Nixxx
Poznat
- Poruka
- 7.450
@Dovla
Ma isti ****** nemoj me sad je.bati

Ma isti ****** nemoj me sad je.bati
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AhahahahahahahaDovla:@Рибе
Никс је мислио на патријархат, а не на патријаршију
I bili smo zajedno to veche

(ne sa vaginom)

Jao pa tu si! Evo ga frajer, mzevan, osecajan ne posustaje ni pred cim, heroj kojeg svaka zeli!Nixxx:@Ribe
E do jaja ste sve
A što vam je tako fuuuuj?
Što vam je glupo?
Zato što to ne treba da bude tako?
Zar niste za ravnopravnost polova?
Jel treba onda i da vam se ukine pravo glasa i da se vrati patrijaršija?
Možda zato što je to malo TEŠKO i ne znate šta da kažete liku kada priđete???
Da, ja mislim da je to....
Hoćeš da kažeš da ja nemam muda da priđem devojci? :? Da li si ti REALNA? :shock:she s only 18:Jao pa tu si! Evo ga frajer, mzevan, osecajan ne posustaje ni pred cim, heroj kojeg svaka zeli!
Ma nemam sta da ti kazem...pogledaj moj prethodni post, kad budes krenuo u patrijarsiju... :grin: :grin: :grin:
kremche:Ja bih da chatujem sa nekim momkom ali izgleda da ovde nema momaka.
Nixxx:Sestro moja 8) Pa u NS-u su ribe toliko nafurane, tako da su ti šanse veoma maaale ako na sebi nemaš Sergio Tacchini trendžu od 16000 ili ako ne voziš Yamahu R1 i nemaš 2000-3000 u džepu u svakom trenutkuNemoj da se lažemo sad ovde....
I sve u svemu mislim da devojke samo trebaju dati neki znak,pogled i to je to,na momcima je ostalo. Pa ako ćemo iskreno, u NS-u ih ima više nego pravih Novosađana... :?Jeca_90:To su ciste gluposti!Kao i u svakom gradu u NS-u ima nafuranih,ali 90% devojaka koje ja znam nisu,a i to ako su lepo sredjene,ne znaci uvek da su isfolirane!Ja i dalje stojim iza toga da su momci u NS-u jako stidljivi,ne tako slobodni i otvoreni,naravno ima izuzetaka,ali ne mogu da se porede sa Crnogorcima ili Bosancima,bar sto se tice prilazenjaI sve u svemu mislim da devojke samo trebaju dati neki znak,pogled i to je to,na momcima je ostalo.
![]()