Da li dajete komplimente muskarcima?

Poruka
22.458
Posto ste vi uglavnom smerne&postenezene.com, sigurno vam se retko ili nikada desi da dobacite nesto muskarcu, a ne daj boze onome kojeg uopste ne poznajete. Cak i kada vas zaokupe bludne misli prilikom pogleda na lepo lice, misicavo telo etc vi ostajete dostojanstvene, niste stoka kao mi koja trubi za svakom dobrom guuzzicom pored ceste.
Elem, ako vam se kada oteo uzdah ili koja rec iz usta - recite, osramotite se pred ovim sirokim auditorijumom, vecini muskaraca zapravo to godi :rumenko:

Posto ste vi uglavnom smerne&postenezene.com, sigurno vam se retko ili nikada desi da dobacite nesto muskarcu, a ne daj boze onome kojeg uopste ne poznajete. Cak i kada vas zaokupe bludne misli prilikom pogleda na lepo lice, misicavo telo etc vi ostajete dostojanstvene, niste stoka kao mi koja trubi za svakom dobrom guuzzicom pored ceste.
Elem, ako vam se kada oteo uzdah ili koja rec iz usta - recite, osramotite se pred ovim sirokim auditorijumom, vecini muskaraca zapravo to godi :rumenko:

Tako mi je (ponekad) drago sto muskarci uopste ne poznaju zene:lol:
Čak i one najfinije od nas imaju mnogo vise bludnih misli, nego vi;)
Zamisli da mozes da dozivis orgazam svakih pet minuta, recimo?(a da zene nista o tome ne znaju)
Neverovatna je kolicina muskog neznanja o zenama...kao sto se ne zna puno o zivotu posle smrti -e - slicno tako...
Zamislite samo koji idioti ispadate po krsti - ja smatram da vecina vas reč ne treba da napise ovde do kraja zivota i/ili da napravite nove nikove da povratite stari ugled.

Tako mi je (ponekad) drago sto muskarci uopste ne poznaju zene:lol:
Čak i one najfinije od nas imaju mnogo vise bludnih misli, nego vi;)
Zamisli da mozes da dozivis orgazam svakih pet minuta, recimo?(a da zene nista o tome ne znaju)
Neverovatna je kolicina muskog neznanja o zenama...kao sto se ne zna puno o zivotu posle smrti -e - slicno tako...
Zamislite samo koji idioti ispadate po krsti - ja smatram da vecina vas reč ne treba da napise ovde do kraja zivota i/ili da napravite nove nikove da povratite stari ugled.
Pa nisi nam rekla sta si dobacivala?:rumenko:
I ko te pendrecio a da nema pojma da si svrsavala svakih 5 minuta, je l to smatras nekim dobrim izborom? Missim, poznavanjem :malav:

Pa nisi nam rekla sta si dobacivala?:rumenko:
I ko te pendrecio a da nema pojma da si svrsavala svakih 5 minuta, je l to smatras nekim dobrim izborom? Missim, poznavanjem :malav:

Šta te konkretno zanima?
Pitaj slobodno...dok sam jos raspolozena:D
Najprivlacnije na muskarcu...hmmm...istina ili slatke lazi?:lol:
Sta zelis da cujes?:lol:
Centimetri... novcanika i predmeta:D
To zelis da cujes?
Evo, čuo si:super:
Najcesci zenski kompliment je :"Wow, koji burzuj...koja alatka..."

Poslednja izmena:
žene ne znaju dat kompliment muškarcu. evo meni jedna upravo napisala ... sad si mi drug....i cila sritna. a meni to uvreda za muškost:evil:
pa kad si sad ..samo drug:lol:
ja sam jednog iskomplimentirala uzduz i popreko, nadugacko i nasiroko mu deleci krasne epitete za osobine kojih ni sam mozda nije bio svestan.
dobro, preterala sam odusevljenja njegovim bicem, ali bio mi je nepresusan izvor inspiracije.
inace nemam obicaj da zvizdim za dobrim komadom, ali ponekad nekom muskom naglasim kako mu lepo stoji odelo...ili kako je sa bradom lepsi nego cosav ...ili da lici na klunija i tako...:lol:

bolje da ne daju
kad cujem neki tako kao zenski kompliment jeza me vata
mali mozak vec racuna koliko ce to da me izadje i sta joj toliko potrebno, koja korist je u pitanju kad se umiljava

ja sam jednog iskomplimentirala uzduz i popreko, nadugacko i nasiroko mu deleci krasne epitete za osobine kojih ni sam mozda nije bio svestan.
dobro, preterala sam odusevljenja njegovim bicem, ali bio mi je nepresusan izvor inspiracije.
inace nemam obicaj da zvizdim za dobrim komadom, ali ponekad nekom muskom naglasim kako mu lepo stoji odelo...ili kako je sa bradom lepsi nego cosav ...ili da lici na klunija i tako...:lol:

žene ne znaju dat kompliment muškarcu. evo meni jedna upravo napisala ... sad si mi drug....i cila sritna. a meni to uvreda za muškost:evil:

hahahahhahahahhahahha:lol:
Za moje drugove:super:
(Koji su..btw...super bogati i super hot):super:

tako treba, vidi se da si iskusna koka.

uopste ne umem da dajem odgovore na ovakve teme. pa nekako kad god nesto balim ne prodjem dobro, da sam bila kul bolje bih prosla

- - - - - - - - - -

e sad koliko uopste licnosti imam

- - - - - - - - - -

ali mislim da postoje neki normalniji komplimenti, to valjda ljudi daju jedni drugima tu i tamo

Šta te konkretno zanima?
Pitaj slobodno...dok sam jos raspolozena:D
Najprivlacnije na muskarcu...hmmm...istina ili slatke lazi?:lol:
Sta zelis da cujes?:lol:
Centimetri... novcanika i predmeta:D
To zelis da cujes?
Evo, čuo si:super:
Najcesci zenski kompliment je :"Wow, koji burzuj...koja alatka..."
nista novo nisi rekla sto neznamo i nismo culi od iskrenih zena a i neiskrene se cesto izdaju same bez da zele izleti im jednostavno

a gde je umetnos dati drugaru kompliment ono ej super ti stoji ova nova majca

umetnost je dati nekom nepoznatom ako je iskren a ne samo da se ulizes ili zapocnes razgovor

Ne delim komplimente na ulici...kao jedna mojadrugarica sto je u prilazu nepoznatoj zeni rekla -bas ste se lepo obukli :roll:

Mada, kada nekog volim, meni je sve njgovo/njeno najlepse, najbolje, i vredno stalnog hvaljenja :))

Back