Да ли ће у наредна 72 сата Америка напасти Сирију?

Tramp je budaletina na kub.

Nije ni čudo što ga Blajbi obožava.
:lol:

Isti se istom raduje :D
Sorri Blajbi nisam mogao da odolim !
Imate nešto zajedničko u izjavama :D

- - - - - - - - - -

Donald J. Trump
‏Verified account @realDonaldTrump

Never said when an attack on Syria would take place. Could be very soon or not so soon at all! In any event, the United States, under my Administration, has done a great job of ridding the region of ISIS. Where is our “Thank you America?”
3:15 AM - 12 Apr 2018

:dash: Počinje da se gubi !
gubi tlo pod nogama !
Sad je naj opasniji !!!!
Neron je u takvom naletu ludila upalio Rim !??

Zivotinja Asad! Zivotinjo, trujes svoij n arod bojnim otrovima! Zivotinjo Asade!

- - - - - - - - - -

Zivotinjo Ragnare! Zivotinjo...! :rtfm:

FB_IMG_1523538415887.jpg

Nista od velokog rata, *******i razocarani ne znaju gde je levo... Sudbina ebe pa hladi vrucom vodom... Mnogi ljudi i dalje zivi, ostaje da se guster cedi uz divljenje novom naoruzanju i analitiku Lazanskog...

Zar nisu zapadne hijene ti koji treba da preokrenu tok rata u Siriji? Baš me zanima kako će to uraditi bez velikog rata sa Sirijski narodom koji će sigurno braniti svog legalnog,legitimnog, sekularnog i demokratskog predsednika ?

E kada bi Tramponja zapalio Vašington, čak bih i ja postao njegov fan...:lol:

Šeki bi nosio njegove majce doživotno !
Ja kao "*******" i Putinov fan jesam razočaran, propuštenom prilikom da se jenki jednom ispraše valjano !
Ako ne udare ! Mogu samo da pokupe krpice, patkice i brodiće i da se vrate kući !
Onda je na redu da se preispita ona rospija Tereza koja je poturala svoja mooda umesto Trampa !
A šta beše sa isplatom penalam za one francuske nosače helikoptera, koje su trbali da isporuče Rujama ???

Poslednja izmena:
Zar nisu zapadne hijene ti koji treba da preokrenu tok rata u Siriji? Baš me zanima kako će to uraditi bez velikog rata sa Sirijski narodom koji će sigurno braniti svog legalnog,legitimnog, sekularnog i demokratskog predsednika ?

Najveci zagovornici rata su *******i, ali ne ruska drzava, njen vrh i administracija oni uopste nisu losi vec su losi ovi nasi *******i koji zele rat...

- - - - - - - - - -

Kiriku,jesi ti dajguz rajko?
Mile upadljivo si glup...

Najveci zagovornici rata su *******i, ali ne ruska drzava, njen vrh i administracija oni uopste nisu losi vec su losi ovi nasi *******i koji zele rat...

Biće da nisi ispratio ponašanje pojedinih ljubitelja zapada u prethodnih par dana, koje se može opisati kao "udri, lansiraj, pucaj, pali, lomi, svrgavaj" i slične umne vratolomije...

Biće da nisi ispratio ponašanje pojedinih ljubitelja zapada u prethodnih par dana, koje se može opisati kao "udri, lansiraj, pucaj, pali, lomi, svrgavaj" i slične umne vratolomije...

Verovatno da postoje, ali ja vidim da sukob vise zele opsednuti Putinom i Rusijom.... Ako se pokaze da nisam u pravu ja cu misljenje promeniti, nije problem...

Glupost.
Rat prizivaju amero podguzne muve ali samo ukoliko je odnos snaga 100 prema 1.
Iste te podguzne muve sutra ce za sendvic pljuvati po toj Americi.

- - - - - - - - - -

Mile upadljivo si glup...

Ti kikiriki , zar si stvarno ograničen toliko ili treba da ti se crta !
Jenki su koji žele rat ! za to je dovoljno 10grama sive mase da se vidi !

- - - - - - - - - -

:klap:

Vide što žele da vide
Što ne, nabiju glavu u pesak kao noj !
Tipično za njih !

Pa sigurno, , Išlo se na tu varijantu odma,, namazani su oni svim bojama !
Prem da se nadam da će uložiti u Niški i dići ga na viši nivo !
Normalno, kako bi ga prodali posle što skuplje ! :eek:

Eh, da je to u pitanju...nego ce da ga uniste, jer on ne ide pod koncesiju. Koncesionar je isti kao i koncesionar pristinskog aerodroma, a Niski im je trn u oku jer im uzima putnike, jer ima nize takse.

Eto gde grešite svi vi u opoziciji, taj prezir prema biračkom telu, jer kao što jedan pjesnik reče:
"Ako želiš da mjenjaš ljude, ne odmeći se"

Тако је треба радити са људима !

А стварно они који могу треба и да васпитају и образују поред своје деце, по још једно талентовано и сиромашно дете из Србије !

То је једина стварна инвестиција која доноси највећи профит, а који се у следећим генерацијама акцелераторски увећава !

Ti kikiriki , zar si stvarno ograničen toliko ili treba da ti se crta !
Jenki su koji žele rat ! za to je dovoljno 10grama sive mase da se vidi !

/QUOTE]
Mislim da gradjani Amerike ne zele rat, mislim da ga vise zele gradjani u nerazvijenim zemljama... Na zalost kod nas ga mnogi zele, sto je tuzno svakom hriscaninu...
USA se u proslim dekadama mesala u svedske sukobe(sto joj prilici, jer je supersila)... U tim sukobima se borila i protv mnogih teroristickih organizacija koje su u to vreme imale tajnu podrsku Rusije u smislu naoruzanja(ili kako god to moze da se kaze)... Ali USA je osudjivana za tu borbu, tada su teroristi nazivani civilima, tada se to nazivalo mesanjem u unutrasnje stvari drzava... Sada nasi mediji okrecu plocu i u borbi protiv slicnih i istih teroristickih grupa uopste ne obracaju paznju na stradanje dece i civila... Ovde je zabranjena svaka vest o stradanju civila u Siriju u ruskom bombardovanju...

Back