Да ли ћете ми дати копати

Да ли би нам дали копати?

• 1

glasova: 1 3,4%
  • ДА

glasova: 6 20,7%
  • НЕ

glasova: 22 75,9%

• Ukupno glasova
    29
Ти, очогледно, ниси Србин, осећам да Ти је матерњи руски књижевни језик, те из тог разлога боље би било да пређемо на тај звој језик - боље ћемо се разумети и квалитетније водити дијалог ...

НеПричам све језике али на свим језицима имам море

Припадам студенткама/има које не само хоће већи и могу да уче ( глагол трпни )

Ми нећемо да се/нас затварамо/ју у куле и торњеве у тамнице логпедистике ....

Ваше је од звонило ЗВРРРРРРРРРРРРР ..... Достојанствено сте однесене/ни у витрине ... као прве барбике..Милоске Венере

Ту ..као фосили ..међу ручним каменим сечивима ће се осећати на месту ....

Знате ли например како се каже за у најбољим година тетку која се обуче не-упадљиво ...' Умишила се ' ...

знате ..обукла сиво и тамно плаво мургасто ( знате шта је мургаст? )

Е видите ..најбољим годинама треба жуто ... црвено ..весело...

Знате ли које су два највеселије речи у моме мургастом животу ... дађа ... апу ...Шта значе ? То вам незнам рећи

Ви ...поштовани...непоштујете . Али све то задржите слободно за себе.

Усталили сте се у игри црнога ...

Надам се да ћете се додумчити одговора питању од пре

Прошепркајте...раскопајте свој кортекс..па нам бар тезу изнесите

Ако се јешан јешна каже за придевски субекат како се каже исто придевски за објекат ?

TESLOVAČA lepše zvuči

Ти си нашао професора Логопедистике да учиш?! Иначе реч ти је такно како треба

Наравно да ће копати и наравно да ће на власти остати, јер су набоља власт у историји Срба и Србије. Да, то велико природно богаство нам је Бог дао, и власт има природно право да га експлоатише и да сви грађани Србије од тог боље живе ...То би донело, уколико се буде и експлоатисало и прерађивало у Србији, све са пратећим стварима, на пример прављење Тесла аутомобила, Србији приход од око 50 милијарди долара ... Мало ли је?
Ti nikad nista u zivotu nisi napravio jel da?
Jel da jesi znao bi da mozes napraviti svasta i da to svasta nekad moze doneti i stetu iako radi , i da moras napraviti nesto sto pravi manju stetu a da isto radi....

Vidis tako se radja odgovornost, ne tako sto uradis prvo sto ti padne na pamet....sav zaljubljen u svoj rad....
To su odlike budale, tipova koji imaju svoj svet i toliko su zaljubljeni u sebe da ne vide sta rade drugima, patologija...

Ja znam coveka koji je okolnostima bio direktor seoske skole i umislio covek da je intelektualac...
To znaci da on smislja jeftina resenje i kao neke pronalaske, nisu pronalasci , ali rrecimo coveku padne na pamet da zalepi stiropor na goli zid svoje kuce iznutra..
Ono sto on ne zna a saznace za 3 godine je da stiropor propusta paru , pa ce hladan zid biti budjav za tih 3 godine totalno i da se nece videti ali ce delovati stetno i naravno nece da prizna ni sebi ni drugima nego promeni ponasanje tako sto otvara na 40 minuta da se ne oseti budjavilo...koje ne vidi..

Totalno mu zardja masina za ves, naravno od vlage u kupatilu koju ne otklanja, niti mu pada na pamet, ali brzo upropasti masinu za ves, ali ispravan motor i onda od motora napravi bez prenosa elektro kosilicu , koja kosta 2000 din milsim ovako a njegova ima 25kg tezine koliko tezi motor za ves masinu, bar ono sto je on vezao na osovinicu i na 3 vece vezice od kineza umesto trimer zice...
Sta mislite koliko puta nedeljno izlece osigurac takvom pronalazacu ?

