Ego te razjeda ,ja sam putvoao dosta pa znam.Za Srbiju uglavnom znaju na Balkanu a na Zapadu Evrope prvi put vecina je cula za Srbiju zbog Djokovica ili Vidica,vecinom preko sportista nemaju pojma na Zapadu o Istoriji Srbije niti ko je Vucic ni Milosevic ni Tito ni Karadjordjevici itd
Amerikanci kada su u pitanju blage veze nemaju gdje je Srbija
Rusi omladina danasnja veze nemaju gdje je Srbija vecina a ta manjina sto zna culi su za ime znaju da postoje Srbi kao narod ali ne znaju tacno gdje su,tamo negdje Jug Evrope
Drugo su geografi, istoricari,geopoliticari nebitno jesu li Rusi ili Zapadnjaci oni znaju sve zemlje svijeta logicno kada im je to materija,ali oni ne cine ni 0.1 posto populacije tih naroda
Ja ako tebi sada ili bilo kom na ovom forumu kazem Ainu, velika vecina na ovom forumu ne zna sta znaci ta rijec.Ainu je narod koji zivi na teritoriji Japana i koji nema svoju drzavu nesto kao Kurdi npr u Turskoj.E sad kada kazes Amerima Srbi to je isto kao da ja svima vama kazem Ainu
Ne znate ko su Ainu niti gdje se nalaze,i sada zamisli da ti Ainu umisle da ih mrze Amerikanci ili Srbi i da cijeli svijet zna za njih
Da li volite ili ne volite narod Ainu?
Pitanje za sve na ovoj temi?