Da li ce studenti ostati bez protesta?

Protesti ne miruju, ne vodi proteste jedan čovek, sve odluke donose jednoglasno.
Pa kad su boljsevici. U demokratiji nema jednoglasnosti, obicno rezultat bude 52:48%.
Zato što Srbija još uvek nije spremna za demokratiju. I bolje da bude prosvećena diktatura - diktatura meritokratije, nego neprosvećena, kao što je sada.
A kako su studenti prosveceni kao buduci taksisti i portiri?

Zato što Srbija još uvek nije spremna za demokratiju. I bolje da bude prosvećena diktatura - diktatura meritokratije, nego neprosvećena, kao što je sada.

Ne treba napraviti istu grešku kao 5. oktobra.
Stravično...

Inače samo su Srbi izgleda "nespremni" za demokratiju u evropi, čak se i Bugari i Hrvati nekako navikli...ali mi smo specijalni pa nam treba "poseban tretman" i čvrsta ruka diktatorska.

Stravično...

Inače samo su Srbi izgleda "nespremni" za demokratiju u evropi, čak se i Bugari i Hrvati nekako navikli...ali mi smo specijalni pa nam treba "poseban tretman" i čvrsta ruka diktatorska.
Tako je, to je realno stanje na terenu. Sve ostalo je iluzija.

Ili to ili da gledamo novu generaciju petooktobaraca koji će da se žale kako su se borili pa ih posle političari izdali.

Zato sad posao treba obaviti do kraja.

Tako je, to je realno stanje na terenu. Sve ostalo je iluzija.

Ili to ili da gledamo novu generaciju petooktobaraca koji će da se žale kako su se borili pa ih posle političari izdali.

Zato sad posao treba obaviti do kraja.
Ne može režim, policija, sila i prisila,topovi pa i bojeva municija da me demotivišu ni izbliza kao kada čujem kako ljudi do mene na protestu razmišljaju. Od Putinovih svedoka, do vas što bi da experimentišete tipovima diktatura....opet kažem...stravično.

Srećom ne verujem u to. Srbiji treba dobra stara dosadna predstavnička demokratija,funkcionalne nezavisne institucije i izboriće ih. Nikakvi proleteri ili mule neće vladati.

Kazu vreme leci sve... ovo se moze preneti i u pricu da vreme razvodni sve.

Studentski protesti laguju vec neko vreme, nista sustinski ne doprinose a na protestima koje oni organizuju vidimo sve vise upliv ljudi sa strane sa politickom pozadinom koji krecu i sa nekim radikalnijim merama kao sto su proboji sa policijom, gadjanje jajima itd itd... od kojih se studenti i distanciraju.

Da li ce studenti izgubiti iz ruku proteste i konce koje drze i postati samo podloga na kojoj ce drugi sad pokrenuti drugi talas demonstracija?
prvi nalet policije sa masovnim pendrecenjem je kada sami sebi sviraju kraj.

to svi znamo jer tada ide nesto sasvim razlicito od ovog do sad.

Svakome prema njegovoj logici...
Ko ne vidi doprinos studentskih protesta, ne vidi , ja mu tu ne mogu nista...takva mu logika..
Ko vidi , on vidi nesto , ne mora isto sto i ja..
Opet logika..

Logika otvara vidno polje za percepciju osobe, pa dalje radi percepcija, pa opet logika to treba da razume i protumaci , ili da ne protumaci , nekad je dobro i sirovo...
Ali je sasvim ok to sto ne razumeju svi , ko ne razume, sta cu mu ja, nek ne razume...
Mislim da je bezobrazno ako se ja vec ne rugam tim ljudima koji ne razumeju nista, da se i oni ne rugaju meni sto ne zelim da im objasnjavam ili da im namecem nesto....a brate zar im nije Vucicevic idol, on je bas takav, uhvati boga za muda i onda ako nije razumeo trabunja svasta i ruga se onima koji nemaju isto misljenje kao on....zevzek se to kaze u mom selu....

Ekipa oko Proglasa, zatim Ponoš, Đilas, Jovanović....itd., takozvana prozapadana opozicija formira spisak takozvane prelazne vlade i traži od studenata da to podrže što ovima ne pada na pamet. Pitanje je vremena kada će se Vučić i ta opozicija udružiti protiv studenata. A već sad je uočljivo kako ta opozicija svojim nasiljem radi za režim.
Шта Руси кажу на тему протеста? "Обојена револуција"?

prvi nalet policije sa masovnim pendrecenjem je kada sami sebi sviraju kraj.

to svi znamo jer tada ide nesto sasvim razlicito od ovog do sad.
Ne mora da znaci...
To nije nikad bas presudan kriterijum, vidjao sam ja prvo banderase koji se nisu plasili batina, ali su i dalje prvobanderasi , tj idu do prve bandere a onda imaju neki svoj interes...ali nemaju strah od batina, cak neki su rado voleli da se pofajtaju sa pandurima...iako ih ne interesuje ideja, nego cisto kao da su navijaci , hoce da se biju i to je to...a u guzvi pored studenata mogu posteno bez posledica da oslajbace nekog pandura da mu razvale bubrege...i za to hvataju priliku...

