bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Kod mene ne sme da se pusi osim u kujni koja je srecom odvojena od ostatka stana... kad idem u goste, pusim na terasi, ako ima...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne sme samo na terasi.A vi ste nepušač
Povela se diskusija na Twiteru kada je jedan tviteraš napisao da više ne ide kod prijatelja jer ne dozvoljavaju da se puši kod njih u kući.
Šta vi mislite o ovome..?
Pogledajte prilog 1254870
Koliko su smešni komentari da su pušači samoživi, te ovakvi te onakvi... Eto ja nisam sebična, nikad ne bih zapalila cigaretu ako sam kod nepušača/osoba kojima smeta duvanski dim/gde ima dece itd itd...
Jezim se od nepušača koji padaju mrtvi kada osete duvanski dim..ok smeta ti i kazi to ali kada počnu da drame pih...![]()
Pa posto pise u goste a ovo je srpski forum citaj Srbija...citaj malo pazljivije: 'ovo je postao svet nepusaca' a ne 'srbija'.
to sto je u srbiji tako kako jeste vise je izuzetak a ne pravilo.
Cekaj a sto meni duva i lice, sto moram da perem garderobu nakon pola sata prevedinih u zatvorenoj prostoriji.placas li ti taksu na luksuz (na primer: cigarete, alkohol) kao nepusac? Pa ne.
Dakle, neko ko pusi vec placa vecu taksu od tebe. (osim ako nisi poklonik kapljice pa placas drugi luksuz)
pusenje je skupocena rabota.
Pa ja mogu to sve a danisam trenirao taekwandotrcala sam do povrede kicme i isla u teretanu, pre toga sam jahala i trenirala taekwondo bez ikakvih problema. zivim na 4 spratu vise puta dnevno idem peske, jer lifta nema (ok, nije 10, ali nemam problem sa penjanjem). najveci deo zivota sam se bavila nekim sportom, ali to nikad nije uticalo na to da prestanem da pusim. mozda i zato sto sma najveci deo zivota jela pravilno i zdravo.
meni ni dan danas nije jasno zasto ljudi misle da sport iskljucuje cigarete.
Tesko, ne udises vazduh koji je u zatvorenom, odes lepo u garazu, statrujes auto, zatvoris sve i velike sanse da nakon 10min neces izaci ziva... Pa ne stavljas usta direktno na auspuh pa da poredis.ovede sve neki osetljivi, nezne dusice, udisale cist planinski vazduh, ja avaj rodjena u bg, sto rekose neki ceo zivot ovaj bg vazduh udisem, valjda se i organizam adaptira.
Ljudi koji puse, upravo puse zato sto su zavisnici od pusenja. Inace ne bi pusili. Ako mislis da oni toga nisu svesni i da im to cak mozda i smeta mislim da si se prevario. E sad ti ocigledno nesto nisi zadovoljan tom cinjenicom, pa zelis da inteziviras svoj dozivljaj, i natrljas sve to nekom pusacu na nos. Sta ocekujes da bude reakcija? Necu da te pitam jer vec znas. Hoces da izazoves nekog da se posvadja.Ок, бесмислена расправа са пушачима јер не желите да прихватите да сте зависници и одмах сте спремни на свађу.
Vidim da si i ti nadrndan kao i onaj drugi - zapali cigaru, pa se smiri.Pa posto pise u goste a ovo je srpski forum citaj Srbija...
Cekaj a sto meni duva i lice, sto moram da perem garderobu nakon pola sata prevedinih u zatvorenoj prostoriji.
Kakvu taksu placa? Placa drzavi, ne placa meni sto ce meni sjebati zdravlje jer mi duva u lice
Tesko, al tebi ocigledno neko drma kavezVidim da si i ti nadrndan kao i onaj drugi - zapali cigaru, pa se smiri.
Rođen si na "retardiranom" Balkanu. Nemoj me razočarati kao čovjek. Ne pljuj na ono gdje si stvoren, gdje si rođen i ono što jesi taman se selio sve dalje i daljeJa se jezim od svih pusaca koji pocnu da puse a da ne pitaju da li to nekome smeta.
Ili, recimo, koji zapale cigaretu u restoranu. Her, hrana i cigare?!?! Pa to samo jos na retardiranom balkanu postoji!

Calm down, calm down...Ja se jezim od svih pusaca koji pocnu da puse a da ne pitaju da li to nekome smeta.
Ili, recimo, koji zapale cigaretu u restoranu. Her, hrana i cigare?!?! Pa to samo jos na retardiranom balkanu postoji!

