- Poruka
- 12.877
Kao što reče Enfroz, nikakvog referenduma nije bilo, tako da stvarnu tadašnju volju naroda nikad nećemo saznati. Znamo samo da je srpski kralj hteo da bude zapamćen kao ujedinitelj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nesha taxista:Kao što reče Enfroz, nikakvog referenduma nije bilo, tako da stvarnu tadašnju volju naroda nikad nećemo saznati. Znamo samo da je srpski kralj hteo da bude zapamćen kao ujedinitelj.
Не знам је ли хтео, али остао јесте као такав запамћен, јер је то фактички и урадио, ујединио јужнословенске народе, бла, бла...nesha taxista:Znamo samo da je srpski kralj hteo da bude zapamćen kao ujedinitelj.
Да. Човек увек у првом импулсу помисли овако.AltinaD:Кад боље размислим краљ је крив што је уопште Хрвате и Словенце ослобађао. Требао је да прихвати границе из Лондонског уговора, а Хрвате и Словенце требао је оставити под Мађарима и Италијанима.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/sr/f/fc/LondonskiUgovorSrbijaCrnaGora1915.jpg
Ех, да смо били себични и ускогруди те 1918!

svetolik trpkovic:jel to tebi rekao mali ili tvom tatku na uvce ?
AltinaD:Јосип Броз Тито: "Дао сам задатак да се створи такав устав (1974) где ће републике, а не народи имати право на самоопредељење и отцепљење! Јер ми се морамо на време осигурати... Треба да Србе претворимо у Југословене! Како? Тако што ћемо им изути опанке и обути ципеле. Село је највеће упориште Србије. Када му избијеш сељака, тада ћеш успети да смањиш демографски прилив Срба... Када дође тај одлучујући тренутак, мислим после моје смрти, СРБИЈА ЋЕ, за пола године, БИТИ НА КОЛЕНИМА!"
Шта више рећи о том демону?![]()
BG11091:Tako je, a na čuvenom Brionskom plenumu je još rečeno: "Uništili smo velikosrpski hegemonizam, sad je na redu ekonomija".
AltinaD:Јосип Броз Тито: "Дао сам задатак да се створи такав устав (1974) где ће републике, а не народи имати право на самоопредељење и отцепљење! Јер ми се морамо на време осигурати... Треба да Србе претворимо у Југословене! Како? Тако што ћемо им изути опанке и обути ципеле. Село је највеће упориште Србије. Када му избијеш сељака, тада ћеш успети да смањиш демографски прилив Срба... Када дође тај одлучујући тренутак, мислим после моје смрти, СРБИЈА ЋЕ, за пола године, БИТИ НА КОЛЕНИМА!"
Шта више рећи о том демону?![]()

mislis,ono kad se moglo cak i na Kosovo a da se deklarises kao Srbin??!!A ne ,to ni tad nije moglo.......adem_ks:da se vrati onaj zivot, tj.sloboda koja je vladala, kada su se ljudi mahom cenili po rezultatima a ne po tome sta su po nacionalnosti, kada sam ja isao bilo gde a da me niko nije prvo pitao sta sam, definitivno da
jeremijabg:mislis,ono kad se moglo cak i na Kosovo a da se deklarises kao Srbin??!!A ne ,to ni tad nije moglo.......

Kartman:sve jugo nostalgicare treba uza zid pa metak u celo![]()
pumps:Trenutni rezultat je:
da 55 51,40%
ne 52 48,60%
prosvetli me,ljeba ti!adem_ks:duhovito, bas me nasmeja... hvala
jos kada bi malo procitao o kosovu, ali ne sta sanu kaze vec nesto istinito![]()
![]()
jeremijabg:prosvetli me,ljeba ti!
Опет...adem_ks:eh koji si ti... sada natera ove patrijote da otvore jos po par nick-ova [pored onih sto imaju] samo da te "demantuju"
jeremijabg:da tito ne dade autonomiju Kosovu 74 god,sad bi siptari mogli samo da se sele ako im se ne svidja.....normalno da je Adem nostalgichan!