Da li devojke treba prve da startuju tipove ili treba da bude obrnuto?

Moje skromno misljenje je da likovi treba da startuju ribe ali protiv obrnutog nemam nista! Samo kapiram ili sam ja slep pa nisam video njene znake, ili je ona zeljana pa me je startovala i takve devojke zaista uvek shvatam olako i zelim samo provod...Inace ja ne startujem tek tako ribe kao sto sam vec rekao uvek cekam neki znak ako ozbiljno ocu da smuvam neku...a ako samo ocu broj pridjem prvoj koja mi zapadne za oko i nekada dobijem broj a nekada me ispali al ono ...nema veze oguglao sam necu prestati da pokusavam u svakom slucaju! I da < ona je na gubitku!

volim kada muskarac ima inicijativu,i kada pokazuje zanimanje...naravno da devojke treba da salju signale ako postoji nesto,ali da sve to ide spontano...jer ako je muskarac pic.ka,onda je ona najgora.a takve ne volim,jer ako nije sposoban da pridje devojci koja mu se dopada,kako ce biti za bilo sta sposoban :lol:

mada,za to su ovde kod nas krive jako i devojke,jer znaju da budu jako nevastpitane,bezobrazne i drske sa momcima.uglavnom da bi sebi podizale cenu i da bi pothranile sujetu ,ali i da bi pred drugima ispale ribetine,sto je po meni onako znak primitivizma,onako najgoreg :) i uvek pomislim vidi seljanke :)

u zivotu mi nije palo na pamet da nekome ko mi se ne dopada napravim scenu,podjebvam ga ili bilo sta,a posebno ne nekome ko mi se dobata...jednsotavno cenim kada muskarac zna i hoce da pridje,i znam da im nije ni lako ni prijatno cesto...i zato mi je bas onako bedak kada vidim da neko onako rekreativno spusta tipove.

Mozda je ova tema vec bila na forumu, mozda i nije, ja ne znam, ali nema veze.
Poslednjih par godina u nazad situacija se skroz obrnula. Zene prilaze muskarcima, umesto da bude obrnuto. Danas nije nista neobicno kada devojka startuje decka u kaficu, na ulici, u nekom klubu, bilo gde. To je sasvim normalno, ali da li je? Muskarci po mom misljenju takve devojke smatraju uglavnom lakim i zele samo sa njima provod, ili se cak smatraju i uvredjenim jer ipak oni bi trebalo da budu ti koji prvi prilaze.(sto mi jednom moja drugarica rece: Ovo je Balkan, ovde su muskarci glavni!) Danasnje devojke pored toga sto prve startuju, pocinju prve i da cimaju, salju poruke, da zovu na sudare sto i to nije bas "prikladno". Istina ima i devojaka koje jos uvek drze do sebe i cekaju da budu zapazene od muskog oka. Ali pitanje je vredi li i cekati, ili se dati u akciju?
Mene zanima sta vi mislite o ovome. Da li devojke treba prve da startuju tipove ili treba da bude obrnuto? Da li muskarci vole kada ih devojke prve startuju, muvaju, cimaju, salju poruke, zovu i ostalo?
;)

Sve što mogu reći je da ništa gluplje skoro nisam pročitala...

Pa nekad nemas drugog izbora,pa devojke moraju prve da prilaze !!!Mislim da bi trebalo da bude obrnuto,ali ako su se mladici toliko obeshrabrili iz nekog razloga,pa ne smeju to da urade,devojke su prinudjene da naprave prvi korak !!!

Gle !!! :D Moja Bilicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :heart: :heart: :heart:

...ali, ja sebe ne mogu da zamislim bez "prvog koraka" !!!

[evo, ujedno da se opisem u dve reci> KATY SPOPADA !!! :cool: ]

Poslednjih par godina u nazad situacija se skroz obrnula. Zene prilaze muskarcima, umesto da bude obrnuto. Danas nije nista neobicno kada devojka startuje decka u kaficu, na ulici, u nekom klubu, bilo gde. To je sasvim normalno, ali da li je? Muskarci po mom misljenju takve devojke smatraju uglavnom lakim i zele samo sa njima provod, ili se cak smatraju i uvredjenim jer ipak oni bi trebalo da budu ti koji prvi prilaze.(sto mi jednom moja drugarica rece: Ovo je Balkan, ovde su muskarci glavni!) Danasnje devojke pored toga sto prve startuju, pocinju prve i da cimaju, salju poruke, da zovu na sudare sto i to nije bas "prikladno". Istina ima i devojaka koje jos uvek drze do sebe i cekaju da budu zapazene od muskog oka. Ali pitanje je vredi li i cekati, ili se dati u akciju?
Mene zanima sta vi mislite o ovome. Da li devojke treba prve da startuju tipove ili treba da bude obrnuto? Da li muskarci vole kada ih devojke prve startuju, muvaju, cimaju, salju poruke, zovu i ostalo?
;)

Pa kad oni nemaju petlje da pridju onda mi treba da uradimo to umesto njih :brus:

;)

Blablablablabla...BLA!Cure mi predrasude na tastaturu.:confused:

Back