Treba biti prilicno povrsan ili sasvim nezainteresovan pa ne uspeti proceniti osobu po fizickom izgledu, odeci, pogledu, kosi, nacinu na koji sedi, hoda.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Živa istina.Pola života mi je trebalo da se naviknem na svoju visinu.Onda sam mislila da sam ja previsoka,sada znam da su oni bili preniski.
![]()
Ih da je ranije bilo foruma đe bi ti bio kraj. To su ti ta neka mesta gde se svaka osobina koja (ne)opravdano može da dovede do pomanjkanja samopuzdanja uspešno pretvara u karakteristiku superiornosti. A nesrećnici smešteni u okvir proseka počinju da lome glavu preispitujući se čime su zaslužili breme bezvredne osrednjosti, potajno maštajući da budu poput svojih virtualnih idola.
Ovde se nepodnošljivo lako predimenzioniranost pretvara u lepotu gracioznosti, gojaznost u seksipil koji prati osoben životni stil i neopterećenost društvenim normama, glupost se tretira kao specifičan način artikulacije misli, bahatost postaje hrabrost, zloba dobronamernost, a uvrede predstavljaju odraz vrle iskrenosti.
Stigli Gruja i Nigrutin, daj da vidim ruke gore i da se mrdaju guze.Jeste li se to vas dvojica razgaćili?
Pravi forumaši!![]()
Mozda se meni cini, ali primecujem da one devojke koje po ponasanju opisujem kao muskarace cesto i ne izgledaju toliko zenstveno, nezno, krho spolja, pa cak i ne toliko lepo.
Postoji li neka veza izmedju unutrasnjeg (ponasanja i sl.) i spoljasnjeg? Da li to sto su muskarace unutra, utice da ih nije toliko briga za fizicki izgled i da se lickaju, sminkaju i budu lepe ili zato sto su mozda ne toliko lepe, utice da budu muskarace?
Da li fizicki izgled definise neko osobu i koliko?
u današnje vreme je popularno da žene izigravaju amazonke,
nežnost, kao odlika ženstvenosti polako im nestaje...čast izuzecima
fizički izgled ne mora da definiše ženu, ali je poželjno da je krhka, savitljiva, nežna, osećajna...
aliii, stvar je u tome što naizgled tako krhke, mogu biti prave bogomoljke![]()
fizički izgled ne mora da definiše ženu, ali je poželjno da je krhka, savitljiva, nežna, osećajna...
u današnje vreme je popularno da žene izigravaju amazonke,
nežnost, kao odlika ženstvenosti polako im nestaje...čast izuzecima
Mozda se meni cini, ali primecujem da one devojke koje po ponasanju opisujem kao muskarace cesto i ne izgledaju toliko zenstveno, nezno, krho spolja, pa cak i ne toliko lepo.
Postoji li neka veza izmedju unutrasnjeg (ponasanja i sl.) i spoljasnjeg? Da li to sto su muskarace unutra, utice da ih nije toliko briga za fizicki izgled i da se lickaju, sminkaju i budu lepe ili zato sto su mozda ne toliko lepe, utice da budu muskarace?
jel da? mozes li da procenis sebe onda?Treba biti prilicno povrsan ili sasvim nezainteresovan pa ne uspeti proceniti osobu po fizickom izgledu, odeci, pogledu, kosi, nacinu na koji sedi, hoda.
Ja sam .... recimo ... NADPROSEČNA ....Imala sam ružan nadimak zbog visine,sada(poslednjih 3o-tak godina) mi je smešno,ali onda nije bilo....
![]()
Dobro je što bar sada imamo forum,lakše ćemo dočekati starost..![]()
Telo je hram, nije kanta za smeće, nije nešto što je periferna stvar. Ne može neko nemati nikakav stav prema fizikusu, a pri tome pridavati značaj harmoniji duše, intelekta, etc...Jer kao što smo duhovna,tako smo i fizička bića.Mozda se meni cini, ali primecujem da one devojke koje po ponasanju opisujem kao muskarace cesto i ne izgledaju toliko zenstveno, nezno, krho spolja, pa cak i ne toliko lepo.