Tusenfryd
Poznat
- Poruka
- 7.674
Veruj mi... znala sam 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo iskreno da ti čika odgovori 8)devilgirl:Ovo bi vjerovatno trebalo da bude pitanje za decke,ali eto danas i cure prave prvi korak,pa me zanima sta decki ne vole kod tog startovanja,sta misle o curama koje prve startuju i naravno sta oni misle sta je dovoljno da bi se osvojila djevojka???
Pisite,Pusa!!!!!!!!![]()
ops:
:-P

Sestro moja 8) Pa u NS-u su ribe toliko nafurane, tako da su ti šanse veoma maaale ako na sebi nemaš Sergio Tacchini trendžu od 16000 ili ako ne voziš Yamahu R1 i nemaš 2000-3000 u džepu u svakom trenutkuJeca_90:Ja za to nisam,mislim da momci trebaju da ucine taj prvi korak.MEDJUTIM,ne bih nikoga da uvredim,ali ovde u NS-u je katastrofa,momci nemaju hrabrosti da pridju,samo blenu i to je sve.Boje se ispaljivanja,kukavice,ali iskreno da sam ja musko prilazila bih,pa makar dobila korpu 1000 puta,neces znati na cemu si dok ne pitas.Tako imam slucaj da jedna moja drogarica ima 20 godina,vrlo lepa,nema momka vec 2 godine,pa vi gledajte.
....ja ni za markicu za prevoz nemam....bicikla je luksuz i to ona ponika....jebesh novi sad
....ostajem ja ovde,de devojke vole sirotane....Apsolutno se slazemRose Scarlet:Ja sam možda staromodna, ali ako je iko prišao dečku neka ISKRENO odgovori kakav je osećaj? Za mene fuuj!!! Ja sam to jednom uradila i nikada više. Pa ako imaju m**a tj. ako su pravi muškarci, a ne mamine -maze onda treba prvi da priđu u suprotnom nisu vredni blamiranja! ZAR NE?? :wink:

..Bilo je to moje najevce razocarenje..
! Ispalo je sve super...Bili smo neko vreme zajedno i bilo nam je super...

Nixxx:@Ribe
E do jaja ste sve
A što vam je tako fuuuuj?
Što vam je glupo?
Zato što to ne treba da bude tako?
Zar niste za ravnopravnost polova?
Jel treba onda i da vam se ukine pravo glasa i da se vrati patrijaršija?
Možda zato što je to malo TEŠKO i ne znate šta da kažete liku kada priđete???
Da, ja mislim da je to....