Да ли бисте волели да Нови Сад више личи на Београд?

Да ли би сте волели да Нови Сад више личи на Београд?

• Да

• Не

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ne bi voleo da bilo koji grad bude kao Beograd, pre svega zbog problema u saobraćaju, a to je sasvim dovoljno.

Koliko sam imala prilike da vidim, kada je špica, NS u velikoj meri već sada liči na Beograd! Samo što su u NS vozači kulturniji... lepo te propuste kad daš migavac.. uglavnom. Dok se u Beogradu još zalete na tebe... :lol: .

Koliko sam imala prilike da vidim, kada je špica, NS u velikoj meri već sada liči na Beograd! Samo što su u NS vozači kulturniji... lepo te propuste kad daš migavac.. uglavnom. Dok se u Beogradu još zalete na tebe... :lol: .

U NS-u postoji neko približno vreme u okviru koga znaš da ćeš najverovatnije stići na odredište, a u BG-u često ne bude tako. I manje su gužve, a vozači jesu "normalniji", nisam primetio da puno njih fura te beogradske fazone. Osim mog ćaleta kad gostuje u NS-u. :zcepanje:

Osnovna prednost Bg je u tome sto je decentralizovan grad , ima 18 opstina opet Ns nema ni jednu tacnije na papiru je Petrovaradin ali za sada nisu formirani organi te opstine i gradska vlast ne zeli da dozvoli da tako nesto zazivi , dakle grad od 350 000 stanovnika sa tendencijom daljeg rasta je striktno centralizovan sto za posledicu ima da se sve svodi na centar i centralne gradske delove a sve ostalo je prilicno zapusteno

Osnovna prednost Bg je u tome sto je decentralizovan grad , ima 18 opstina opet Ns nema ni jednu tacnije na papiru je Petrovaradin ali za sada nisu formirani organi te opstine i gradska vlast ne zeli da dozvoli da tako nesto zazivi , dakle grad od 350 000 stanovnika sa tendencijom daljeg rasta je striktno centralizovan sto za posledicu ima da se sve svodi na centar i centralne gradske delove a sve ostalo je prilicno zapusteno
E, sa ovim se moram sloziti. Vise mi je dojadilo da je sve u centru. Mozemo se samo nadati da ce se izgradnjom Subotickog i Somborskog Bulevara nesto promeniti.

Novi Sad neće ličiti na Beograd, ali zato Beograd hoće na Novi Sad u sredu kada ga preplave reke navijača Vojvodine na finalu kupa.
Ajmo Novosađani, trgnite se i svi u sredu pravac Beograd da pomognemo našoj voljenoj Vojvodini da osvoji konačno u četvrtom finalu svoj prvi kup u istoriji!

finalekupaORIG-1.jpg

Pokažimo kako volimo svoj grad, suprotstavimo se hordama zla, tame, korupcije, komunizma i crvene petokrake iz Beograda i njihovim dodvoračima.

VAŽNO SAOPŠTENJE ZA NAVIJAČE:

Svako ko kupi kartu za istočnu ili zapadnu tribinu (po ceni od 400 dinara) stadiona na kome će se igrati finale Kupa, ima BESPLATAN prevoz na utakmicu.

Autobusi, koje Klub organizuje, kreću 5.5. u 17h, sa parkinga ispred južne tribine našeg “Karađorđa“.

Karte se (za Istok i Zapad), osim na blagajni stadiona, mogu kupiti i u PAKOM-SHOPU na sledećim adresama:
Jevrejska 27, Bulevar Oslobođenja 102, Stražilovska 31 i Sutjeska 2 (SPENS).

Za južnu tribinu (cena karte 200 dinara), gde će biti smeštene najvatrenije pristalice ponosa Novoga Sada, karte se mogu kupiti u FIRMINOM šopu na severnoj tribini “Karađorđa“. Tamo ćete dobiti i sve informacije (može i preko telefona na broj: 065/555-1989) u vezi puta u Beograd, koji organizuje sama grupa.

Poslednja izmena:
Zapazila sam jednu neverovatu razliku izmedju Novog Sada i Beograda. U NS vozam roshke na miru u bilo koje doba dana i noci, a u Bg me presrecu, startuju, usporavaju kolima, dobacuju, pozivaju i svasta nesto sto deranzira. Sinoc sam se osecala ko da sam se vozala po nekoj palanci.
Prznajem ipak da su mnogo bolje staze i lepse su obelezene staze za bicikliste. U tom pogledu bih volela da se NS malo priblizi Bg standardu.

Zapazila sam jednu neverovatu razliku izmedju Novog Sada i Beograda. U NS vozam roshke na miru u bilo koje doba dana i noci, a u Bg me presrecu, startuju, usporavaju kolima, dobacuju, pozivaju i svasta nesto sto deranzira. Sinoc sam se osecala ko da sam se vozala po nekoj palanci.
Prznajem ipak da su mnogo bolje staze i lepse su obelezene staze za bicikliste. U tom pogledu bih volela da se NS malo priblizi Bg standardu.

Вероватно си мислила на Нови Београд, пошто у остатку Београда ретко где да има бициклистичка стаза.

Back