Da li dozvoljavate gostima da puše u vašoj kući?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kakve veze ima postovanje razlicitosti sa pusacima?

Ne smeta mi sto je neko pusac, ali mi smeta kad pusi onde gde ja jedem!!!

To je elementarna nekultura, i to mi smeta. A to na balkanu skoro svi rade.

I da, nisam ja gospodin, niti zelim da to budem. Ti mislis da sam ja otisao trbuhom za kruhom? Pa u Srbiji sam zaradjivao dvocifreni broj prosecnih plata.

Otisao sam da zivim u sredini gde je AQI uvek u zelenom polju, gde mogu da vozim bajs bar 10 meseci godisnje i po stazama bez da brinem da me bahati vozaci pregaze, i da mogu detetu da pruzim veci izbor.

I da mogu da jedem ko covek bez dima, jer 70-80% mojih obroka je u restoranima.

Osoba koja zapali cigaru pored nekoga ko jede je najveci retard.
:roll:
I da ti kažem i ovo, čarape su ti ružne. Svake!

Zaigrajmo naše kolo
a ko nece neka putuje
ja ostajem oooovde
ne valja al' dobro je :whistling:
Ne znam svetski putnice jesi li svestan da pusaci koje boli uvce da li ti smeta dim postoje svugde a ne samo kod nas. I sa takvim stavom ni na sahrane te vise nece zvati, iako se tu slavljenik mnogo ne pita ali i njega bi smorio garantujem:cmok2:

Ostaj zbogom 🖐

Fasciniran sam ovom diskusijom i raznovrsnoscu stavova. Ipak, cini mi se da smo pronasli jos jedan razlog da se podelimo, osudimo, ne razumemo i izbegavamo - cudo bi bilo da se slozimo.

Ja pusim i za cudo, pitam se i ja - ne volim miris duvana u kuci. Ne pusim u kuci ni kod svoje kuce (ali niko nije reagovao na paradoks) a kamoli kad odem negde gde neko ne pusi i ima tako lepu atmosferu u kuci. Bio bi totalni kreten da tu i zapalim. (zapravo preostaje samo da se u takvom ambijentu izujem, protresem smrdljive carape, pr.nem, zapalim cigaru, pljunem na pod i tako napravim domacu atmosferu gde se osecam dobro i 'kao kod svoje kuce').

Ljudi, to je samo pusenje, i za slavum gde dodju razni, budite normalni, sve moze da se uredi ako ljudi hoce. Ako nece, onda nema kraja podeli. A i kakvi su vam to ljudi koji dolaze na slavu koji vas ne poznaju i ne postuju pa vam smeta. Sta ce vam oni u zivotu pa i na slavi?

meni, ne, meni su ljudi u Srbiji bili pusaci ili ne izuzetno fascinantni, i sa njima volim da pricam i da se dobro i lepo druzimo, ja nisam od onih koji dele ljude na pusace i nepusace, nego da li su ljudi ili nisu. Moj kavez je sasvim uravnotezen. Ne moras da mi verujes, ja nisam odgovoran za ono sto si ti shvatio da sam ja rekao.
Pa svi su ljudi al eto ja odem u kafic na rucak I posle moram da menjam garderobu, jer 99% pusaca boli uvo. Ja do sada nisam isazao a da neki pusac nije pustio za vreme jela I duvao mi u lice..

Ne smeta mi sto je neko pusac, ali mi smeta kad pusi onde gde ja jedem!!!

Kad sam prvi put u zivotu ukapirao ovaj momenat to se desilo ovako:

Sedimo u restoranu i drugar me pita: Da li ti smeta da pusim dok ti jedes?
Rekoh: Ne, a da li tebi smeta da jedem dok ti pusis?

Pa sam posle cesto pitao slicno pitanje na raznim mestima ;)

Pa svi su ljudi al eto ja odem u kafic na rucak I posle moram da menjam garderobu, jer 99% pusaca boli uvo. Ja do sada nisam isazao a da neki pusac nije pustio za vreme jela I duvao mi u lice..
Koliko sak jutara izasao iz diskoteke osecajuci se ko da me je neko izvadio iz kante za djubre.... Incalcabli.

Back