Da li devojke treba prve da startuju tipove ili treba da bude obrnuto?

NE!
Ili ne vise da budem preciznija :-) Dva puta sam to uradila.. oba puta su mi se tipovi dopali i imali smo cvrste i duge veze posle toga.
Ima taj neki zli propratni efekat koji je glasio "ja sam imala mu*a na pocetku i spontano je bilo ocekivano da nosim pantalone tokom cele veze"
Nije mi zao, ali imam sad i previse godina i izmenili su mi se neki stavovi. Nije problem prici tipu, ali je problem posle se suzdrzati i ne biti dominantniji.

Hmmm......zanimljivo!!!zavisi ko se kome svidja,kapito!!????a sto da ne,cura pridje,pita...sta moze da izgubi!!??mrzim momke "mamine maze"...brate,aman pa jesi li musko,pridji prvi...curice su obicno "stidljive"ali KAO....uvek cekaju da budu voljene,ma neka uzvrate..hehehehe!!!meni,brate,kad se svidja neko ja pridjem i popricam sa njim....mada to odmah vidis da li si mu/joj simpa ili ne...CMOKILI

devilgirl:
Ovo bi vjerovatno trebalo da bude pitanje za decke,ali eto danas i cure prave prvi korak,pa me zanima sta decki ne vole kod tog startovanja,sta misle o curama koje prve startuju i naravno sta oni misle sta je dovoljno da bi se osvojila djevojka???

Pisite,Pusa!!!!!!!! :confused: :oops: :p :-P
Evo iskreno da ti čika odgovori 8)
Najjače je kad ti riba priđe, lik se onda oseća nekako šmekerski ;) Veruj mi svaki lik bi voleo da njemu priđe riba, umesto on njoj... Ali uvek tu fizički izgled igra presudnu ulogu... Ako si ružna PAKAO, pozdravi kevu :mrgreen:

Ja za to nisam,mislim da momci trebaju da ucine taj prvi korak.MEDJUTIM,ne bih nikoga da uvredim,ali ovde u NS-u je katastrofa,momci nemaju hrabrosti da pridju,samo blenu i to je sve.Boje se ispaljivanja,kukavice,ali iskreno da sam ja musko prilazila bih,pa makar dobila korpu 1000 puta,neces znati na cemu si dok ne pitas.Tako imam slucaj da jedna moja drogarica ima 20 godina,vrlo lepa,nema momka vec 2 godine,pa vi gledajte.

Jeca_90:
Ja za to nisam,mislim da momci trebaju da ucine taj prvi korak.MEDJUTIM,ne bih nikoga da uvredim,ali ovde u NS-u je katastrofa,momci nemaju hrabrosti da pridju,samo blenu i to je sve.Boje se ispaljivanja,kukavice,ali iskreno da sam ja musko prilazila bih,pa makar dobila korpu 1000 puta,neces znati na cemu si dok ne pitas.Tako imam slucaj da jedna moja drogarica ima 20 godina,vrlo lepa,nema momka vec 2 godine,pa vi gledajte.
Sestro moja 8) Pa u NS-u su ribe toliko nafurane, tako da su ti šanse veoma maaale ako na sebi nemaš Sergio Tacchini trendžu od 16000 ili ako ne voziš Yamahu R1 i nemaš 2000-3000 u džepu u svakom trenutku ;) Nemoj da se lažemo sad ovde....

Rose Scarlet:
Ja sam možda staromodna, ali ako je iko prišao dečku neka ISKRENO odgovori kakav je osećaj? Za mene fuuj!!! Ja sam to jednom uradila i nikada više. Pa ako imaju m**a tj. ako su pravi muškarci, a ne mamine -maze onda treba prvi da priđu u suprotnom nisu vredni blamiranja! ZAR NE?? :wink:
Apsolutno se slazem
pa bre kad vec pricate kakvi ste frajeri, stisnite m**a pa pridjite!

J*b*s ti to kad devojka mora da startuje tipa!Ja jesam za to da sloboda vlada, da uvek pridjes onome kome hoces, al oni kojima ja prilazim moraju budu bas neki specificni i zato moze da se desi da budu bas oni zaj*bani, samim tim-ne drzis sve konce u svojim rukama sto ne mirise na dobro!!!Kloniti se takvih da ne bi postale one stereotipne-, sludjene-, "zaljubljene u prazno"- devojke, neeee, bljaiks, fuj!

Dva puta sam prva prisla momku... Prvi put je ispalo katastrofa..Ja mu poslala sms u fazonu:Secem vene za tobom... A on odgovorio:Sve ce to mila moja prekriti ruzmarin, snijegovi i sas...XA! Istina isla sam u peti osnovne, a on u osmi..Nosila sam fixnu i imala 7 kg vise:)..Bilo je to moje najevce razocarenje..

Drugi put: U srednjoj sam se zesce nalozila na jednog lika. Opet glupavi sms.On dao drugu svoj br i rekao da mu pisem ako xocu:)! Ispalo je sve super...Bili smo neko vreme zajedno i bilo nam je super...

Ipak ja sam najvise za to da devojke decku daju neki 'znak', a da on prvi pridje.. U suprotnom se u vezi nece znati ko je musko, a ko zensko i devojka ce sve morati da radi prva:)
Barem je tako bilo kod mene! x)

Nixxx:
@Ribe
E do jaja ste sve :roll:
A što vam je tako fuuuuj?
Što vam je glupo?
Zato što to ne treba da bude tako?
Zar niste za ravnopravnost polova?
Jel treba onda i da vam se ukine pravo glasa i da se vrati patrijaršija?
Možda zato što je to malo TEŠKO i ne znate šta da kažete liku kada priđete???
Da, ja mislim da je to....

E pa dragi moj jbg...Vi ste nas tako naucili....Razmazili ste nas 8-)

Back