Da li fizicki izgled definise zene i muskarce i koliko?

Verovatno ako se detetu druga deca rugaju u detinjstvu zbog fizickog izgeda, donose zakljucke, dete krene da se razvija u tom smeru.

Ovo je tacno, jer dete nauci da je fizicki izgled nesto zbog cega ga vole, tj. ne vole. I ne samo dete, tinejdzeri su pogotovo osetljivi, narocito ako imaju problema sa kozom/bubuljicama u tom periodu, masna kosa i slicno.

- - - - - - - - - -

da da
ali je ta spoljasnjost privukla

imas mnogo ruznih ljudi, debelih bez zuba neurednih a dobri, ko duse
i ajd kazi mi sto nisu srecni u pronalazenju partnera?

Uvek nas spoljasnost privuce.

da da
ali je ta spoljasnjost privukla

imas mnogo ruznih ljudi, debelih bez zuba neurednih a dobri, ko duse
i ajd kazi mi sto nisu srecni u pronalazenju partnera?

ironija ili sta?

kako mozes da vidis tu unutrasnjost ako nekom smrdi iz usta, ruzan ti je, ne privlaci te nimalo fizicki?
sad ces reci eto ga povrsan, nije to povrsnost da bi upoznao tu unutrasnju lepotu potrebno je da ti je neko barem simpatican da bi se otvorio i dao sansu da ga upoznas
to ti je ko kad ti kazes nekom dobar dan a on tebi mrs u pm nikad neces mu dati vise sanse jel tako?

ironija ili sta?

kako mozes da vidis tu unutrasnjost ako nekom smrdi iz usta, ruzan ti je, ne privlaci te nimalo fizicki?
sad ces reci eto ga povrsan, nije to povrsnost da bi upoznao tu unutrasnju lepotu potrebno je da ti je neko barem simpatican da bi se otvorio i dao sansu da ga upoznas
to ti je ko kad ti kazes nekom dobar dan a on tebi mrs u pm nikad neces mu dati vise sanse jel tako?

To sto ti kazes je i ona htela da kaze, bar mi se tako cini :)

Mozemo da se busamo u grudi da nam je iskljucivo necija licnost bitna, koliko je dobar, koliko nas voli, bla bla bla, ali surova realnost je upravo ovo sto ti kazes.

ironija ili sta?

pa o tome ja i pricam

Mada ono sto ja takodje mislim je sledece: ima ruznih ljudi koji umeju da se obuku i ponasaju da tu njihovu ruznocu i ne primetis. Sa druge strane ima ih koji su zapusteni i neuredni. Ako neko zapusta sebe spolja, koliko li je tek zapusten iznutra? Ne mora nuzno da postoji uzrocno-posledicna veza, ali verujem da je ima. Jer isto tako imas lepih ljudi a praznih. S tim sto ces opet pre da prvo pridjes lepom coveku nego ruznom/neurednom/zapustenom.

To sto ti kazes je i ona htela da kaze, bar mi se tako cini :)

Mozemo da se busamo u grudi da nam je iskljucivo necija licnost bitna, koliko je dobar, koliko nas voli, bla bla bla, ali surova realnost je upravo ovo sto ti kazes.

pa o tome ja i pricam

ok onda mi se ucinilo da je Say nesto drugo potencirala

Mada ono sto ja takodje mislim je sledece: ima ruznih ljudi koji umeju da se obuku i ponasaju da tu njihovu ruznocu i ne primetis. Sa druge strane ima ih koji su zapusteni i neuredni. Ako neko zapusta sebe spolja, koliko li je tek zapusten iznutra? Ne mora nuzno da postoji uzrocno-posledicna veza, ali verujem da je ima. Jer isto tako imas lepih ljudi a praznih. S tim sto ces opet pre da prvo pridjes lepom coveku nego ruznom/neurednom/zapustenom.

tacno
odelo ne cini coveka ali ulepsava

- - - - - - - - - -

ok onda mi se ucinilo da je Say nesto drugo potencirala

sta???

Mozda se meni cini, ali primecujem da one devojke koje po ponasanju opisujem kao muskarace cesto i ne izgledaju toliko zenstveno, nezno, krho spolja, pa cak i ne toliko lepo.
Postoji li neka veza izmedju unutrasnjeg (ponasanja i sl.) i spoljasnjeg? Da li to sto su muskarace unutra, utice da ih nije toliko briga za fizicki izgled i da se lickaju, sminkaju i budu lepe ili zato sto su mozda ne toliko lepe, utice da budu muskarace?

Da li fizicki izgled definise neko osobu i koliko?

Fizicki izgled cesto vara ali je to ipak ono prema cemu okolina na prvu loptu donosi sud o nekome.Govorim o fizickoj konstituciji i crtama lica a ne odevanju i ponasanju.Lepim ljudima je svakako lakse da pridobiju naklonost okoline,dobiju posao,nadju partnera,uspeju u zivotu...Ovi malo manje lepi,da ne kazem ruzni,moraju da se dokazuju mnogo vise.

Fizicki izgled cesto vara ali je to ipak ono prema cemu okolina na prvu loptu donosi sud o nekome.Govorim o fizickoj konstituciji i crtama lica a ne odevanju i ponasanju.Lepim ljudima je svakako lakse da pridobiju naklonost okoline,dobiju posao,nadju partnera,uspeju u zivotu...Ovi malo manje lepi,da ne kazem ruzni,moraju da se dokazuju mnogo vise.

uvek bilo i bice

Back