Да ли ће у наредна 72 сата Америка напасти Сирију?

Oh, kako bih voleo da sam rodjen u okupiranoj Svajcarskoj....

Tako nesto moze da izjavi samo moralna nakaza, bez obzira odakle dolazi.
Verovatno bi voleo da si rodjen od drugih, bogatijih roditelja.
Strasno, odavno ne procitah jadniju izjavu. Klosarima je uvek neko kriv, a dno dna je kad krive zemlju u kojoj su rodjeni.

Strasno, odavno ne procitah jadniju izjavu. Klosarima je uvek neko kriv, a dno dna je kad krive zemlju u kojoj su rodjeni.

Sent from Canada <3

Јел ви'ш Блајби како се отвара тема :rtfm:

Одабереш актуелну вест, па још са извора као што је Крстарица и бог да те види

То ти је исто као када пијеш неку шљиву или крушку уместо кокосоваче или банановаче :)

Iliti Ljutoticovaču!:lol:

Kakogod,ne volim ova praznoverna navijanja,jer je opasnost od širih sukoba koji mogu eskalirati sasvim realna.
Treba imati u vidu niz političkih odluka u poslednje vreme koji vode svetska kola nizbrdicom prema provaliji.Samo
jako dobre kočnice mogu zaustaviti izbijanje globalnih sukoba na svim stranama.
Meni ova situacija još opasnija nego 1962 oko Kube,jer je ,po svemu sudeći tempirana!
Ne bi me čudilo da iza svega stoji MOSAD uz CIA i MI 6...Uhodane ekipe...

Kakogod,ne volim ova praznoverna navijanja,jer je opasnost od širih sukoba koji mogu eskalirati sasvim realna.
Treba imati u vidu niz političkih odluka u poslednje vreme koji vode svetska kola nizbrdicom prema provaliji.Samo
jako dobre kočnice mogu zaustaviti izbijanje globalnih sukoba na svim stranama.
Meni ova situacija još opasnija nego 1962 oko Kube,jer je ,po svemu sudeći tempirana!
Ne bi me čudilo da iza svega stoji MOSAD uz CIA i MI 6...Uhodane ekipe...

Nema ništa od sukoba. Pegava stoka laje preko tvitera ( pazi koja neozbiljnost, tviter) i kad je video da su sistemi za potpun odgovor spremni, ponaša se kao neki pavijani ovde na forumu kad zaborave za koga su glasali.

.
САТ ОТКУЦАВА!

london-750x430.jpg

Tereza Mej prelomila: Britanci spremni za vojnu intervenciju u Siriji

Britanska premijerka Tereza Mej spremna je da dozvoli da Velika Britanija učestvuje u vazdušnim napadima u Siriji, prenose mediji.

Tereza Mej „izgleda da je spremna“ da se pridruži vojnoj akciji u Siriji bez odobrenja parlamenta, koju razmatraju Sjedinjene Američke Države i koalicione snage, prenosi Bi-Bi-Si pozivajući se na izvore upoznate sa situacijom.

Izvori navode da je Mejova smatra da je potrebno da se hitno postupa. Osim toga, ona ne želi da odlaže odluku američkog predsednika Donalda Trampa i nastoji da izbegne opstrukciju izazvanu procedurom odobravanja parlamenta.

Ranije danas lider Laborističke stranke Džeremi Korbin je zahtevao da se održi glasanje u parlamentu kako bi se dalo zeleno svetlo potencijalnom vojnom napadu na Siriju, preneo je „Skaj njuz“. Korbin je pozvao Mejovu da „pozove sve zemlje, uključujući SAD i Rusiju, kao i susedne države, za sto u Ženevi kako bi se došlo do političkog rešenja“.

Američki predsednik Donald Tramp je danas na napisao na Tviteru da bi Rusija trebalo da bude spremna da obara rakete lansirane na Siriju, a rakete će biti „dobre, nove i ’pametne‘“.

https://www.krstarica.com/vesti/sve...m_medium=text_link&utm_campaign=banner_header

- - - - - - - - - -

Подршка Блајбију!

ako je sudeći po poslednjim vestima - neće...ipak će razum i racio da prevladaju

Nema ništa od sukoba. Pegava stoka laje preko tvitera ( pazi koja neozbiljnost, tviter) i kad je video da su sistemi za potpun odgovor spremni, ponaša se kao neki pavijani ovde na forumu kad zaborave za koga su glasali.

ako je sudeći po poslednjim vestima - neće...ipak će razum i racio da prevladaju

Loše procene-može samo da se odloži na kraće...

Шта с тим? Колега је остао Србин и у иностранству. Некима то не полази од руке ни усред домовине.

Vrati se na stranicu pre i pročitaj šta je napisao Consi.

dno dna....klošarenje.....a piše iz druge zemlje...u koju je došao iz te dno dna zemlje...exra je ispalo,...

Vrati se na stranicu pre i pročitaj šta je napisao Consi.

dno dna....klošarenje.....a piše iz druge zemlje...u koju je došao iz te dno dna zemlje...exra je ispalo,...
Шта је овде дно-дна?

Gvožđe se kuje dok je vrućo. Ipak bi ja više voleo da Tramp one njegove majmune nekako prevari da krenu na ruse:zelenko3:

Mozda zavisi od toga kako se razvija situacija na unutrašnjem planu.
---------------------------------------------------------------------------------------------

Najavljeni protesti širom SAD

Smena rukovodioca istrage o mešanju Rusije u izbore bi "ukazala da Tramp deluje kao da je iznad zakona"

Američke progresivne grupe planiraju proteste širom zemlje ako predsednik SAD Donald Tramp otpusti Roberta Milera, specijalnog savetnika koji sprovodi istragu u vezi s mešanjem Rusije u izbore u SAD 2016, ili Roda Rozenstajna, zvaničnika Ministarstva pravde koji nadgleda istragu.

12. aprila 2018. 18.24 ......

https://www.danas.rs/svet/najavljeni-protesti-sirom-sad/

Oh, kako bih voleo da sam rodjen u okupiranoj Svajcarskoj....

ne daj BOZE..........dve prosecne svajcarske plate i do prvog si na nuli................e jedino ako doneses te dve prosecne plate u BGD ce kupis dva stana................

i nemas pojma kolko svajcarci voze KIE, SKODE, SEATE.................ocigledno da stede da bi izdrzali do prvog.

Back