analiticki 12
Veoma poznat
- Poruka
- 11.553
Ja u Djokovicu vidim inspiraciju a vi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nekada sam navijao za njega, dok sam pratio tenis, dok nije poceo da preteruje sa nekim sektaskim veganstvom.
Sto se tice njegovog oca i strica, izrazito, ali izrazito negativne pojave u drustvu i sportu.
Jako je tesko balansirati izmedju takve sirovine od oca, i kulturnog postovanja sporta, tako da je u tom smislu uvek bio u zajebanoj situaciji.
Sto se tice uzasnih sportskih komentatora tenisa po Srbiji, pa nije on kriv sto toliko zele da mu se uvlace, to je vise strukovna stvar sa nasim sportskim komentatorima, zato sam odavno i prestao da ih slusam.
Vise mi se trenutno svidja Jokic.Imas pomijesana osjecanja o njemu
Vise mi se trenutno svidja Jokic.
Lepši je Rafa..., ne, ovaj mali sad, kako beše... , ali je Nole naš! Volim ga, a tenis ne pratim.![]()
Ne padam, samo kažem. Nemam ja ništa sa Plutonistima osim Platona.Kao i svaka zena padas na muskarce sa podznakom u Skorpiji,a Rafa je klasican Pluton
Šta ti je stvar ukusa. Meni lično kao muškarcu je Rafa ružnjikav. Ali ok, žene bolje znaju.Lepši je Rafa..., ne, ovaj mali sad, kako beše... , ali je Nole naš! Volim ga, a tenis ne pratim.![]()
Meni se zapravo dopada jer je opičen i ima tikove. Fizički... takvi ljudi prolaze pored mene svakodnevno.Šta ti je stvar ukusa. Meni lično kao muškarcu je Rafa ružnjikav. Ali ok, žene bolje znaju.
To ok. Nego mislim u licu. Ne sviđa mi se. Mada, nisu mi ni Federer ni Đoković mister universum.Meni se zapravo dopada jer je opičen i ima tikove. Fizički... takvi ljudi prolaze pored mene svakodnevno.
Rafa je dete u odnosu na pomenute. Novak prefekt, Federer je neki namćor.To ok. Nego mislim u licu. Ne sviđa mi se. Mada, nisu mi ni Federer ni Đoković mister universum.
a ne mozes ni o Vucicu ako je i on najbolji, priznaj otvorenoni o kome ko podrzava Vucica ne mogu da imam bolje misljenje od toga, pa makar bio i najbolji na svetu u cemu god!
Mozda nije poenta u zivotu ocenjivati ljude samo na osnovu toga da li imas neku korist od njih...Sta ti konkretno imas od njegovog..djela?
Nisam se ni šeicima klanjala, pa su pričali sa mnom ka sa čovekom.da je mozga kod nekih klanjali bi mu se na svemu sto je u zivotu postigao i izneo ime srbije u celi svet.
pitamse samo ko sa foruma govori 5 jezika ko on, a da makar ume da drzi reket![]()
na ovom forumu ne pisem zbog moderacije ali cu ti odgovoriti.Nisam se ni šeicima klanjala, pa su pričali sa mnom ka sa čovekom.
Šta taj Novak radi? Obnovi neku svetinju, čoveče, pare se u grob ne nose!