Да ли ће у наредна 72 сата Америка напасти Сирију?

Po cemu je najveca odgovornost na Rusiji?Nije Rusija agresor.

Pa za nas i nase medije Rusija nikad ne moze biti agresor, kao sto ni Amerika ne moze biti agresor za zapadne medije... Ali za civile u Siriji koji ginu pod bombama Rusija mora biti agresor, oni je smatraju za agresora i oni su na to prinudjeni...
Ne mozemo coveku koji je izgubio decu u bombardovanju zabraniti da Ruse smatra agresorima...

Poslednja izmena:
Dobro... A reci mi onako realno da li bi mi dobili ne ulaskom u eu.?. Da li s tim mozes da zamislis Srbiju kao razijeniju zemlju ili uredjenije drustvo u odnosu na ostale okolne zemlje(koje ce uci u nato i eu) za 20 god... Ja iskreno ne mogu, mislim da ce nam drustvo biti nazadnije od njihovog za 20 god... Ti misli kako hoces, al' bojim se da se sve to svodi na neke emocije...

Da, naše društvo će biti nazadnije od njihovog jer smo autodestruktivni i ne brinemo o onome što već imamo. Ovde nije problem nedostatak vrednosti u smislu civilnih sloboda i slično, već onih drugih koje se očitavaju u korupciji i drugim takvim stvarima. To je ono što nas uništava, i teško da bi se promenilo kada bismo ušli u EU, ako već nije u prilično sličnom slučaju Bugarske. Oni su ušli i već solidno dugo su tamo, a i dalje su neviđena bagra koju možeš da kupiš za žuto dugme, čak i sa ovakvom našom mizerijom od standarda.

Nego, mislim da je sve ovo iluzorno pričati iz jednostavnog razloga što nas neće pustiti u EU sve i da ispunimo apsolutno svaki njihov zahtev. Ne trebamo im i to je to.

Pa za nas i nase medije Rusija nikad ne moze biti agresor, kao sto ni Amerika ne moze biti agresor za zapadne medije... Ali za civile u Siriji koji ginu pod bombama Rusija mora biti agresor, oni je smatraju za agresora i oni su na to prinudjeni...

To nisu civili, već ljudožderi koji koriste civile kao štit. Slično poput šiptarskih terorista, samo još ekstremnije.

To nisu civili, već ljudožderi koji koriste civile kao štit. Slično poput šiptarskih terorista, samo još ekstremnije.

To nije bas tacno...Pored svega rakete ne mogu biti toliko precizne, a za to nijsu krivi civili... Previse ih je izginulo....Rusi se ne libe da bombarduju naseljena mesta, bombardovali su televiziju, sanitetska vozila... Ti pobunjenici nama jesu predstavljeni kao ljudozderi(doduse i mi smo1999), ali moramo da shvatimo da tamo zive i obicni ljudi koji ginu ni krivi ni duzni... Mi smo ovde totalno smetnuli sa uma da ginu civili i deca sve upijajuci bombasticn naslove iz medija o teroristima.... Za te civile Rusi i Asad su agresori i to nemilosrdni... Njihov glas do nas ne dopire...

A lupaš gluposti- Tramp ih je otreso sa milokliza samo tako[emoji41]

овај човек је нови Трамп ..он преузима све Трампове гласаче ..људима се отварају очи и прелазе на страну Паула ..

погледај мало по нету шта се дешава ..

To nije bas tacno...Pored svega rakete ne mogu biti toliko precizne, a za to nijsu krivi civili... Previse ih je izginulo....Rusi se ne libe da bombarduju naseljena mesta, bombardovali su televiziju, sanitetska vozila... Ti pobunjenici nama jesu predstavljeni kao ljudozderi(doduse i mi smo1999), ali moramo da shvatimo da tamo zive i obicni ljudi koji ginu ni krivi ni duzni... Mi smo ovde totalno smetnuli sa uma da ginu civili i deca sve upijajuci bombasticn naslove iz medija o teroristima.... Za te civile Rusi i Asad su agresori i to nemilosrdni... Njihov glas do nas ne dopire...

Ganut si Kiriku.Naprasno, posto si dobio preko piccke.

Back