Eva Braun
Stara legenda
- Poruka
- 77.141
...tako je...nemoj da moram po metlu. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

..Само анкета
Ne bi voleo da bilo koji grad bude kao Beograd, pre svega zbog problema u saobraćaju, a to je sasvim dovoljno.
.Koliko sam imala prilike da vidim, kada je špica, NS u velikoj meri već sada liči na Beograd! Samo što su u NS vozači kulturniji... lepo te propuste kad daš migavac.. uglavnom. Dok se u Beogradu još zalete na tebe....

Ja imam fobiju od odlaska kolima za BG.

E, sa ovim se moram sloziti. Vise mi je dojadilo da je sve u centru. Mozemo se samo nadati da ce se izgradnjom Subotickog i Somborskog Bulevara nesto promeniti.Osnovna prednost Bg je u tome sto je decentralizovan grad , ima 18 opstina opet Ns nema ni jednu tacnije na papiru je Petrovaradin ali za sada nisu formirani organi te opstine i gradska vlast ne zeli da dozvoli da tako nesto zazivi , dakle grad od 350 000 stanovnika sa tendencijom daljeg rasta je striktno centralizovan sto za posledicu ima da se sve svodi na centar i centralne gradske delove a sve ostalo je prilicno zapusteno
E, sa ovim se moram sloziti. Vise mi je dojadilo da je sve u centru. Mozemo se samo nadati da ce se izgradnjom Subotickog i Somborskog Bulevara nesto promeniti.
Kad bi Novi Sad poceo puno da lici na Beograd, odmah bih se preselila odavde u neko trece mesto pored Dunava.
To ce se verovatno desiti u daljoj buducnosti (40-50 godina) ... Kad se desi, selim se u Indjiju ili Sombor.Kad bi Novi Sad poceo puno da lici na Beograd, odmah bih se preselila odavde u neko trece mesto pored Dunava.

Zapazila sam jednu neverovatu razliku izmedju Novog Sada i Beograda. U NS vozam roshke na miru u bilo koje doba dana i noci, a u Bg me presrecu, startuju, usporavaju kolima, dobacuju, pozivaju i svasta nesto sto deranzira. Sinoc sam se osecala ko da sam se vozala po nekoj palanci.
Prznajem ipak da su mnogo bolje staze i lepse su obelezene staze za bicikliste. U tom pogledu bih volela da se NS malo priblizi Bg standardu.
Eh pa da, kad se prisetim, gde kod da sam bio u BG-u, nigde nisam video biciklisticku stazu.Вероватно си мислила на Нови Београд, пошто у остатку Београда ретко где да има бициклистичка стаза.
Вероватно си мислила на Нови Београд, пошто у остатку Београда ретко где да има бициклистичка стаза.