Marko BL
Iskusan
- Poruka
- 6.570
Šta god ali kao Srbin biti najbolji ikad u tako gledanom i elitnom sportu i u sportu uopšte ... u svakom slučaju momak za ponos i uzor svima nama u narednim decenijama
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Svjetski,a naš".
Zaslužuje svako poštovanje kao sportista,ali i kao čovjek.Slava i novac ga nisu pokvarili i nije se uobrazio i iskvario.Ostao je prizeman,a to u tom svijetu i nije bas lako.
Inteligentan,govori vise jezika,kulturan,pristupačan,talentovan,human,zabavan...
Promovise Srbiju na najbolji moguci nacin,a Srbija da je placala ne bi mogla imati takvu reklamu.
Rijetkost je biti tako uspješan i on je jedna zaista vanserijskia osoba.
Svaka mu cast!
A narod,ko narod...vole ga kad pobjedjuje i dizu u zvijezde,ali cim izgubi odmah ga pljuju.
Kao da je on nesto nekome duzan.
Sta ako psuje?Mora i on imati neki izduvni ventil.
Naš čovjek će ti oprostiti sve sem uspjeha.Sta ako psuje?Mora i on imati neki izduvni ventil.
Savrsenstvo ne postoji.
Ni oni njemu ne ostaju duzni.A svejedno ga ne razumiju.![]()
ne lupetaj, ovo kako ga ona opisuje i kako se ponasa u javnosti nema veze jedno s drugimNaš čovjek će ti oprostiti sve sem uspjeha.
Kao što rekoh...ne lupetaj, ovo kako ga ona opisuje i kako se ponasa u javnosti nema veze jedno s drugim
misliš kao što si lupioKao što rekoh...
A čuj i ovaj tvoj pokušaj vrijeđanja nešto govori. Da, naš čovjek će oprostiti sve sem uspjeha. Nije tu u pitanju samo Đoković. Bilo mnogo prije njega, biće i kada njega ne bude.misliš kao što si lupio
To je samo odgovor na tvoju provokaciju...A čuj i ovaj tvoj pokušaj vrijeđanja nešto govori. Da, naš čovjek će oprostiti sve sem uspjeha. Nije tu u pitanju samo Đoković. Bilo mnogo prije njega, biće i kada njega ne bude.
A kako se to ponasa u javnosti?Sta nije tacno od ovog sto sam rekla?ne lupetaj, ovo kako ga ona opisuje i kako se ponasa u javnosti nema veze jedno s drugim
Sve potpisujem što si napisao o njemu, dodala bih samo da me nervira i njegovo kmečanje. Čim gubi to pada, to ga boli kuk, zub, glava, oko, uho, leđa, prst, noga, ruka...To je samo odgovor na tvoju provokaciju...
Nole je legenda. Svaki njegov meč je borbaprotiv protivnika, protiv publike i protiv samog sebe. I mnogo puta Novak uspe da pobedi sve te nedaće i popne se na vrh.Sve potpisujem što si napisao o njemu, dodala bih samo da me nervira i njegovo kmečanje. Čim gubi to pada, to ga boli kuk, zub, glava, oko, uho, leđa, prst, noga, ruka...![]()
Kakvu provokaciju? Samo sam rekao istinu.To je samo odgovor na tvoju provokaciju...
Nema veze da li je licno tebi interesantan sport.Tenis mi nije interesantan sport. Đoković igra i osvaja samo u svoje ime. Šta me se tiče.