Pusac mora da pusi i njegovo moranje je bitnije od tudje zelje da ne uduse duvanski dim!Ja se jezim od svih pusaca koji pocnu da puse a da ne pitaju da li to nekome smeta.
meni, ne, meni su ljudi u Srbiji bili pusaci ili ne izuzetno fascinantni, i sa njima volim da pricam i da se dobro i lepo druzimo, ja nisam od onih koji dele ljude na pusace i nepusace, nego da li su ljudi ili nisu. Moj kavez je sasvim uravnotezen. Ne moras da mi verujes, ja nisam odgovoran za ono sto si ti shvatio da sam ja rekao.Tesko, al tebi ocigledno neko drma kavez
Čemu bi služio jonizator recimoО ,da...
Samo pandemija učinila svoje štancovali su se bofl jonizatori i prečistači vazduha
Podrzavam. Nije lepo. I ne treba da bude tako. Ajde da nadjemo resenje.Mi smo nepusaci.Kad dodje pusac dozvoljeno je pusenje.Ali posle nas boli glava i nikako da se izvetri
nisam video ranije, hvala na komentaru posto sam ne znajuci napisao nesto slicnoA i gora su isparenja izduvnih gasova i fabrika od pusaca
Rođen si na "retardiranom" Balkanu. Nemoj me razočarati kao čovjek. Ne pljuj na ono gdje si stvoren, gdje si rođen i ono što jesi taman se selio sve dalje i dalje![]()
Calm down, calm down...
Ja se jezim od primitivnih ljudi koji misle da je svugde bolje nego u njihovoj zemlji...
Da da, u drugim zemljama te ljube u kakanu guzu i placu ako ti duvanski dim zasmeta..
Retardirano je ne poštovati različitost. Možda si ti otišao sa "retardiranog" Balkana ali nije "to" otišlo iz tebe. Ja sam nepušač, nikada neću zapaliti cigaretu ali poštujem i prava pušača kao što oni poštuju prava nepušača.Jok, nego šta je nego retardirani?
Jel zaostaje po svemu? Zaostaje. Retardiranost je sinonim za zaostalost.
A stvari nazivam pravim imenom, i zabole me da li se to nekome svidja i da li cu nekoga da razocaram kao covek
I, vidis, jedna od stvari koja me je oduvek nervirala je sto na balkanu kritiku shvataju kao "pljuvanje", i onda se zainate i umesto da se nesto koriguje, jok - to ide u jos gore.
Ceo svet smanjuje pusenje, izbacuje pusenje iz zatvorenih prostorija, Novi Zeland cak ide ka tome da skroz zabrani da svi rodjeni 2009. i kasnije ne mogu nikada da kupe cigarete, itd....
A na balkanu - jok! Udri kontru celom svetu. Nebeski narod!
Pa bas zato sto se ponasamo kao retardi, zato i izumiremo.
Srbija ima 850.000 stanovnima manje nego pre 11 godina. U BIH i Hrvatskoj je jos gore.
Razmisli o tome.

meni je normalnoЛепо сам написао, овде пушачи излазе напоље да запале а то није никоме проблем. Очигледно је да је то овде одавно па је свима и нормално.
Zaigrajmo naše koloPa bar mogu da udjem u restoran i jedem kao covek, da mi smrdljivi pusaci ne zagadjuju jelo smrdljivim dimom.
Zato me balkan vidja samo kad dodjem nekom na sahranu.
Vjecnaja pamjat!

mene boli glava od tih mirisljavih sveca...ma kakav osvezivac,probao jednom i kada prestane njegov miris,duvan se oseca jos gore.Preko leta mozes da luftiras koliko hoces,ali zimi ne moze da se podnese duga promaja.zato smo i nabavili i nabavljamo svece,ne samo za duvanski dim,vec i za mirise kada se sprema hrana.Pogotovo kiseli kupus.
Retardirano je ne poštovati različitost. Možda si ti otišao sa "retardiranog" Balkana ali nije "to" otišlo iz tebe. Ja sam nepušač, nikada neću zapaliti cigaretu ali poštujem i prava pušača kao što oni poštuju prava nepušača.
I nadam se da nemaš namjeru da me uvjeravaš da se puši samo na "retardiranom" Balkanu, jer gle čuda, i ja putovala, bila, čak i živjela daleko od Balkana.
I sve dok se ponašaš tako, bahato i arogantno, sve dok sa visine gledaš mjesto gdje si postao-nema od tebe gospodina, mili moj![]()