Да ли ће у наредна 72 сата Америка напасти Сирију?

Amerikanci će, ako do napada dođe, vrlo precizno obavestiti Rusiju šta će i kad da gađaju, kako bi Rusi mogli da izvuku ljudstvo i tehniku. Najebače, po običaju, boranija.

i ja mislim nekako ovako

cak i kad su nas bombardovali znali smo mete

cuvena je prica zasto je skinut avram izrael......jer je rekao da se ljudi sklone i da ne prilaze zgradi usce jer ce biti gadjana..izlanuo se..posle je ekspresno skinut

I mene malo iznenadjuje ravnodušnost, Kine, Indije, Brazila i tog ostatka sveta n toliku količinu jenkijevskog zla, laži i banditizma ???

не мислим да је равнодушност , више је чутање и чекање повољног тренутка ..

сетимо се како је Наполеон прогласио победу а затим дошао поражен у Фрнацуску и тамо га чекао Руски цар ..

Русија и Кина имају ту древну мудрост .чутање је злато и најбоље оружје ..то што ће они да бомбардују Сирију не значи да ће победити , него ће изгубит

- - - - - - - - - -

Шта год Америка да уради изгубиће ..ово је шах мат позиција ..Северна Кореја ово све посматра , Кина , Индија ...Арапи ..Европа ..Шпанија ..Африка ..

шта год да се уради изгубиће Америка са Британијом и Фраацуском ..додуше Фрнацузи још имају и најбоље шансе да се извуку и побегну на време ..

не мислим да је равнодушност , више је чутање и чекање повољног тренутка ..

сетимо се како је Наполеон прогласио победу а затим дошао поражен у Фрнацуску и тамо га чекао Руски цар ..

Русија и Кина имају ту древну мудрост .чутање је злато и најбоље оружје ..то што ће они да бомбардују Сирију не значи да ће победити , него ће изгубит

Mora doći do takve polarizacije sveta, kad tad!
Ova tiranija od jenkija i NATO pakta je više neizdrživa !
I UN treba iznestiti na neutralan teren !

Mora doći do takve polarizacije sveta, kad tad!
Ova tiranija od jenkija i NATO pakta je više neizdrživa !
I UN treba iznestiti na neutralan teren !

створити нове уједињене нације јер ово што сада постоји јесте лакрдија ..

када се мало боље размисли и погледа Америка и Британија су поражене .оне су саме на спрам целог света ..мада то тако не приказују , то је истина .

- - - - - - - - - -

нека само бомбардују и тако саме себе укопају

- - - - - - - - - -

Problem je što Tramp nema mooda za tako nešto.

он је добио наређење из Израела и по њему ће и да поступи .

створити нове уједињене нације јер ово што сада постоји јесте лакрдија ..

када се мало боље размисли и погледа Америка и Британија су поражене .оне су саме на спрам целог света ..мада то тако не приказују , то је истина .

- - - - - - - - - -

нека само бомбардују и тако саме себе укопају

I ja mislim, ovo su im poslednji pokušaji da se vrate na tron !
Suviše je trulog u njima ! Ogrezli su u lažima, prevarama i "Dvorskim spletkama"
Samomisleći svet koga je sve više polako uvidja to !
Zato mi se svidja Putin, svih ovih godina je radio na otvaranju očiju čovečanstvu !

Da, jer nece pokazati slabost da bi ih posle svaka shusha po svetu zapisavala....

To sebi NIKADA nece dozvoliti, po cenu nestanka sveta.

aha samo mi reci sta se to desilo u vijetnamu i ko ih je tu popisao i sta su uradili povodom toga ili u koreji kada su ih goloruki kinezi isamarali ili u somaliji kad su ih vukli kao raspale lesine po ulicama mogadisua cim znaju da im je sam opstanka ugrozen da vidis kako guza papa gace

raketnih jedinica sa svemirskim snagama !

X-wing.jpg

Da, potopljeno ih je do sada milionče.

Pa nisu se do sada qorčili toliko !
E sad su pojeli gomno, mislim da bi ga tramp najradje progutao, ali ne može !
Što se tiče raketnih snaga, sigurno da nisu neke video igricez paljenje jenkija.
Već najmoderniji navigacioni i osmatrajući sistemi !
Ne bi jenki i pirgavi znali šta i odakle ih je snašlo :D

Da, naravno, ako prevališ 10.000 km i pokoriš državu sa 40 miliona stanovnika, onda si veliki mudonja a ne sisica.

Kuiš, to je različito od sjesti u tenk i pravac Knin.

Pa nisu oni sami pokorili, pokorila ih je Alijansa :) A što se tiče ostalih ratova, koji nisu vođeni u svetu gde je bila samo jedna svetska sila. Korejski rat ispušili, Vijetnamski rat ispušili.

Pa nisu se do sada qorčili toliko !
E sad su pojeli gomno, mislim da bi ga tramp najradje progutao, ali ne može !
Što se tiče raketnih snaga, sigurno da nisu neke video igricez paljenje jenkija.
Već najmoderniji navigacioni i osmatrajući sistemi !
Ne bi jenki i pirgavi znali šta i odakle ih je snašlo :D

Ti dakle predmnijevaš (koja riječ, jbt) da će Rusi potopiti USS Trumana dugačkog 330 metara :eek: zato jer je velik i teško ga promašiti?

Ne znam da li da odam jenkijevske vojne tajne, ali USS, pa i onaj bezvezan Destroyer ne ide sam nikuda, nego je to vidljiva i nevidljiva pratnja da se ushereš.
Ali okej, ruska raketa će ga probiti i potopiti, a ja tvrdim da neće.

- - - - - - - - - -

Pa nisu oni sami pokorili, pokorila ih je Alijansa :) A što se tiče ostalih ratova, koji nisu vođeni u svetu gde je bila samo jedna svetska sila. Korejski rat ispušili, Vijetnamski rat ispušili.

Jesu, i? Ne kažem da nisu u stanju izgubiti rat, nego da su jedini u stanju ratovati od sjevernog do južnog pola.
Nemaju Ameri 10 USSa klase Nimitz bezveze, nego upravo zbog prethodne rečenice.

Pa nisu oni isli u rat da bi osvojili njihove teritorije pobogu(pogledaj njih, a pogledaj USA).. Onda mozes da dodas da su ispusili i Kubi :D ... O zemljo otvori se!!!
USA ne bi bila USA da ne postoje ti pilicari i Rusija sa njima...

Back