Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
21.42 - Mejova dobila "zeleno svetlo" vlade za akciju u Siriji
Britanska vlada dala je premijerki Terezi Mej "zeleno svetlo" da se pridruži Sjedinjenim Američkim Državama i Francuskoj u planiranju vojnih napada kao odgovor na navodni hemijski napad u Siriji, prenosi AP.
Posle sednice koja je trajala više od dva sata, britanska vlada je podržala plan premijerke Mej da radi sa ta dva svoja saveznika na "koordinaciji medjunarodnog odgovora". Vlada, međutim, nije dala nagoveštaj o vremenu ili obimu bilo kakve akcije, navodi AP.
U saopštenju iz kancelarije premijerke navodi se da je kabinet "saglasan sa potrebom da se preduzme akcija da se olakša humanitarne nevolje i da Asadov režim odvrati od dalje upotrebe hemijskog oružja". AP prenosi da su opozicioni poslanici traže da se o eventualnoj vojnoj akciji glasa u parlamentu. Premijerka nije u zakonskoj obavezi to da uradi, mada je tako nešto uobičajeno.
---------------------------------------------------------------------------------------------
E, baš super što je dobila zeleno svetlo![]()

Једино што ме брине је- број страдалих ван запада.Pa, to i jeste najteži način, učenje na sopstvenim greškama. A još je grđe ako ne nauče ni tada...
Oni su ti kao psi na lancu, laju kako im gazda kaže i isto tako njegovom odlukom bivaju pušteni sa lanca ili ostaju svezani. Naravno i prvi stradaju. Sve to Rusi dobro znaju, zato i ne obraćaju previše pažnje na njih, već ako moraju sa nekim da razgovaraju, obraćaju se direktno njihovom vlasniku...
- - - - - - - - - -
Tačno, samo za spoznaju tako nečega treba nešto i naučiti iz istorije. A kako će da nauče na taj način oni koji misle da istorija počinje i završava se sa njima?

http://fs1.****************/images/180412/aubiv4ij.gif![]()
Jesi li ovo ti? Kupaci je u tvojim bojama
To je zato sto mislis da je NATO savez ko Varsavski pakt i SSSR al vrlo lako moze da se desi da napadnu samo Britanija i Francuska i to bez odobrenja Trampa. Da oni svi laju kako im neko kaze onda bi sve zemlje alijanse sad pratile Trampa a to nije tako. Recimo svi kazu Nemacka je kolonija a oni su prvi rekli da ih ne zanima. Italija i Spanija isto nista ne govore.Dakle postoji sloboda.
Nisam rekao svi, već sam se ograničio na pomenute. I naravno da postoji sloboda, ali u unutrašnjoj politici (mada je i to diskutabilno), dok je spoljna politika pod apsolutnom kontrolom SAD. Nemoj mi reći da misliš kako Britanija i Francuska u ovom slučaju mogu da vode nezavisnu spoljnu politiku?
Ok, sta rade Nemacka, Spanija i Italija?
Dakle Nemacka je rekla da je zabole jer je Tramp naredio, Italija i Spanija cute jer je Tramp naredio...Nidje veze.
Dakle da, Britanija i Francuska isto tako rade sta hoce kao recimo i Turska koja je cak promenila i tabor.
Sad treba reci i da je to naredjenje Trampa haha.
Ранд Паул у акцији ..поново једини потеже питање легитимнсти напада на Сирију ..ако Трамп то уради оне не руши само међународно право , него и руши конституцију Америке
Mene brine sto smo opkoljeni nato zemljama ako Rusi spale bilo sta oko nas ososmo i mi u tri ***** materine.To je problem,znate?

[/B]
Glas razuma, ali kasno
Zar to već nije uradio Klinton ??
To je zato sto mislis da je NATO savez ko Varsavski pakt i SSSR al vrlo lako moze da se desi da napadnu samo Britanija i Francuska i to bez odobrenja Trampa. Da oni svi laju kako im neko kaze onda bi sve zemlje alijanse sad pratile Trampa a to nije tako. Recimo svi kazu Nemacka je kolonija a oni su prvi rekli da ih ne zanima. Italija i Spanija isto nista ne govore.Dakle postoji sloboda.
Srbija je kolonija USA, a Nemacka nije kolonija, ali jeste poslusnik, znaci teorija ti nece proci, bas kao sto nije prosla kad je trebalo pokriti volstreet...
Britanija se znalo da ce pokriti gubitke usa, Francuska je bila predsedavajuci, a nemacka najveci luzer, i Francuska je vise zatezala nego Nemacka, 7 dana ali je na kraju prihvaceno da EU primi na sebe teret bankrota USA banaka...
USA se izvukla posle manje od 6 meseci , ali racunaj 6, a EU se ebavala 3 godine...
Irska je vec druga stvar....Ove ostale boranija neboranija drzave, npr Holandija koja uopste nije boranija, ali je boranija u tom vojnom smislu samo slusaju sta im se kaze...
A u ekonomskom, Holandija ti je pritajeni kolonijalni dzin...
Srbija je kolonija USA, a Nemacka nije kolonija,/QUOTE]
Srbija je vezana za Evropsku ekonomiju, ali je nasa sluzba koja rukovodi drzavom vezana za rusku sluzbu i ni na koji nacin ne dozvoljava da Srbija otvoreno trasira svoj put ka Evropi i evropskim vrednostima... Mi smo dakle Evropska zemlja koja se prema Evropi odnosi onako kako su se nasa plemena odnosila prema Vizantiji...
Teorija mi itekako prolazi kada govorimo o vojnom smislu. Logicno bi bilo da ako vec nece Nemacka da se Spanija i Italija barem ukljuce jer su mediteranske zemlje i to im se desava prakticno u njihovom regionu i sferi uticaja al to se ne desava, dakle Varsavski pakt je bio takav da sta kaze Moskva to svi moraju da slede dok sta kaze USA to ne moraju sve zemlje NATO da slede. Zato se Varsavska slatkoca raspala jer pocivala na diktaturi dok NATO je opstao jer postoji sloboda delovanja osim u slucaju kada je jedna NATO zemlja napadnuta kao 11 septembra 2001 pa sve moraju da se pokrenu ili kad smo u pitanju mi koje niko ne stiti.
Srbija je vezana za Evropsku ekonomiju, ali je nasa sluzba koja rukovodi drzavom vezana za rusku sluzbu i ni na koji nacin ne dozvoljava da Srbija otvoreno trasira svoj put ka Evropi i evropskim vrednostima... Mi smo dakle Evropska zemlja koja se prema Evropi odnosi onako kako su se nasa plemena odnosila prema Vizantiji...
Teorija mi itekako prolazi kada govorimo o vojnom smislu. Logicno bi bilo da ako vec nece Nemacka da se Spanija i Italija barem ukljuce jer su mediteranske zemlje i to im se desava prakticno u njihovom regionu i sferi uticaja al to se ne desava, dakle Varsavski pakt je bio takav da sta kaze Moskva to svi moraju da slede dok sta kaze USA to ne moraju sve zemlje NATO da slede. Zato se Varsavska slatkoca raspala jer pocivala na diktaturi dok NATO je opstao jer postoji sloboda delovanja osim u slucaju kada je jedna NATO zemlja napadnuta kao 11 septembra 2001 pa sve moraju da se pokrenu ili kad smo u pitanju mi koje niko ne stiti.