austriji, a i uzrecica im je da kada je nesto nekvalitetno uradjeno-kazu uradio ga "Kroatisch"-Hrvatski:rotf:

Gavrilo Princip vec ima ulicu na tritoriji opstine Beograd.... Ulica se nalazi kod mene u Zemunu a blizu je i skola sa njegovim imenom !!!
Да. А има и у самом ужем центру Београда, доста дугачку и важну улицу, која води од испод Бранковог моста, до Сарајевске.

:) :) .... Crno na belo :)

Prilozi

• g principa.jpg
    g principa.jpg
    11 KB · Pregleda: 6
  • capture1.jpg
    capture1.jpg
    9,7 KB · Pregleda: 4
Tako da... tema je BZVZ !!! Vec ima i ulice i skolu ... :)

Pokretac teme ju je malo nes(p)retno otvorio, u stvari zeli pitati da li Principu treba oduzeti tu cast da ima svoju ulicu.

Nisam ja nigde odlutao. Iziritirala me je tvoja tvrdnja da u Bosni niko drugi sem poturica nije ostao posle povlacenja Turaka.

Milojko, bre... pa ti si nepismen, covjece. :eek: Ozbiljno.

Posledica dela Gavrila Principa je da je izginulo puno Srba u Srbiji i drugde.

Ubistvo Austrougarskog prestolonaslednika je po danasnjoj terminologiji akt terorizma.

Da grupa ljudi, pojedinac, samostalno odluci da nekog ubije i to i uradi nije nesto sto bi trebalo podrzavati.

Smatram da treba promeniti naziv ulice.

Sta vi mislite ?

Procitajte dobro. On smatra da treba promeniti vec postojece nazive.

Procitajte dobro. On smatra da treba promeniti vec postojece nazive.
Свеједно, већ смо овде сасвим јасно доказали - износећи детаљно историјске чињенице - да Принцип заслужује улицу.

Дакле, таман посла да се промени име.

Доста је, уосталом, и уопште више тог прилично недоследног мењања назива улица, и под утицајем дневне странчарске политике...

Pokretac teme ju je malo nes(p)retno otvorio, u stvari zeli pitati da li Principu treba oduzeti tu cast da ima svoju ulicu.

Milojko, bre... pa ti si nepismen, covjece. :eek: Ozbiljno.

Sta ces. Prost seljak pa nepismen, ali to nije odgovor na ono sto sam te pitao o ignorisanju postojanja Srba i uvazavanju njihovih interesa na teritoriji Bosne i Hercegovine, a bogami i hrvatske?

Posledica dela Gavrila Principa je da je izginulo puno Srba u Srbiji i drugde.

Ubistvo Austrougarskog prestolonaslednika je po danasnjoj terminologiji akt terorizma.

Da grupa ljudi, pojedinac, samostalno odluci da nekog ubije i to i uradi nije nesto sto bi trebalo podrzavati.

Smatram da treba promeniti naziv ulice.

Sta vi mislite ?

mislim da nisi bas sasvim cist.
kako se ono bese kaze...? dokon pop i jarice krsti...

Ти си их постављао, реторичка, и наивна, не ја, ја сам само реаговала иронично управо на то.

Него, боље погледај мој малопређашњи опширнији пост, одговор црном лепотану, много тога ти је ту одговорено, на сва твоја и сувисла и несувисла, и реторичка и нереторичка питања.

Procitaj negde sta je retoricko pitanje .

Upravo tako.

"Smatram da treba promeniti naziv ulice."

Sta je tu nejasno ?

Za skole i drugo bi se podrazumevalo da se ima isto misljenje.
Па промениш државу.
Оди се у НДХ, тамо ће те одликовати медаљом ,,Златно гомно", постаћеш водич у меморијалном центру ,,одмаралиште Јасеновац" и бићеш оно што си одувек и био, да одговарајући израз не опоганим тобом!

Не лупетај више, него проучи мало боље нашу историју, пре него што почнеш да дајеш неке ступидне "предлоге".
Не знам што се уопште бавиш интелектуалном сиротињом, која своју сврху налази у постављњу провокација прочитаних са других форума, а да сама није спосбна ни да их образложи.
Такви се или игноришу, или газе, оба приступа им сасвим пристају.

Ne znas sta je retoricko pitanje.
Знам.

Али то није тема.

А ти, у потпуној немоћи, сад спамујеш сопствену тему.

Доказ више твог фјаска, с овим глупим покушајем.

А сад, одхеби за свагда, провокатору.

Не знам што се уопште бавиш интелектуалном сиротињом, која своју сврху налази у постављњу провокација прочитаних са других форума, а да сама није спосбна ни да их образложи.
Такви се или игноришу, или газе, оба приступа им сасвим пристају.

Ne videh da si kao poznavalac odgovorio na postavljeno pitanje.

Па промениш државу.
Оди се у НДХ, тамо ће те одликовати медаљом ,,Златно гомно", постаћеш водич у меморијалном центру ,,одмаралиште Јасеновац" и бићеш оно што си одувек и био, да одговарајући израз не опоганим тобом!

A ti si veći Srbin od mene.

Dokle ce Srbe uciti da treba svi da izginu ?

Back