Djika junior
Domaćin
- Poruka
- 3.733
Posetila sam Novi Sad pre par godina i oduševila se gradom. Ne dajte ga, ne treba vam Beograd, Novi Sad je najlepši takav kakav jeste.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na šta ciljaš kada napišeš to "seljačine"!?

Koji oderitis...Dugo nije bilo ovako ubedljive pobede u nekoj anketi![]()

Koji oderitis...Dugo nije bilo ovako ubedljive pobede u nekoj anketi![]()

Jes da imamo siroke bulevare, ali definitivno nije da nema guzve ...Široke bulevare na kojima nema puno gužve?
Furunash da li si ikada bio u NS?
Ne mislim na sirinu kolovoza, nego generalno na sirinu komplet bulevara.imamo obične bulevare, a nekad je to bilo bez gužve. Sada iz godine u godinu je sve gore, primetno gore.
Sada kada bih birao gde ću da živim, to ne bi bio novi sad.

ne mogu se porediti ti gradovi.
Tehnički, i u Mačkovcu postoje ulice, staze, lica, predeli, markteti i postoje uslovi za miran i tih život porodice, i u Kraljevu ima nekih fakulteta i studenata itd itd.. šta li sam sad hteo da kažem?
Da, Beograd je metropola bitna u svetskim okvirima. Novi Sad je grad bitan u lokalnim okvirima.
Pogledajte npr. temu o masonskim simbolima u Bg, i isto to u Ns. Novog Sada tu nema ni na mapi.
Koliko kultnih kafana, ali ne onih birzuza gde se skupljaju vukovci znate u Ns, a koliko u Bg? Mislim na kfane u kojima su pili Branko Miljkovic, Pavle Vujisic itd itd
Nešto sam hteo da kažem, ali mi je izmaklo...
NS jeste lagodniji za miran i tih i nenametljiv porodični život
BG je za sve ostalo
to se ne poredi
a lopina, njih ima svuda...

hoćeš pričati po novosadski kada dođeš?![]()
...nista,uobicajeno.![]()

Daddi, zanemari moj prethodni post, nalupetao sam se propisno, nesto sam sjeban a teo bi da kazem nesto pametno, a to ne ide.
Ne bih se slozio samo da postoje dve kultne kafane u bg.
mene put ne nanese tako cesto tamo, ali, nekako uvek svratim do kafane Mornar. Popijem kafu u Platou. Skararlija cela, 3 sesira, kad se ima malo vise para...
ono sto mozes sresti bilo koje noci za z. stanici u bg, pa to je dovoljno da napises roman...
toga ovde nema