Da li devojke treba prve da startuju tipove ili treba da bude obrnuto?

Dovla:
@Рибе

Никс је мислио на патријархат, а не на патријаршију :lol::lol::lol:

Ahahahahahahaha :lol: :lol: :lol:

@nensy: joooooooj, moje prilazhenje pre jedno dva meseca... 'nachi, neko da mi je pet minuta pre toga rekao da cju to uraditi, rekla bih mu da je odlepio... :D
Na rodjendanu, djuskam i cirkam s drugaricama, i kazhem dvema kako mi je izvesni Vladimir bash xtra lik... Pet minuta kasnije, idem u wc s jednom od njih, ona ushla, ja je chekam ispred... ludilo pijana. U tom momentu Vladimir upada unutra, a ja se bacam na njega :lol: I bili smo zajedno to veche :lol:
...i onda su pochele nevolje. :|
Svejedno, draga uspomena. :| :(

E pa ovako...kah,kah.
Devojka treba na suptilan nacin da privuce decku paznju kako bi obezbedila da joj pridje bas onaj koji joj odgovara. Vestina je u tome da tip ne provali da mu je paznja namerno skrenuta i da pridje satro samoinicijativno.. Dakle,poenta: decko misli da je sve sam obavio (kako bi cenio ulov), a devojka dobja gotivnog decka umesto nekog navalentnog, pijanog sabana. :-D

Nazalost u praksi ovo uspeva samo veoma vestim devojkama i prilicno hrabrim tipovima. :-(

Nixxx:
@Ribe
E do jaja ste sve :roll:
A što vam je tako fuuuuj?
Što vam je glupo?
Zato što to ne treba da bude tako?
Zar niste za ravnopravnost polova?
Jel treba onda i da vam se ukine pravo glasa i da se vrati patrijaršija?
Možda zato što je to malo TEŠKO i ne znate šta da kažete liku kada priđete???
Da, ja mislim da je to....
Jao pa tu si! Evo ga frajer, mzevan, osecajan ne posustaje ni pred cim, heroj kojeg svaka zeli!
Ma nemam sta da ti kazem...pogledaj moj prethodni post, kad budes krenuo u patrijarsiju... :grin: :grin: :grin:

she s only 18:
Jao pa tu si! Evo ga frajer, mzevan, osecajan ne posustaje ni pred cim, heroj kojeg svaka zeli!
Ma nemam sta da ti kazem...pogledaj moj prethodni post, kad budes krenuo u patrijarsiju... :grin: :grin: :grin:
Hoćeš da kažeš da ja nemam muda da priđem devojci? :? Da li si ti REALNA? :shock:
Ja samo branim ovde malo muški pol. Vi ribe bi sve na tacnu, pomučite se i vi jednom...

Sve zavisi, mislim da je ok kad ti devojka da do znanja da si joj zapao za oko. Ali ne volim devojke koji ti bas ono pridju i krenu da te muvaju, to me nekako odbije. Moja devojka mi je prva prisla, i pokazala mi je da bi zelela da ima nesto sa mnom ali je to uradila na lep nacin. A ovo da ti pridje pa da te startuje mi je bas sranje,izgubi svoju draz, bolje je kad muskarac prvi pridje, e sad ako nemate muda da pridjete, to je vec druga stvar ;)

Nixxx:
Sestro moja 8) Pa u NS-u su ribe toliko nafurane, tako da su ti šanse veoma maaale ako na sebi nemaš Sergio Tacchini trendžu od 16000 ili ako ne voziš Yamahu R1 i nemaš 2000-3000 u džepu u svakom trenutku ;) Nemoj da se lažemo sad ovde....

To su ciste gluposti!Kao i u svakom gradu u NS-u ima nafuranih,ali 90% devojaka koje ja znam nisu,a i to ako su lepo sredjene,ne znaci uvek da su isfolirane!Ja i dalje stojim iza toga da su momci u NS-u jako stidljivi,ne tako slobodni i otvoreni,naravno ima izuzetaka,ali ne mogu da se porede sa Crnogorcima ili Bosancima,bar sto se tice prilazenja:)I sve u svemu mislim da devojke samo trebaju dati neki znak,pogled i to je to,na momcima je ostalo. ;)

Jeca_90:
To su ciste gluposti!Kao i u svakom gradu u NS-u ima nafuranih,ali 90% devojaka koje ja znam nisu,a i to ako su lepo sredjene,ne znaci uvek da su isfolirane!Ja i dalje stojim iza toga da su momci u NS-u jako stidljivi,ne tako slobodni i otvoreni,naravno ima izuzetaka,ali ne mogu da se porede sa Crnogorcima ili Bosancima,bar sto se tice prilazenja:)I sve u svemu mislim da devojke samo trebaju dati neki znak,pogled i to je to,na momcima je ostalo. ;)
Pa ako ćemo iskreno, u NS-u ih ima više nego pravih Novosađana... :?
A ovo da devojke treba da daju znak, to se apsolutno slažem ;)

Back