Da li dajete komplimente muskarcima?

To je možda uživo tako,ali na onoj temi gotovo da pišeš pjesmice sočnim riječima Luiggi Buffonu,glumcima...:malav:

...kada bi me univerzum sokirao poznanstvom sa bilo kim od njih, ne bih se usudila da im udelim komplimet, verovatno bi me bio blam sto sam ih gledala tako, kao siparica...

...ali...nije tako kategoricno kako zvuci...oseti se, kao sto i ja osetim druge, ne mora da se kaze...primer, imam druga...samim tim sto imamo odnos od preko deset godina komplimenti su dati sa obe strane...kada zavrsi sliku voli da je vidim, on meni laska, ja se udubim i postavim nn pitanja, ja njemu laskam...kada drzi moju sestricinu i crta joj on meni laska, kada sedim sa njim besposleno ja njemu laskam, kada mu razbarusim lokne uvek kada ga vidim ja njemu, kada me nakon poljupca cvrsto zagrli on meni...sto moram da stanem pred njega i kazem mu da nalazim da je talentovan, zanimljiv, zna on da ja to mislim...ni on meni to nije rekao a fakat ima nesto pohvalno cim me gleda godinama...

Svi komplimenti muskarcu tipa inteligencija, pamet, razmisljanje, rezonovanje, lucidnost,,..odaju kulturnu i pazljivu zensku osobu koja doticnog muskarca ne zeli da povredi njegovom neuglednom vanjstinom ili malim pennisom :lol:
Na to se najvise i primaju, to je kao muskije (i jeste) nego da im se hvali izgled ;)... btw to i moze da bude mnogo izazovnije nego izgled:aha:

(zar nije za jednog muskarca veci defekt ako je glup, nego da li je mrsav ili punacak?)

Mislim da zene daju komplimente ali samo svojim partnerima (razumljivo) ili u onim slucajevima kada im treba neka usluga pa da se malo dodvore.Neki to zovu "sarm".
Inace,ja dobijam komplimente samo kada kupujem nesto od odela pa one preljubazne prodavacice pocnu "jao sto ti lepo stoji" "pa ti si lepo gradjen" "e super ti je to" i slicno a u sebi misle "kupuj tu kosilju i sklanjaj mi se sa ociju rugobo".

I samo da iskoristim priliku da prevrnem ocim na ovo.
Tako mi je (ponekad) drago sto muskarci uopste ne poznaju zene:lol:
Čak i one najfinije od nas imaju mnogo vise bludnih misli, nego vi;)
Zamisli da mozes da dozivis orgazam svakih pet minuta, recimo?(a da zene nista o tome ne znaju)
Neverovatna je kolicina muskog neznanja o zenama...kao sto se ne zna puno o zivotu posle smrti -e - slicno tako...
Zamislite samo koji idioti ispadate po krsti - ja smatram da vecina vas reč ne treba da napise ovde do kraja zivota i/ili da napravite nove nikove da povratite stari ugled.

:roll:

Posto ste vi uglavnom smerne&postenezene.com, sigurno vam se retko ili nikada desi da dobacite nesto muskarcu, a ne daj boze onome kojeg uopste ne poznajete. Cak i kada vas zaokupe bludne misli prilikom pogleda na lepo lice, misicavo telo etc vi ostajete dostojanstvene, niste stoka kao mi koja trubi za svakom dobrom guuzzicom pored ceste.
Elem, ako vam se kada oteo uzdah ili koja rec iz usta - recite, osramotite se pred ovim sirokim auditorijumom, vecini muskaraca zapravo to godi :rumenko:

postoje 2 nacina da se daju komplimenti kulturan i nekulturan..nisam strancu dobacila,al mi ne bi bio problem da nahvalim nekog drugara........cek jedino sto sam neku ribu startovala sto lepo mirise,al to mi je da saznam koji je parfem koristilaXDelem radi meneme:))
a taj zgodni frajer,stranac u prolazu:) ce da bude zadovoljan kad ga prate pogledi i uzdasiXD
postoje nacini za sve pa i za startovanje riba,sto bi nas narod rekao moras da imas zvaku:cool:

Back