Koliko puta ce se preliti jaloviste ovakvim pronalazacima kao sto je krstank?

Da li znate koliko takvih sveznalica ima po Srbijhi , nebrojeno , ne mozete zamisliti dok niste sa ljudima pa nekako ostavite utisak da ne kaznjavate ljude i ne rugate im se, a ja se nemesam , niti kaznjavam niti rugam, ali ne ulecem sa takvima u rasprave...kad mi krenu pricu kolika je zarada i rabat na neku trgovinu , a blage veze nemaju...

Ti nikad nista u zivotu nisi napravio jel da?
Jel da jesi znao bi da mozes napraviti svasta i da to svasta nekad moze doneti i stetu iako radi , i da moras napraviti nesto sto pravi manju stetu a da isto radi....

Vidis tako se radja odgovornost, ne tako sto uradis prvo sto ti padne na pamet....sav zaljubljen u svoj rad....
To su odlike budale, tipova koji imaju svoj svet i toliko su zaljubljeni u sebe da ne vide sta rade drugima, patologija...

Ja znam coveka koji je okolnostima bio direktor seoske skole i umislio covek da je intelektualac...
To znaci da on smislja jeftina resenje i kao neke pronalaske, nisu pronalasci , ali rrecimo coveku padne na pamet da zalepi stiropor na goli zid svoje kuce iznutra..
Ono sto on ne zna a saznace za 3 godine je da stiropor propusta paru , pa ce hladan zid biti budjav za tih 3 godine totalno i da se nece videti ali ce delovati stetno i naravno nece da prizna ni sebi ni drugima nego promeni ponasanje tako sto otvara na 40 minuta da se ne oseti budjavilo...koje ne vidi..

Totalno mu zardja masina za ves, naravno od vlage u kupatilu koju ne otklanja, niti mu pada na pamet, ali brzo upropasti masinu za ves, ali ispravan motor i onda od motora napravi bez prenosa elektro kosilicu , koja kosta 2000 din milsim ovako a njegova ima 25kg tezine koliko tezi motor za ves masinu, bar ono sto je on vezao na osovinicu i na 3 vece vezice od kineza umesto trimer zice...
Sta mislite koliko puta nedeljno izlece osigurac takvom pronalazacu ?

Koliko puta ce se preliti jaloviste ovakvim pronalazacima kao sto je krstank?

@KPCTAHK је декларативно интелектно напрс' у .... са овом свињердом ( моје дубоко извињење свињама )

454682

.
Ако бих те питао, да ли постоји промил могућности да хемикалије које се користе при експлоатацији безнадежно затрују милионе литара подземних вода Србије које би на дуги временски период остале неупотребљиве, да ли би прихватио такав ризик?

Да те подсетим на шта мислим, нуклеарна електрана у Чернобиљу требало је да има бетонски омотач. Руси су били потпуно убеђени у безбедност своје технологије (Русија је тада, а и данас неприкосновена велесила у коришћењу нуклеарне енергије у мирнодопске сврхе) да су изоставили тај "непотребан" трошак (који би се испоставио оправдан да су одговорни реаговали како је прописано). На крају, хаварија се десила због људске грешке, јер нису реаговали по протоколу. Последице су свима јасне.

Други случај, јапански стручњаци су одлучили да своју нуклеарну електрану Фукушима изграде на обали мора. Десио се цунами и данас имамо највећу нуклеарну катастрофу у историји човечанства која и даље траје и где нико нема појма како да се реши, где се сада у море излива ко зна колико милиона литара нуклеарног материјала без икаквог појма какве ће то последице да остави.

Да те подестим, уништење планктона у мору је крај живог света на земљи.

Када им је постављено питање, зашто сте забога градили нуклеарну електрану на обали мора, одговор је био па нисмо очекивали такав земљотрес.

Не може човек да се игра Бога и одлучује шта је безбедно, а шта није нарочито ако је у то одлучивање укључен профит.

.
Odličan!!!

