Restricted Area
Poznat
- Poruka
 - 8.016

ако се залете у Сирију то се све мења ..нека се залете
Najveca odgovornost je na Rusiji...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ако се залете у Сирију то се све мења ..нека се залете
Najveca odgovornost je na Rusiji...
A lupaš gluposti- Tramp ih je otreso sa milokliza samo tako[emoji41]
свака част Рануд Паулу
Po cemu je najveca odgovornost na Rusiji?Nije Rusija agresor.
Po cemu je najveca odgovornost na Rusiji?Nije Rusija agresor.
Dobro... A reci mi onako realno da li bi mi dobili ne ulaskom u eu.?. Da li s tim mozes da zamislis Srbiju kao razijeniju zemlju ili uredjenije drustvo u odnosu na ostale okolne zemlje(koje ce uci u nato i eu) za 20 god... Ja iskreno ne mogu, mislim da ce nam drustvo biti nazadnije od njihovog za 20 god... Ti misli kako hoces, al' bojim se da se sve to svodi na neke emocije...
Pa rusi ako im ne polupaju one nosače ja ne računamNajveca odgovornost je na Rusiji...

Pa za nas i nase medije Rusija nikad ne moze biti agresor, kao sto ni Amerika ne moze biti agresor za zapadne medije... Ali za civile u Siriji koji ginu pod bombama Rusija mora biti agresor, oni je smatraju za agresora i oni su na to prinudjeni...
Alo, rusi su ti koji diktiraju tempo!Nije ali nije ni agresija na Rusiju ... Ako se upeca usledice dvostruki arsini zapadnjaka kao i uvek
Pa za nas i nase medije Rusija nikad ne moze biti agresor, kao sto ni Amerika ne moze biti agresor za zapadne medije... Ali za civile u Siriji koji ginu pod bombama Rusija mora biti agresor, oni je smatraju za agresora i oni su na to prinudjeni...
Ala duva promaja u pm!
Gruzanine jel Nemacka rekla da napada Siriju?
Tebi mozak na rezervi.Booooleee te racku!

To nisu civili, već ljudožderi koji koriste civile kao štit. Slično poput šiptarskih terorista, samo još ekstremnije.
Mislim da ce ruski PVO da poskupi ,a i americki dronovi ...bar oni koji ne budu oboreni![]()
Tebi na rakiji pa citav NATO napada u ocima rakije.
Boli vas jer NATO nije varsavski kretenizam ODKB.
A lupaš gluposti- Tramp ih je otreso sa milokliza samo tako[emoji41]
Ruski PVO koji sve obara je mit.
To nije bas tacno...Pored svega rakete ne mogu biti toliko precizne, a za to nijsu krivi civili... Previse ih je izginulo....Rusi se ne libe da bombarduju naseljena mesta, bombardovali su televiziju, sanitetska vozila... Ti pobunjenici nama jesu predstavljeni kao ljudozderi(doduse i mi smo1999), ali moramo da shvatimo da tamo zive i obicni ljudi koji ginu ni krivi ni duzni... Mi smo ovde totalno smetnuli sa uma da ginu civili i deca sve upijajuci bombasticn naslove iz medija o teroristima.... Za te civile Rusi i Asad su agresori i to nemilosrdni... Njihov glas do nas ne dopire...
Sta u svabiji je Lemi iz Gruze?Gruzanine jel Nemacka rekla da napada Siriju?
.