- Poruka
- 391.421
Kod tebe skracenica SM ne znaci supermod
- - - - - - - - - -
![]()
Samo ono S- super....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod tebe skracenica SM ne znaci supermod
- - - - - - - - - -
![]()
...ne hvalisem ljude posebno, cak to radim vrlo retko...muskarce mi je tek blam da hvalim, pa jos za izgled...nikada do sada mislim da nisam a verovatno i necu...
To je možda uživo tako,ali na onoj temi gotovo da pišeš pjesmice sočnim riječima Luiggi Buffonu,glumcima...![]()
Na to se najvise i primaju, to je kao muskije (i jeste) nego da im se hvali izgledSvi komplimenti muskarcu tipa inteligencija, pamet, razmisljanje, rezonovanje, lucidnost,,..odaju kulturnu i pazljivu zensku osobu koja doticnog muskarca ne zeli da povredi njegovom neuglednom vanjstinom ili malim pennisom![]()
Delim komplimente i "komplimente"i šakom i kapom, tako da se ljudi obično useru ili od sreće ili od muke kada ih čuju.
Inače, volim da delim te komplimente, ali sam nekako prinuđena da više popljujem ljude, msm na njihov karakter pre svega.
kako je ovaj eshov (topic) pao? ccc
volim da dajem komplimente muskarcima jer se oni stvarno oduseve,za razliku od zena koje su navikle
i za lepotu,i za misice,i za pamet,ma nista lakse nego dati kompliment muskarcu,oni sve veruju![]()
Zavisi od motiva koji ih goni![]()
oces da kazes da muskarac ima u zivotu vise od 5 motiva maximum?![]()
Muskarac ima jedan osnovni motiv i par izvedenih![]()
Tako mi je (ponekad) drago sto muskarci uopste ne poznaju zene
Čak i one najfinije od nas imaju mnogo vise bludnih misli, nego vi
Zamisli da mozes da dozivis orgazam svakih pet minuta, recimo?(a da zene nista o tome ne znaju)
Neverovatna je kolicina muskog neznanja o zenama...kao sto se ne zna puno o zivotu posle smrti -e - slicno tako...
Zamislite samo koji idioti ispadate po krsti - ja smatram da vecina vas reč ne treba da napise ovde do kraja zivota i/ili da napravite nove nikove da povratite stari ugled.
nije mi jasno sto te volim kad si svinja![]()
Posto ste vi uglavnom smerne&postenezene.com, sigurno vam se retko ili nikada desi da dobacite nesto muskarcu, a ne daj boze onome kojeg uopste ne poznajete. Cak i kada vas zaokupe bludne misli prilikom pogleda na lepo lice, misicavo telo etc vi ostajete dostojanstvene, niste stoka kao mi koja trubi za svakom dobrom guuzzicom pored ceste.
Elem, ako vam se kada oteo uzdah ili koja rec iz usta - recite, osramotite se pred ovim sirokim auditorijumom, vecini muskaraca zapravo to godi![]()