Da li biste ratovali za oslobodjenje Kosova?

Da li bi ste isli u rat za oslobodjenje Kosova i Metohije?

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
svetolik trpkovic:
pa to sto je tvoj seksualni zivot nesadrzajan i siromasan to moras sama sa sobom resiti nece ti tu moderator pomoci :shock: :-?

Ахам... тако ти кажеш једној жени Сандрини... кхм.... Слеполиче Триперковићу... преЋерао си у тој твојој онанији и полуцији...

Ha-Nocri:
joj

Ti sada hoces da te zalimo ovde. Ajd na metlu.

Ovo je sve zaista krajnje ružno. Mislim da bi stvarno trebalo da se umeša neka vlast na ovom podforumu, pa da vas sve pošalje na jedan kraći odmor, za vaše dobro. Malo ohladite glave, pa idemo po starom.

Ovaj pdf se zove politika, možda na nekom drugom mestu možete da se ponašate tako.

Ta vredjanja tipa: seljanka, n.... kravetina, muja, fata, pominjanje roditelja (živih ili mrtvih, nije bitno), stvarno nisu način da se komunicira.

SANDRINAbg:
da, pa to smo svi ukapirali odmah, posle par njegovih i drugarice mu koja je više pijana no trezna, ali ako je Hrvat zar mu to daje za pravo da me naziva " nedojebanom kravetinom", a da moderator i pored pp-a koji sam mu poslala sa tačnim citiranim postom broj 701, a sa teme " Radikalno bolje" samo zatvori temu?
Zatvorio je temu posle mog posta, koji te molim da pažljivo pročitaš, a treba i ostali:

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=4542780&postcount=711

A Svetolik je ono naveo zbog ovog:

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=4520532&postcount=1362

To si ti sama napisala o sebi, niko te nije terao.

evo ja cu da budem vlast.
dobro mi ide to :D
mislim da je na ovoj temi sve receno.
uopste ovaj podforum politika je besmislen u ovoj drzavi, komotno ga mozete celog zatvoriti.
jer ovde su ovi ekstremni desnicari ( :D:D:D ) toliko iscasenog rezonovanja i ispranih mozgova, percepcija im je izvrnuta, i sa njima se ne moze raspravljati na bilo koju temu, jer oni cim se ne slozi neko sa njihovim fasisticko-sovinistickim stavovima odma krenu da vicu hrvat, ustasa, balija, madjar, antisrbin, strani placenik... i ostale bljuvotine koje su dosadile i bogu i ljudima, i rodili su se sa tapijom na srpstvo bez obzira sto mu oni sami najvise stete i prave.
eto toliko

nesha taxista:
Zatvorio je temu posle mog posta, koji te molim da pažljivo pročitaš, a treba i ostali:

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=4542780&postcount=711

A Svetolik je ono naveo zbog ovog:

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=4520532&postcount=1362

To si ti sama napisala o sebi, niko te nije terao.

'Ajde i poslednji put da ti odgovorim, jer se ne čačka...gde ne treba.
Sam si na nekoj temi rekao da ti je žena izbeglica, a po tvojim antisrpskim stavovima je i jasno ko ju je proterao iz hercegovine...gde je tu uvreda...ili je to selektivno? Ja nikome ni u ludilu ne bih rekla kao sto ste vi meni, a na čelu sa svetolikom da sam " nedojebana kravetina", pa se siti ismejaste, a sve zajedno sa vlasti, jel'...al' tak'a vam tamo kod vas kultura ( reč potražiti u rečniku).

...i da. Onog momenta kada počneš iznositi pojedinosti iz privatnog života ovde, budi spreman na komentare.
Ja svog oca nisam spominjala do momenta kada ste mi ga opsovali, tj podmetnuli svetolika trpkovića da to uradi i samo sam lepo zamolila da mi se ne dira mrtav otac, na šta ste nastavili orgazmički da se iživljavate, opet sa blagoslovom, al' to je dovoljno reklo o svima vama.
Ovim sa tobom i tvojim krdom završavam svaku komunikaciju.

SANDRINAbg:
'Ajde i poslednji put da ti odgovorim, jer se ne čačka...gde ne treba.
Sam si na nekoj temi rekao da ti je žena izbeglica, a po tvojim antisrpskim stavovima je i jasno ko ju je proterao iz hercegovine...gde je tu uvreda...ili je to selektivno? Ja nikome ni u ludilu ne bih rekla kao sto ste vi meni, a na čelu sa svetolikom da sam " nedojebana kravetina", pa se siti ismejaste, a sve zajedno sa vlasti, jel'...al' tak'a vam tamo kod vas kultura ( reč potražiti u rečniku).

to ti je cuvena demokratska kultura i vaspitanje koje se na ovom forumu tolerise. radikali se banuju za mnogo manje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back