Srbija je ovo ljudi , znaci smradova koliko volis, ljigavaca koliko volis, bednika koliko volis, lopova svi su , nema koliko volis...i onda vidis sve i svasta, nema tu bas neke logike a i logika nije jaca strana Srbima, zatucan je to narod...pojedinci se rode pa izrode, a ostalo je mentalno zaostalo i pretvoreno u lukavce...lukavost je na prvom mestu ...kao simulacija pameti od glupih ljudi...

E sad, ne moze se nezasluzeno dizati kvalitet naroda u visine, to donosi mnogo losih stvari , izginu ti dobri ljudi , a budalu nece ni metak ni smrt, imaju ameri izraz iz vijetnama, neko je toliko glup da ne moze da pogine, jer su videli ljude koji bukvalno ne poginu a redom glupost za gluposcu rade...

Ne može režim, policija, sila i prisila,topovi pa i bojeva municija da me demotivišu ni izbliza kao kada čujem kako ljudi do mene na protestu razmišljaju. Od Putinovih svedoka, do vas što bi da experimentišete tipovima diktatura....opet kažem...stravično.

Srećom ne verujem u to. Srbiji treba dobra stara dosadna predstavnička demokratija i izboriće je. Nikakvi proleteri ili mule neće vladati.
I ja bih to isto voleo, ali to je realno u Švajcarskoj, Danskoj i tako nekim zemljama. U Srbiji u ovom trenutku nije.

SNS ti je živi dokaz onoga što je srpski narod trenutno u stanju da napravi.

Mi ovde u Srbiji imamo da odradimo ogroman posao razdvajanja žita od kukolja. A taj posao će biti dug, mukotrpan i neprijatan. I ne može da se radi u belim rukavicama.

Ne mora da znaci...
To nije nikad bas presudan kriterijum, vidjao sam ja prvo banderase koji se nisu plasili batina, ali su i dalje prvobanderasi , tj idu do prve bandere a onda imaju neki svoj interes...ali nemaju strah od batina, cak neki su rado voleli da se pofajtaju sa pandurima...iako ih ne interesuje ideja, nego cisto kao da su navijaci , hoce da se biju i to je to...a u guzvi pored studenata mogu posteno bez posledica da oslajbace nekog pandura da mu razvale bubrege...i za to hvataju priliku...
figuracija kolega...ne kazem da ce tog dana da se sve promeni, vec da posle toga nema vracanja na staro...ide kako kazu ver. 3.0.

figuracija kolega...ne kazem da ce tog dana da se sve promeni, vec da posle toga nema vracanja na staro...ide kako kazu ver. 3.0.
Pravis etape, faze...tur de Frans u srpskoj varijanti....
To se srbima kaze, kad umocis jednom zena ti se otvori za sva vremena...nikad vise nece biti kao dok nisi umocio...zato lazi mazi , na autu , u garazi , na tavanu , u supi, samo se snadji da joj das po rupi , ne gledaj krevet, tisinu i samocu , ne brini ni za mraz , guzvu ili svoju kratkocu , vazno je da udjes i to menja svet i stvari , i posle toga nista to ne moze da pokvari....

I ja bih to isto voleo, ali to je realno u Švajcarskoj, Danskoj i tako nekim zemljama. U Srbiji u ovom trenutku nije.

SNS ti je živi dokaz onoga što je srpski narod trenutno u stanju da napravi.

Mi ovde u Srbiji imamo da odradimo ogroman posao razdvajanja žita od kukolja. A taj posao će biti dug, mukotrpan i neprijatan. I ne može da se radi u belim rukavicama.
Može svuda. Samo treba izbaciti taj kompleks inferiornosti da se nešto "ne može" jer nam nije u "prirodi".

Bele rukavice niko i ne pominje, mora dobro da se zapne i isprlja ali ne "decenijama" vladavine revolucionara jer to se pretvara jako brzo u diktaturu proleterijata..pa jovo nanovo.
Izbori, pobeda, lustracija,institucije...sve u roku od odmah...meseci max. I to je to.
Nije mudrost nikakva, itekako je sprovodivo. Samo trebaju pravi ljudi, a ne ovi što obećavaju "carstvo nebesko" i zamlate raznih sorti...

Može svuda. Samo treba izbaciti taj kompleks inferiornosti da se nešto "ne može" jer nam nije u "prirodi".

Bele rukavice niko i ne pominje, mora dobro da se zapne i isprlja ali ne "decenijama" vladavine revolucionara jer to se pretvara jako brzo u diktaturu proleterijata..pa jovo nanovo.
Izbori, pobeda, lustracija,institucije...sve u roku od odmah...meseci max. I to je to.
Nije mudrost nikakva, itekako je sprovodivo. Samo trebaju pravi ljudi, a ne ovi što obećavaju "carstvo nebesko" i zamlate raznih sorti...
Institucije trenutno ne postoje, za njihovu izgradnju će biti potrebne godine i pitanje je u kom smeru će to da ode. Mnogo je ljudi koji ne žele da izgube privilegije koje im je ovaj antisistem pružio i oni će da se bore svim sredstvima protiv izgradnje novog.

Back