Да ли ћете ми дати копати

Да ли би нам дали копати?

• 1

glasova: 1 3,4%
  • ДА

glasova: 6 20,7%
  • НЕ

glasova: 22 75,9%

• Ukupno glasova
    29
Пошаљи умрлицу и сву документацију модерацији да верификује твоје тврдње ..

Шта желишпостићи тим патосом ( знашли шта је патос( грчки ) )
Са таквим се не расправља - такви се жале ...Лечи се, бре, док је још време!

У србији тренутно има два зла и једно добро .

Немамањега зла..зло је зло ..ти си против добра ...

Шта вреди теби објашњавати..

Сенилан си ..а умислио да си силан..

па ћеш сутрадан исту верглати причу ..Ионако сви причају да исто реваш ( знашли шта је ревати ? )

на овим страницама три деценије
Добро је они што граде, а зло они који то руше ...

Добро је они што граде, а зло они који то руше ...
1000010651.jpg
1000009504.jpg
1000010046.jpg
1000009802.jpg
1000009486.jpg

"Gradi se"...

Mala digresija od toka razgovora u koji si upao
Sta je sve potrebno da bi se pustila u pogon fabrika za proizvodnju električnih automobila?
Stručna radna snaga?jeftini energenti?sirovine?
For KrstanK
Ps.batali ove botove
Поштовани пријатељу, зар не би било добро да се све то гради и ради у нашој Србији. По прелиминарним израчунима екипе господина Маска Србија би могла да рачуна на приход од најмање 50. милијарди УСА долара годишње, под условом да би то било максимално организовано и затворен производни круг од логистике, преко сировина до коначног производа ...Србија је, заиста, идеално место за улагање, (стручна радна снага, добри односи са целим светом) то потенцирају сви, али једино што није добро су ти фашистички рушитељи који су против било каквог прогреса Србије. Стварно ме занима шта мисле те белосветске дангубе од чега ће да живе ако Србија стане и ако се све забрани.

Ne vredi, deda ignoriše sve što mu ruši nakaradnu konstrukciju.
Биће да имам све оно што ви никада нећете имати: васпитање, образовање и искуство ... То је оно по чему се разликујемо и што вама нарочито смета ....

Биће да имам све оно што ви никада нећете имати: васпитање, образовање и искуство ... То је оно по чему се разликујемо и што вама нарочито смета ....
Biće da ti želiš da tudja deca umiru od raka i bolesti jer si ti neprijatelj svoje zemlje.
Pitam još jednom, pokaži mi zeleni rudnik, i to rudnik pravljen bilo gde da ako se nešto desi, a desiće se (jedan dobar zemljotres/poplava) i ugasi se Srbija ko sveća.

Ti si pravi primer koliko je pogrešna pretpostavka da uz pozne godine ide i mudrost.

Са таквим се не расправља - такви се жале ...Лечи се, бре, док је још време!

И значи био су у Љубљани ...между Злобенцима који су ненаоружану ЈНА клинчадију спаљивали армбрустерима ....и стрељали кад изађу из карауле

Ти си нешто као Бора Чорба ..све је причао '.Коњушари ...Коњушари ' ..па откасао тамо да скапа у штали ...

Ееееее 'професоре' ...

Подржаваш фашисту Шешеља који је направио Фашисту Вучића

То што ти имаш 'мачку окачи о реп '

Back