Да ли бисте волели да Нови Сад више личи на Београд?

Да ли би сте волели да Нови Сад више личи на Београд?

• Да

• Не

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Niko normalan iz N.Sada ne bi poželeo da nam grad liči na Bg.Oni koji žele to, slobodno mogu da idu u Bg i neka tamo slobodno ostanu.
Iovako se u N.Sadu već napravila gužva.Bilo bi super da se oslobodimo i malo očistimo,mada je to nemoguće.Ovi nikad neće otići,**** ih voz koji ih je doneo...
primetio sam u poslednjih 5 godina kako je sve veća i veća gužva, i kako nema nigde više slobodnog parkinga j8t. SVE je zakrčeno.
kad je bio uskrs, pa kad su svi otišli kući, eee da vidite dolce vita

primetio sam u poslednjih 5 godina kako je sve veća i veća gužva, i kako nema nigde više slobodnog parkinga j8t. SVE je zakrčeno.
kad je bio uskrs, pa kad su svi otišli kući, eee da vidite dolce vita

Pitanje je da li su svi otisli kucama ili su otisli kojekuda na odmor. Pre svega, zakrcenje u gradu nije usled dosljaka, nego usled palih cena automobila pa ih mnogi sada mogu kupiti za razliku od pre.

Pitanje je da li su svi otisli kucama ili su otisli kojekuda na odmor. Pre svega, zakrcenje u gradu nije usled dosljaka, nego usled palih cena automobila pa ih mnogi sada mogu kupiti za razliku od pre.
stoji i to da je standard porastao u smislu mogućnosti kupovine automobila, ali ne baš toliko da ljudi masovno mogu otići na odmor za uskrs. to nije vreme za "odmor" već porodična okupljanja itd.

...pa gorivo nije bas za Dz.
Nije jeftino ali su razdaljine kratke , a mnogi sa Salajke , Podbare , Grbavice , Limana ,Pezosa ,Bulevara i ostalih bližih delova grada ,često idu u centar kolima iako im ne bi trebalo više od 15 min peške , meni se isto to ponekad dešava . Tako da se isto stvaraju gužve i manjak mesta za parking , a potrošnja goriva je u suštini minimalna , naravno o ovima koji žive dalje da i ne pričam .

slažem se da previše idemo kolima na kratkim relacijama, ja upravo prestajem to da radim.
dekonzervirao sam svog nekadašnjeg velikog slugu i prijatelja - bicikl. oduševio sam se kako sam, samo usporavan semaforima, bez ikakvog truda stigao od tačke A do B, za praktično isto vreme kao i automobilom, a sa 1% napora koji bi bio potreban za hodanje.

ne volim rolere, opasni su idu levodesno i iritiraju ostale učesnike u saobraćaju.

To rade ovi ''zombiji'' sto ne nauce da voze, nego odmah krenu u saobracaj. Zbog toga i nas pazljive osudjuju nepravedno. Ja bih sve zombije strpala na jedan teren da vezbaju dve godine pre nego sto stupe u saobracaj na putu i jos bih im izdavala rolashke dozvole tek kad savladaju i testove i voznju. :aha:

U NS-u su gužve jer gradnja masivno ruši kuće i gradi zgrade bez parking mesta, jer, naravno, to ne mogu prodati... Moraju dati isti za dž kad kupiš stan... Ovako će ipak prodati 2 stana... Eto, primetićete dokle je došla iskorišćenost prostora za objekte ako pogledate širinu trotoara u Jovana Subotića...
Citao sam negde da se Novi Sad uvecao za 17% dok se Beograd uvecao za 9%. Malo zabrinjavajuc podatak.

Pa, dok gradovi svugde eksplodiraju, NS je zapravo uspeo da implodira (ali samo onaj: eksplodira ka unutra deo)...
Jeka, po Zakonu, jedan stan možeš prodati samo jednom, pa ga ipak prodaju nekoliko puta... A mislim da je "po Zakonu" i da se obezbedi neko zelenilo oko zgrada...
Neko video tako nešto na Grbavici ili u Pap Pavlovoj?! :confused:
I sama znaš kako se poštuje Zakon u Srbiji, ne moram ništa da ti pričam... ;)

Poslednja izmena:

Back