НеПричам све језике али на свим језицима имам море

Припадам студенткама/има које не само хоће већи и могу да уче ( глагол трпни )

Ми нећемо да се/нас затварамо/ју у куле и торњеве у тамнице логпедистике ....

Ваше је од звонило ЗВРРРРРРРРРРРРР ..... Достојанствено сте однесене/ни у витрине ... као прве барбике..Милоске Венере

Ту ..као фосили ..међу ручним каменим сечивима ће се осећати на месту ....

Знате ли например како се каже за у најбољим година тетку која се обуче не-упадљиво ...' Умишила се ' ...

знате ..обукла сиво и тамно плаво мургасто ( знате шта је мургаст? )

Е видите ..најбољим годинама треба жуто ... црвено ..весело...

Знате ли које су два највеселије речи у моме мургастом животу ... дађа ... апу ...Шта значе ? То вам незнам рећи

Ви ...поштовани...непоштујете . Али све то задржите слободно за себе.

Усталили сте се у игри црнога ...

Надам се да ћете се додумчити одговора питању од пре

Прошепркајте...раскопајте свој кортекс..па нам бар тезу изнесите

Ти си нашао професора Логопедистике да учиш?! Иначе реч ти је такно како треба
Кога, бре, занима Твој паорски и немушти јези и бесмислени локализми? Говорим Ти да пређемо на неки други језик, да бисмо се боље размели, јер, очигледно је то, не познајете СРПСКИ КЊИЖЕВНИ ЈЕЗИК ...

Кога, бре, занима Твој паорски и немушти јези и бесмислени локализми? Говорим Ти да пређемо на неки други језик, да бисмо се боље размели, јер, очигледно је то, не познајете СРПСКИ КЊИЖЕВНИ ЈЕЗИК ...

Више га занима онај трећи рудник злата у Србији, нећу да кажем где је и који, но и то ће се размотрити - имамо неколико месеци, чекамо да прођу те блокадерске глупости у Србији, на располагању да се одговори на питања. где, како и зашто ...
Neće proći.

Најгоре је, то мора свако да схвати, а ево га и доказа:
Cek , ti mislis da ako krenu da kopaju i krene revolucija da ce stati ako kazu mi vise necemo kopati?
Нико неће стати, природно богаство се мора копати, јер Србија ће после процветати ...

Cek jesam li ja odgovoran gradjanin i jesi li ti odgovoran gradjanin, jer ako si ti i ako sam ja , onda to nece ici ,
Хоће, ако у срцу замениш мржњу са љубављу и уму додаш разборитост, а не дресираност, те схватиш да нам је Србија отаџбина и да ћемо је заједно градити, а не разорити ... Јасно?

Хоће, ако у срцу замениш мржњу са љубављу и уму додаш разборитост, а не дресираност, те схватиш да нам је Србија отаџбина и да ћемо је заједно градити, а не разорити ... Јасно?
Moji argumenti su jednostavni , ko ne obavlja duznost po nadleznostima i obavezama po kojima je izabran, zloupotrebljava svoj polozaj i ne mogu biti odgovoran ako mu ne razbijem bubrege, svim sredstvima...
U protivnom na manji ili veci nacin opravdavam izdaju ili interesa ili celog naroda...

A mogu ja da krivim to na milion nacina da ne bude ovako kratko i jasno...

ko ne obavlja duznost po nadleznostima i obavezama po kojima je izabran, zloupotrebljava svoj polozaj i ne mogu biti odgovoran ako mu ne razbijem bubrege, svim sredstvima...
И то је веома једноставно решити демократским средствима:

референдум и нека се грађани изјасне да ли је садашњи председник Србије подобан да и даље буде председник...

Такође, поштовани пријатељу, није на нама да некоме судимо, јер у правно уређеним државама зна се ко суди, а ко је задужен за јавни ред и мир. Ако имаш доказе да је неко учинио некакво кривично дело - тужи га и нека судови одлуче да ли је то истина ...

Једноставно, зар не, јер закон руље је најгоре решење ....

