Komandant bele tehnike
Aktivan član
- Poruka
- 1.775
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
celu srbiju maltretirate da biste udovoljili svojoj patologiji. obustavljeno je skolovanje i studuranje mnogih mladih.Septembar kažeš? Koji si ti optimista.
Otići će on brže nego što misliš.![]()
Šta ako je zaustavljeno školovanje, studiranje? Šta?celu srbiju maltretirate da biste utolili svojoj pstologiji. obustavljeno je skolovanje i studuranje mnogih mladih.
Sto ne trazite njegovu ostavku ili referendum o poverenju?
Šta ako je zaustavljeno školovanje, studiranje? Šta?
A što je zaustavljen normalan život mnogih ljudi? Što se bježi iz zemlje? Što se truje mladost na više načina? Što korupcija i mafija vlada? Što se živi u strahu? Što se prijeti, ucjenjuje?
Neće mnogo izgubiti, a mogu mnogo dobiti!
Zato sto je to zlocin koji se cini prema ovoj generaciji dece. zlostavljanje na koje se neobazirete.Šta ako je zaustavljeno školovanje, studiranje? Šta?
A što je zaustavljen normalan život mnogih ljudi?
Zato sto nam je privreda losa. Nekonkurentna na svetskoj pijaci a granice otvorene. Privid dobrog se odrzava zaduzenjem i prodajom bogastava. SNS vlast je tu ista kao i prethodne ako ne i gora.Što se bježi iz zemlje?
Onaj ko je organizovao ove proteste truje mladost. Vucko truje penzionere.Što se truje mladost na više načina?
kakve to veze ima sa decom koja su najveca zrtva ovih protesta?Što korupcija i mafija vlada?
ja nemam straha. pojavila mi se bojazan od gradjanskog rata. zao mi je dece.Što se živi u strahu?
ko i koga?Što se prijeti, ucjenjuje?
da bi se moglo nesto dobiti treba ponuditi pravi odgovor.Neće mnogo izgubiti, a mogu mnogo dobiti!
A šta je po tebi rješenje?Zato sto je to zlocin koji se cini prema ovoj generaciji dece. zlostavljanje na koje se neobazirete.
Zato sto nam je privreda losa. Nekonkurentna na svetskoj pijaci a granice otvorene. Privid dobrog se odrzava zaduzenjem i prodajom bogastava. SNS vlast je tu ista kao i prethodne ako ne i gora.
Onaj ko je organizovao ove proteste truje mladost. Vucko truje penzionere.
kakve to veze ima sa decom koja su najveca zrtva ovih protesta?
ja nemam straha. pojavila mi se bojazan od gradjanskog rata. zao mi je dece.
ko i koga?
da bi se moglo nesto dobiti treba ponuditi pravi odgovor.
ovi protesti ne nude resenja za nase drustvo.
celu srbiju maltretirate da biste udovoljili svojoj patologiji. obustavljeno je skolovanje i studuranje mnogih mladih.
Sto ne trazite njegovu ostavku ili referendum o poverenju?
Objasni tu strukturu?!Није до њега, јер да није Он био би неко други експонент вршења моћи
Структура је та која њега држи као узурпатора.
Он је небитан и ненадлежан без структуре
pa neka u junu traze izbore za novu nepartijsku skupstinu koja ce razresiti strukturu promeenom sistema.Структура је та која њега држи као узурпатора.
nova nepartijska skupstina koja bira i razresava vladu/menadzment zemlje.A šta je po tebi rješenje?
pa neka u junu traze izbore za novu nepartijsku skupstinu koja ce razresiti strukturu promeenom sistema.
Objasni tu strukturu?!
nova nepartijska skupstina koja bira i razresava vladu/menadzment zemlje.
mozda onako kako jelena pantelic predlaze.
istinsku slobodan covek je slobodan i u zatvoru. )Не могу робови мењати ништа гласањем...
istinsku slobodan covek je slobodan i u zatvoru. )
ovi neposredni izbori mogu barem doprineti da se ne gubi vreme na protestima.
vladajuca struktura sefe. ne moze svaka susa da upravlja sistemom.Какав је то појам менаџмент земље ?!?
Јел то нека 5-љетка или 10-љетка ?!?![]()
vladajuca struktura sefe. ne moze svaka susa da upravlja sistemom.
organizacija drzave kao akcionarskog drustva sto ona i jeste. poslanici su upravni odbor a vlast je menadzment.
Nemoguce je sve slabosti drustva otkloniti odjednom. Ispravnije je reci da ce ih uvek biti.Тако је !
Номенклатура управља структуром ... само унуци комунизма (било идеолошки или биолошки)
Корпорација средстава, безбедности и медија од 10,000 људи врши моћ у Србији
100 експонената које видимо у медијима су небитни !!!
--
Студенти знају да је структура трула, неспособна и корумпирана. Зна и Владалац, зато тражи помоћ споља за неку услугу умањеног суверенитета
Jel boli roditelje sto im deca moraju da idu u inostranstvo da bi dobila posao ?Koga ce da boli samoubistvo studiranja i skolovanja? Vucica?
Ako se protestima zaustavi saobracaj koga ce to da boli? Vucica?
Ako protestima zaustavite rad preduzeca koga ce to da boli? Vucica?
to ti je duboka država srbije.Objasni tu strukturu?!