И то је веома једноставно решити демократским средствима:

референдум и нека се грађани изјасне да ли је садашњи председник Србије подобан да и даље буде председник...

Такође, поштовани пријатељу, није на нама да некоме судимо, јер у правно уређеним државама зна се ко суди, а ко је задужен за јавни ред и мир. Ако имаш доказе да је неко учинио некакво кривично дело - тужи га и нека судови одлуче да ли је то истина ...

Једноставно, зар не, јер закон руље је најгоре решење ....
Cekaj, ne moze tako , ovde ja imam ali samo ja imam kriterijum za odgovornost koji je jasan i kratak, svi ostali imaju svoje argumente, koliko platis dupe mi klatis...

Tako da ne moze referendum , moze samo ili si ti odgovoran ili sam ja...ne moze obojica, ne moze referendum da bi se utvrdilo ko je odgovoran..

Sto se tice toga ko je u pravu , to se lako utvrdjuje tako sto se dozvoli da svi mogu da rade sa onom vlascu sa kojom hoce...
Tako da ako hoces da prodas zito ovoj vlasti , prodas zito njima, ako neces, prodas zito alternativi , ako hoces da prodas cellicni proizvod alternativi , prodas alternativi...

Cene imaju i jedni i drugi , i onda neko ce da prodaje po nivou cene, a neko po tome kome hoce da proda, bez obxzira na cenu...
Ako prodam alternativi , alternativa mi naplacuje i pdv i sve namete, pa bi onda itekako moglo sve.....a drzava pocne da se praqvi blesava, ne mora ti kao gradjanin da je tuziz i trosis milione koje nemas, a drzava ima i boli je tuki , placa kurave tim parama...

Eto ti jedna nepoliticka podela vlasti , koja bi razdrmala sve moguce politicke opcije, cak i korupciju , jer ebiga , koliko god opozicija ili pozicija bila spremna da radi mutne radnje, ako se to procuje, proizvodjac moze da odluci da ih oladi i onda su ugasili ...

To nije pametan oblik podele vlasti , ali je jasan, ili republikanac ili demokrata pa i najgluplji ljudi a u Srbiji su bas takvi znaju da se opredele.. i nemas nakanjivanje i da mora da se sloze, ne mora...nek radi svako sta hoce, izbusi vlast, poraste opozicija, i imaju pare i jedni i drugi , tako da nema vise slabe opozicije..

Poslednja izmena:
Sto se tice toga ko je u pravu , to se lako utvrdjuje tako sto se dozvoli da svi mogu da rade sa onom vlascu sa kojom hoce...
Tako da ako hoces da prodas zito ovoj vlasti , prodas zito njima, ako neces, prodas zito alternativi , ako hoces da prodas cellicni proizvod alternativi , prodas alternativi...

Cene imaju i jedni i drugi , i onda neko ce da prodaje po nivou cene, a neko po tome kome hoce da proda, bez obxzira na cenu...
Ako prodam alternativi , alternativa mi naplacuje i pdv i sve namete, pa bi onda itekako moglo sve.....a drzava pocne da se praqvi blesava, ne mora ti kao gradjanin da je tuziz i trosis milione koje nemas, a drzava ima i boli je tuki , placa kurave tim parama...

Eto ti jedna nepoliticka podela vlasti , koja bi razdrmala sve moguce politicke opcije, cak i korupciju , jer ebiga , koliko god opozicija ili pozicija bila spremna da radi mutne radnje, ako se to procuje, proizvodjac moze da odluci da ih oladi i onda su ugasili ...

To nije pametan oblik podele vlasti , ali je jasan, ili republikanac ili demokrata pa i najgluplji ljudi a u Srbiji su bas takvi znaju da se opredele.. i nemas nakanjivanje i da mora da se sloze, ne mora...nek radi svako sta hoce, izbusi vlast, poraste opozicija, i imaju pare i jedni i drugi , tako da nema vise slabe opozicije..
Разблинуо си се, као сумаглица изнад Бочачке клисуре, бре ...

Back